Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Ha valami gebsaz van, majd szóltok! :)

Szóltunk... :D

Thx Joee-nak a beállítást, J0hnnynak meg a telefonos segítséget... majd kiderül hogy sikerült beállítani..

Joee csinált 1 LOG-ot, majd elküldöm Gabinak,hogy kiértékelje. :)

Elküldve
Szóltunk... :)

Thx Joee-nak a beállítást, J0hnnynak meg a telefonos segítséget... majd kiderül hogy sikerült beállítani..

Amíg nincs jó lambda nem várhatunk jó eredményeket... :D

Elküldve
Szóltunk... :)

Igazán nincs mit! :D

Majd szólj, ha valamit állítgatni kell még. Logot elküldtem mailben.

Elküldve
Amíg nincs jó lambda nem várhatunk jó eredményeket... :D

Az a baj, hogy nem tudni, 100%-osan, hogy car a lambda...

Igazán nincs mit! :)

Majd szólj, ha valamit állítgatni kell még. Logot elküldtem mailben.

Megkaptam, Thx! :)

Elküldve

Ezé van Bazsinak valami nagyon szuper progija ami olyan mint a boszorkánynak az üveggömb!Bazsitól csak egy jelszót kér semmi hókusz-pókusz azt má mutatja is hogy mi van!Komolyan ha nem hiszed menj el hozzá! :D

Elküldve
Én elmennék G.T.hez, ő meg tudja nézni.

Hamár a P.K. nem ment el akkor te menj G.T.hez!De ha ős e jutna semmire azért még ugorj el S.B.hez! :D

Elküldve
Meleg motornál ad elég feszt ki magából vagy nem?

Ha nem, akkor csere!

Passz, de majd megnézetem...

Én elmennék G.T.hez, ő meg tudja nézni.

Jaja, majd elgurulok hozzá a 7en... :D

Elküldve
Hamár a P.K. nem ment el akkor te menj G.T.hez!De ha ős e jutna semmire azért még ugorj el S.B.hez! :D

Látom, még lázas vagy, eléggé félre beszélsz... :) :)

Elküldve
Gabi válaszolt annyit a LOG-ra, hogy :

"A motorhőmérséklet szinte biztosan rosszul van beállítva." :D

Az alacsony pontot most beállítottuk, de az is jobb lett volna ha indítás nélkül sikerült volna.

Nem tudom addig miért nem kommunikált a kütyü a laptoppal.

Elküldve
Na a lényeg!Itt nem Johnny gondolkodásával van baj!A kép láttán arra a szerény ám de pontos diagnózis felállítására jutottam(minden sértegetés nélkül)hogy Johnny testvérünk piciny agyát a felgyülemlett férfi ivarsejtek nyomják! :D :o

:) :) :D

Nna ezért nem szívok most télen etanolos kütyükkel.Ha jönnek MAJD a tartós pluszok, majd újra felesben tankolom.Amíg fel nem emelik az etanol árát is pof.......(bocsánatmoderátorÚR! :D ) arcátlanul, pimaszul magasra! :P :D :D

Elküldve
Gabi válaszolt annyit a LOG-ra, hogy :

"A motorhőmérséklet szinte biztosan rosszul van beállítva." :D

Az alacsony pontot most beállítottuk, de az is jobb lett volna ha indítás nélkül sikerült volna.

Nem tudom addig miért nem kommunikált a kütyü a laptoppal.

Nem a kütyü a rossz...erről már többször is megbizonyosodtunk, hanem mi nem állítjuk be jól! :)

Elküldve
Nem a kütyü a rossz...erről már többször is megbizonyosodtunk, hanem mi nem állítjuk be jól! :D

Így van... írta is Gabi, hogy fel kéne vinni az omegát, 1 beállításra. :)

Elküldve
Nem a kütyü a rossz...erről már többször is megbizonyosodtunk, hanem mi nem állítjuk be jól! :D

Ez is egy szempont végül is! :) Udi is jóóó sokszor nemjól állította be! :)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.