Kacsero Elküldve Január2, 2011 Elküldve Január2, 2011 Johnny ha jössz Csabihoz csörgess + itt vagyok a közelben...THX :D :)
Turci Elküldve Január2, 2011 Elküldve Január2, 2011 Johnny ha jössz Csabihoz csörgess + itt vagyok a közelben...THX Köszönjük Emese nincs több kérdésünk! :D
Kacsero Elküldve Január2, 2011 Elküldve Január2, 2011 Figyel a részletekre :D :) Ritkán olvas vissza, de akkor is rosszul... :) :D
Kacsero Elküldve Január2, 2011 Elküldve Január2, 2011 Ha valami gebsaz van, majd szóltok! :) Szóltunk... :D Thx Joee-nak a beállítást, J0hnnynak meg a telefonos segítséget... majd kiderül hogy sikerült beállítani.. Joee csinált 1 LOG-ot, majd elküldöm Gabinak,hogy kiértékelje. :)
J0hnny Elküldve Január2, 2011 Elküldve Január2, 2011 Szóltunk... :) Thx Joee-nak a beállítást, J0hnnynak meg a telefonos segítséget... majd kiderül hogy sikerült beállítani.. Joee csinált 1 LOG-ot, majd elküldöm Gabinak,hogy kiértékelje. :) Amíg nincs jó lambda nem várhatunk jó eredményeket... :D
Joee Elküldve Január2, 2011 Elküldve Január2, 2011 Szóltunk... :) Thx Joee-nak a beállítást, J0hnnynak meg a telefonos segítséget... majd kiderül hogy sikerült beállítani.. Joee csinált 1 LOG-ot, majd elküldöm Gabinak,hogy kiértékelje. :) Igazán nincs mit! :D Majd szólj, ha valamit állítgatni kell még. Logot elküldtem mailben.
Kacsero Elküldve Január2, 2011 Elküldve Január2, 2011 Amíg nincs jó lambda nem várhatunk jó eredményeket... :D Az a baj, hogy nem tudni, 100%-osan, hogy car a lambda... Igazán nincs mit! :) Majd szólj, ha valamit állítgatni kell még. Logot elküldtem mailben. Megkaptam, Thx! :)
Turci Elküldve Január2, 2011 Elküldve Január2, 2011 Ezé van Bazsinak valami nagyon szuper progija ami olyan mint a boszorkánynak az üveggömb!Bazsitól csak egy jelszót kér semmi hókusz-pókusz azt má mutatja is hogy mi van!Komolyan ha nem hiszed menj el hozzá! :D
J0hnny Elküldve Január2, 2011 Elküldve Január2, 2011 Az a baj, hogy nem tudni, 100%-osan, hogy car a lambda... Meleg motornál ad elég feszt ki magából vagy nem? Ha nem, akkor csere!
Joee Elküldve Január2, 2011 Elküldve Január2, 2011 Az a baj, hogy nem tudni, 100%-osan, hogy car a lambda... Megkaptam, Thx! :D Én elmennék G.T.hez, ő meg tudja nézni.
Turci Elküldve Január2, 2011 Elküldve Január2, 2011 Én elmennék G.T.hez, ő meg tudja nézni. Hamár a P.K. nem ment el akkor te menj G.T.hez!De ha ős e jutna semmire azért még ugorj el S.B.hez! :D
Kacsero Elküldve Január2, 2011 Elküldve Január2, 2011 Meleg motornál ad elég feszt ki magából vagy nem? Ha nem, akkor csere! Passz, de majd megnézetem... Én elmennék G.T.hez, ő meg tudja nézni. Jaja, majd elgurulok hozzá a 7en... :D
Kacsero Elküldve Január2, 2011 Elküldve Január2, 2011 Hamár a P.K. nem ment el akkor te menj G.T.hez!De ha ős e jutna semmire azért még ugorj el S.B.hez! :D Látom, még lázas vagy, eléggé félre beszélsz... :) :)
Turci Elküldve Január2, 2011 Elküldve Január2, 2011 Látom, még lázas vagy, eléggé félre beszélsz... :D :) Lehet de dekódoltad így az üzenet elérte célját! :)
Kacsero Elküldve Január2, 2011 Elküldve Január2, 2011 Gabi válaszolt annyit a LOG-ra, hogy : "A motorhőmérséklet szinte biztosan rosszul van beállítva." :D
Joee Elküldve Január2, 2011 Elküldve Január2, 2011 Gabi válaszolt annyit a LOG-ra, hogy : "A motorhőmérséklet szinte biztosan rosszul van beállítva." :D Az alacsony pontot most beállítottuk, de az is jobb lett volna ha indítás nélkül sikerült volna. Nem tudom addig miért nem kommunikált a kütyü a laptoppal.
warwolf Elküldve Január2, 2011 Elküldve Január2, 2011 Na a lényeg!Itt nem Johnny gondolkodásával van baj!A kép láttán arra a szerény ám de pontos diagnózis felállítására jutottam(minden sértegetés nélkül)hogy Johnny testvérünk piciny agyát a felgyülemlett férfi ivarsejtek nyomják! :D :o :) :) :D Nna ezért nem szívok most télen etanolos kütyükkel.Ha jönnek MAJD a tartós pluszok, majd újra felesben tankolom.Amíg fel nem emelik az etanol árát is pof.......(bocsánatmoderátorÚR! :D ) arcátlanul, pimaszul magasra! :P :D :D
J0hnny Elküldve Január2, 2011 Elküldve Január2, 2011 Gabi válaszolt annyit a LOG-ra, hogy : "A motorhőmérséklet szinte biztosan rosszul van beállítva." :D Az alacsony pontot most beállítottuk, de az is jobb lett volna ha indítás nélkül sikerült volna. Nem tudom addig miért nem kommunikált a kütyü a laptoppal. Nem a kütyü a rossz...erről már többször is megbizonyosodtunk, hanem mi nem állítjuk be jól! :)
Kacsero Elküldve Január2, 2011 Elküldve Január2, 2011 Tomi! Valamelyik nap mész Pestre? Esetleg úgy, hogy felvinnéd Futó Gabihoz az omegát, Budaörsre 1 beállításra!? :D
Kacsero Elküldve Január2, 2011 Elküldve Január2, 2011 Nem a kütyü a rossz...erről már többször is megbizonyosodtunk, hanem mi nem állítjuk be jól! :D Így van... írta is Gabi, hogy fel kéne vinni az omegát, 1 beállításra. :)
warwolf Elküldve Január2, 2011 Elküldve Január2, 2011 Nem a kütyü a rossz...erről már többször is megbizonyosodtunk, hanem mi nem állítjuk be jól! :D Ez is egy szempont végül is! :) Udi is jóóó sokszor nemjól állította be! :)
J0hnny Elküldve Január2, 2011 Elküldve Január2, 2011 Ez is egy szempont végül is! :D Udi is jóóó sokszor nemjól állította be! :) Udinál is kiderült, hogy nem a kütyü volt a rossz! :)
warwolf Elküldve Január2, 2011 Elküldve Január2, 2011 Udinál is kiderült, hogy nem a kütyü volt a rossz! :) Hanem a beállítás, már leírtad! :D
J0hnny Elküldve Január2, 2011 Elküldve Január2, 2011 Hanem a beállítás, már leírtad! :D Volt ott durvább dolog is,ha jól rémlik, pl nem megfelelő ECU az SI-hez...
Recommended Posts