Turner Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 Höhö.. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 Ki jön pénteken? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 Mi ott leszünk Renivel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 Mi ott leszünk Renivel. Természetesen én is ott leszek... hacsak nem esik az eső! Most került rá egy gépi polír... szóval féltem a Kicsikét!!! :lol: De igyekszem ott lenni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 Természetesen én is ott leszek... hacsak nem esik az eső! Most került rá egy gépi polír... szóval féltem a Kicsikét!!! :lol: De igyekszem ott lenni! Hát igen. Remélem nem zavar be az időjárás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Ezexerint ha esik az eső, el se induljak Kőrösről?!! :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Ezexerint ha esik az eső, el se induljak Kőrösről?!! :shock: Mi tuti bemegyünk 7-re, de ha szakad akkor valami fedett hely után kell nézni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Elmondhatjuk, hogy a miénk a leginteraktívabb sexció széles e vidéken!A tegnap estére gondolok.Skyp rulez!!! :!: :lol: :D :wink: Aki meg nem fért be, annak MSN. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Elmondhatjuk, hogy a miénk a leginteraktívabb sexció széles e vidéken!A tegnap estére gondolok.Skyp rulez!!! :!: :lol: :D :wink: Aki meg nem fért be, annak MSN. :lol: Valóban király volt! :lol: már csak a webkamera hiányzott! MA ESTE 7kor TALÁLKOZUNK!!! Corsarulez gyere ám!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Május7, 2005 Megoszt Elküldve Május7, 2005 Sziasztok! Jó volt a tali (még motoros-kaszkadőrshow-t is láttunk!), most már azt is tudom, hol van a Centrum parkoló! :wink: Hazafelé azért még 1x eltévedtem.... :oops: Már nem tudom, ki emlegette a ledes utastérvilágítást (J0nny?) meg tudnád adni a pontos címet Pesten? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május7, 2005 Megoszt Elküldve Május7, 2005 Ne már Edit! :lol: Onnét, hogy a francban lehet eltévedni? Szerintem nem is az utat figyelted :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május7, 2005 Megoszt Elküldve Május7, 2005 Gepárd! Az első sorban benne is rejlik a válasz, még ha rejtve is... :roll: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május7, 2005 Megoszt Elküldve Május7, 2005 Sajnálom, hogy nem lehettem ott! :lol: A ballagás Dabason unalmas volt, de a kaja miatt már megérte elmenni.Csak egy kicsit elhúzódott, 23:00-kor indultam vissza felé az 50-esen.Anyósomat egy kicst megautóztattam, mert 25 perc alatt Kecskeméten voltam. :D :lol: :lol: Nem szólt! :!: Vagy csak nem mert...... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május7, 2005 Megoszt Elküldve Május7, 2005 Sziasztok! Jó volt a tali (még motoros-kaszkadőrshow-t is láttunk!), most már azt is tudom, hol van a Centrum parkoló! :wink: Hazafelé azért még 1x eltévedtem.... :oops: Már nem tudom, ki emlegette a ledes utastérvilágítást (J0nny?) meg tudnád adni a pontos címet Pesten? Utánanézek,ígérem neked! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május7, 2005 Megoszt Elküldve Május7, 2005 Gepárd! Az első sorban benne is rejlik a válasz, még ha rejtve is... :roll: :lol: :D Megvédeném női tagunkat!!!!Meglátom,ha majd te is idekeveredsz,hogy igazodnál el egy idegen városban! :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május7, 2005 Megoszt Elküldve Május7, 2005 Volt már itt ő is de akkor nem figyelt mert volt felvezetője és a füsttel volt elfoglalva, tehát ha legközelebb jön ő is eltéved :lol: :D :lol: :lol: Anti, Edittel kapcsolatban a hajszinére gondoltál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május8, 2005 Megoszt Elküldve Május8, 2005 Sajnos én késve érkeztem mert féket is kell időnként javítani ugye. Aki kitartott az megcsodálhatta apukám tehetséges fékezőtulajdonságának egedményét. Az eltévedésről annyit, hogy ebben a belvárosi zűrzavarban nem nehéz. Ha figyelitek nem nagyon van 300m olyan szakasz ahol ne lenne egy piros-fehér csíkos bólya. Link to comment Megosztás: More sharing options...
SZaB Elküldve Május8, 2005 Megoszt Elküldve Május8, 2005 Tud valaki itt kecsón egy jó műanyagost? Valaki volt olyan kedves és végigszántotta a lökös jobb oldalát. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Május8, 2005 Megoszt Elküldve Május8, 2005 Ne már Edit! :lol: Onnét, hogy a francban lehet eltévedni? Szerintem nem is az utat figyelted :D Elfelejtettem lekanyarodni a nagy körútra (ahonnan Jakabszállás és Izsák felé lehet lekanyarodni, a Mekdonáldsznál jöttem rá, hogy nem jó felé megyek, de feltaláltam magam, és lekanyarodtam a Toyota szalonnál, így pont jó helyen lyukadtam ki! :lol: Szóval nem volt vészes! :wink: Eddig csak nagyon-nagyon ritkán jártam Kecsón..... :oops: Egyébként, tényleg nem oda figyeltem, hanem tapadtam egy ideig a srácok hátuljára, de ők aztán másfelé mentek! Aztán mega-tempóban 30 perc alatt hazaértem. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május8, 2005 Megoszt Elküldve Május8, 2005 http://www.xenonizzo.hu/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Május9, 2005 Megoszt Elküldve Május9, 2005 Köszi szépen! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május9, 2005 Megoszt Elküldve Május9, 2005 Részemről beszerkesztettem a helyzetjelző ledeket a gépbe.A Bárditól az utolsó darabokat hoztam el.Kíváncsi leszek majd sötétben, mert így nappali világosságnál csak abban a lámpatestben látszik valami, amit nem olyan régen cseréltem.Amúgy szvsz nem lesz ez rossz! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Május9, 2005 Megoszt Elküldve Május9, 2005 Amúgy nűekünk van egy olyan ledes lámpánk, amit Johnny beszúrt, a boltban úgy árulták, hogy piros, erre kiderült, hogy sárga, meg az is kiderült, hogy nagyon egy irányba világít, nem szórja a fényt, kis szögből látszik, szóval van egy eladó olyan lámpám, sárga..... :lol: Ha kell valaklinek, szóljon! Az utastérvilágítás hátha jobb lesz! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május9, 2005 Megoszt Elküldve Május9, 2005 Ediiiiiiiiiiiiiiiiiiiit ! Látom nem nézel minden témakört :roll: Most büntiből meg kell keresned, hogy hol intéztem hozzád egy kérdést :lol: :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Május10, 2005 Megoszt Elküldve Május10, 2005 :?: :?: Nem éééérrr! Én sok témát szoktam olvasni! Na, de akkr elindulok keresni.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts