Joee Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 Zsoltinak van most egy 2000-es évjáratú Daewoo Matiz-a 350.000 ért. Motorgenerálon esett át. Reni szusijára lehet lenne vevőm 250.000-ért (1993-as). Elgondolkodtam a cserén. Szerintetek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 Zsoltinak van most egy 2000-es évjáratú Daewoo Matiz-a 350.000 ért. Motorgenerálon esett át. Reni szusijára lehet lenne vevőm 250.000-ért (1993-as). Elgondolkodtam a cserén. Szerintetek? Elég mokány kis autóka, közel olyan bolondbiztos mint a stift.S, még is csak fiatalabb.Szerintem igen. Amúgy mit vesz helyette?Yaris marad? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 Valamint az Univertől mivel tudok bejutni a buszpályaudvarra? :D Busz, gyalog, 16:00 környéke Gepárd, 17:30 magassága én. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 Matiznak is vannak gyermekbetegségei főként a fűtéssel és vízpumpával. Ha van benne immo az is szokott kavarni a volt kollégám sokat szívott ezekkel. Ettől függetlenül jó kis városi autó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 :) És ha simán csak b@sznál? :D Kérdés: véletlenül nem lenne valakinek dolga csütörtökön délután Szarvas felé? Valamint az Univertől mivel tudok bejutni a buszpályaudvarra? :) 7-es, vagy a 13-as busz. Infó itt. Esetleg a Losi által adott időpontok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 Elég mokány kis autóka, közel olyan bolondbiztos a stift.S, még is csak fiatalabb.Szerintem igen. Amúgy mit vesz helyette?Yaris marad? :D Egyenlőre a Yaris marad. Asszonykáját nem bírta rávenni, hogy üljön át a Matizba. :) Amúgy Ő róla lenne szó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 Egyenlőre a Yaris marad. Asszonykáját nem bírta rávenni, hogy üljön át a Matizba. :D Amúgy Ő róla lenne szó. Addig okés, de mit vesz a Matíz helyett? :) Mondjuk azt mondta, hogy asszony nem ül bele az új szerzeménybe! :) Csak nehezményezte, hogy a Yarsit v.hol 1.5M körül igen csak el lehet passzolni..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 Tesóm is ilyet hajt!Kicsi csúnya és nagyon nem stabil!Viszont ide városba tökéletes no meg persze nem fogyaszt!Alkatrészbe se egy drága valami!Szerintem amire nektek kell tökéletes mivel a suzukival se mentetek vidékre! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 Addig okés, de mit vesz a Matíz helyett? :D Mondjuk azt mondta, hogy asszony nem ül bele az új szerzeménybe! :) Csak nehezményezte, hogy a Yarsit v.hol 1.5M körül igen csak el lehet passzolni..... Matiz-t az asszonynak szánta a yaris helyett. Mivel ez a buli megdöglött így megy a tanyából. Magának meg majd valami "kék villám" szerűt szeretne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 Magának meg majd valami "kék villám" szerűt szeretne. Már előre sajnálom szegény autót! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 Busz, gyalog, 16:00 környéke Gepárd, 17:30 magassága én. 7-es, vagy a 13-as busz. Infó itt. Esetleg a Losi által adott időpontok. Üdv! Nemrég tudtam meg, hogy holnap nem megy hozzátok Tillától autó (pedig bíztam benne :D ), így marad a busz Dújvból. Azért köszi Skacok! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 Apósom WagonR+-t vett, mi hoztuk haza, egész jó! :D De az 1000-es motor akkor se ment, ha kitapostuk a lelkét. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 De az 1000-es motor akkor se ment, ha kitapostuk a lelkét. :D Kitűnő váltókombinációval igen jól autózható városban.Alulról éled, gyorsan felpörög, magasabb tartományba nincs értelme pörgetni, mert ott már valóban csak üvölt.Sűrű váltásokkal gyorsan fel lehet venni a közlekedés ritmusát.Ha kiismeri az ember a rövid váltó+pörgős motor kombót, leginkább a körülötted közlekedőknek kell felvenni a te ritmusodat.Olyan mindig lesz aki szerint nem autóban ülsz, ehhez hozzá kell szokni.A WagonR-rel jól lehet furakodni/tolakodni.Kb. 80-90km/h-ig autózható, utána úgy elhal, hogy hihetetlen. Amúgy egyszerű mint a faék, otthon is szerelhető, igénytelen, csak olaj és víz legyen benne, no meg benzin a működéséhez. Ilyesmi kaliberű autó a Corsa is, ill. az orrában lévő 12ST gyárilag 55LE-s verziója.A két motor kifejlesztése között igen kevés idő telt el.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 Na meg is történt a kocsi csere. Nem is olyan rossz ez a kis Matiz. Tipikus maca kocsi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 Tipikus maca kocsi :) Neked való! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 Neked való! :D legközelebb mi lesz ? még kisebb ? Puli ? :) :) :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 Neked való! :D Azért én maradok a vekinél, az inkább nekem való :D Viszont a szuzukit egy kollégám vette meg. Kifizette meg minden csak aztán meggondolta magát, hogy mégsem szeretné megtartani :) Ekkor már késő volt visszakozni, mert én elhoztam a Matizt. Nincs is ebből gond, mivel nem okoz gondot neki a pénz. Tettét megérteni nem tudom, de lényeg hogy ismét eladó a kicsi kocsi, csak most már ő árulja de változatlanul megkímélt állapotban mivel egy napot sem használta :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 Tegnap megtudtam, hogy hogyan történt a baleset pontosa Markó Mikivel. Szikláról ugrott és az elrugaszkodásnál megcsúszott. Bepörgött és kb 3 pörgés után amikor éppen elérte az ernyő nyitó kart akkor csapódott a sziklának. Innen már nem volt visszaút. Ezeket sógor mesélte és a Mikin lévő kamera felvételéből derült ki. A média kicsit máshogy adta le. Bocs, ha nem szakszerűen fogalmaztam, de sok közöm nincs ehhez a területhez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 Na meg is történt a kocsi csere. Nem is olyan rossz ez a kis Matiz. Tipikus maca kocsi :D B@ssz@d neki! :D :) Tegnap megtudtam, hogy hogyan történt a baleset pontosa Markó Mikivel. Szikláról ugrott és az elrugaszkodásnál megcsúszott. Bepörgött és kb 3 pörgés után amikor éppen elérte az ernyő nyitó kart akkor csapódott a sziklának. Innen már nem volt visszaút. Ilyesmire jutottam én is.Ha elugráskor jó a szög, elcsúszik a sziklafaltól.De ha gáz van, akkor jön a pörgés, a spec. ruha miatt a kiszámíthatatlan csúszás. Szabadesésben az ember kb. 200km/h-val zuhan.Ezt nem lehet túlélni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 Tegnap megtudtam, hogy hogyan történt a baleset pontosa Markó Mikivel. Szikláról ugrott és az elrugaszkodásnál megcsúszott. Bepörgött és kb 3 pörgés után amikor éppen elérte az ernyő nyitó kart akkor csapódott a sziklának. Innen már nem volt visszaút. Ezeket sógor mesélte és a Mikin lévő kamera felvételéből derült ki. A média kicsit máshogy adta le. Bocs, ha nem szakszerűen fogalmaztam, de sok közöm nincs ehhez a területhez. :D Amúgy a temetéséről nincs infód? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 Tettét megérteni nem tudom, de lényeg hogy ismét eladó a kicsi kocsi, csak most már ő árulja de változatlanul megkímélt állapotban mivel egy napot sem használta :D behálóztad a Joee Turci autónepper bandába :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 BUÉK mindenkinek, kicsit megkésve de nem maradt el , idén aktívabb leszek már nagyjából sínen vagyok mint József Atilla :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 BUÉK mindenkinek, kicsit megkésve de nem maradt el , idén aktívabb leszek már nagyjából sínen vagyok mint József Atilla :D Gyúrol wazze? :) BUÉK neked is! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 Tegnap megtudtam, hogy hogyan történt a baleset pontosa Markó Mikivel. http://www.youtube.com/watch?v=dD_eJsjhU6EElég nyaktörő szerintem.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 :) Amúgy a temetéséről nincs infód? Elvileg diszkrét temetés lesz. Ha pontos infót tudok írok pü.-t. behálóztad a Joee Turci autónepper bandába :D Ne feledd, hogy te is benne vagy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts