warwolf Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 Aztán az ügyeleten is leápolna.... :D :) Kiiráály! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 BUÉK Mindenkinek : )))))))))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 BUÉK Mindenkinek : )))))))))) Neked is... :) Csak vigyázz, mert rossz topikba írtad, és jön J. és áthelyez mindent az Isten éltessen topikba... :D Mondjuk, az Újévi kívánságokat nem tudom miért rakta oda,de úgyis Ő a modi... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Neked is... :) Csak vigyázz, mert rossz topikba írtad, és jön J. és áthelyez mindent az Isten éltessen topikba... :D Mondjuk, az Újévi kívánságokat nem tudom miért rakta oda,de úgyis Ő a modi... :D Meglátásom szerint a csetbe minden belefér, ami nem ütközik a fórum szabályzatával :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Meglátásom szerint a csetbe minden belefér, ami nem ütközik a fórum szabályzatával :D Ezt én is így látom, de van aki nem... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Ezt én is így látom, de van aki nem... :) akkor majd szépen megbeszéljük vele :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Meglátásom szerint a csetbe minden belefér, ami nem ütközik a fórum szabályzatával :D Ezt én is így látom, de van aki nem... :) Én másképp látom. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Csak vigyázz, mert rossz topikba írtad, és jön J. és áthelyez mindent az Isten éltessen topikba... :D Mondjuk, az Újévi kívánságokat nem tudom miért rakta oda,de úgyis Ő a modi... :) Vigyázzá, mer elveszem az ólomkatonáidat és a homokzólapátod is eltöröm! :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Én másképp látom. :) Akkor most már mennyé' szépen másfelé, aztán ott moderálkodjá a jóég áldjon meg. :D a bánatos kistökömért kell ez.Semmi szükség rá. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Akkor most már mennyé' szépen másfelé, aztán ott moderálkodjá a jóég áldjon meg. :D a bánatos kistökömért kell ez.Semmi szükség rá. :) Béke van!!! És isten éltese a Aglájákat, Álmosokat,Fruzsinálkat :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Peace mindenkinek! :) A Vectra 1.9 CDTI feliratomból már csak egy R betű van és a CDTI........Ggggrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.................. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Peace mindenkinek! :) A Vectra 1.9 CDTI feliratomból már csak egy R betű van és a CDTI........Ggggrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.................. :D Nekem semmi :) még jel sincs!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Na miután Kacsero sikeresen haza fuvarozott amiért hálás köszönet 39fokos lázzal kezdtem el az újévet!Nyilván mert Megérdemlem!Buék mindenkinek meg világ béke :D mert ugye ez is fontos Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Jobbulást.....!! Mikor betegedtél meg? A bulin? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Na miután Kacsero sikeresen haza fuvarozott amiért hálás köszönet 39fokos lázzal kezdtem el az újévet!Nyilván mert Megérdemlem!Buék mindenkinek meg világ béke :) mert ugye ez is fontos Jobbulást! Ne búsulj, egyszer össze fog jönni a szilveszteri mulatás :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Jobbulást.....!! Mikor betegedtél meg? A bulin? Köszi!Két napig leltároztam ebben a farkasordító hidegben és szerintem akkor!Igaz a szomszéddal iszogattam cseppet aminek utóhatását a szavannák réme láthatta!De estére nem azzal volt gond!Sajnos! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Akkor most már mennyé' szépen másfelé, aztán ott moderálkodjá a jóég áldjon meg. :D a bánatos kistökömért kell ez.Semmi szükség rá. :) Na ez a legnagyobb gond, hogy én próbáltam ezt megbeszélni, mindenki szart rá.Cselekedtem belátásom szerint, előtte is szóltam, most meg duzzogás van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Na ez a legnagyobb gond, hogy én próbáltam ezt megbeszélni, mindenki szart rá.Cselekedtem belátásom szerint, előtte is szóltam, most meg duzzogás van. Ámmen! Chat: Egy igen népszerű internetes tevékenység. Angol szó. Jelentése: csevegés, párbeszéd. Tehát véleményem szerint ebbe beletartozik az is valakit felköszöntsön az ember!Nyilván az Opeles cuccokhoz ilyet nem írunk be! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Ámmen! Chat: Egy igen népszerű internetes tevékenység. Angol szó. Jelentése: csevegés, párbeszéd. Tehát véleményem szerint ebbe beletartozik az is valakit felköszöntsön az ember!Nyilván az Opeles cuccokhoz ilyet nem írunk be! Saját válaszodban benne van a megoldás. :) Szerintem lépjünk ezen túl, tessék oda írogatni, aki akarja olvashatja ott is,rendbe szedve, egyben. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Akkor most már mennyé' szépen másfelé, aztán ott moderálkodjá a jóég áldjon meg. :) a bánatos kistökömért kell ez.Semmi szükség rá. :) :D :P :D Ezt erősítsd már meg úgy is, hogy felhívsz vagy a szemembe mondod! Érdekes módon face to face már senkinek nincs ekkora szája, mint itt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Saját válaszodban benne van a megoldás. :) Szerintem lépjünk ezen túl, tessék oda írogatni, aki akarja olvashatja ott is,rendbe szedve, egyben. :D Ok! de azért Boldog Új Évet Minden Car-társnak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Na nem akartam beleszólni,de most J0hnny-nak adok igazat! (tudom senki nem kérdezte :D :) ) Én nem vagyok az a nagy köszöngetős fajta és egy idő után idegesítő, hogy sokszor a chat topic fele csak erről szól. Mondjuk én megvoltam békében eddig is, de nem fogom visszasírni. Nem értem mennyivel nehezebb oda beírni a jókívánságokat, mint ide. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Na miután Kacsero sikeresen haza fuvarozott amiért hálás köszönet 39fokos lázzal kezdtem el az újévet!Nyilván mert Megérdemlem!Buék mindenkinek meg világ béke :D mert ugye ez is fontos Timi kérdi, hogy vigyen-e forralt bort? Biztos a szomszéd túlzottan behűtötte a whisky-t... Amúgy a tegnapi bulin látott videók egyike után kutatva Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Amúgy a tegnapi bulin látott videók egyike után kutatva Láttad ennek anno a Badár-Szőke féle verzióját? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Láttad ennek anno a Badár-Szőke féle verzióját? :D Linket! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts