warwolf Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 Eheh, akkor jó hogy nem fecöltem bele anno lovét. Amit bele raktunk az bőven visszajött, ha egy előfizut kellett volna kötni.Csak kár érte. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 Amit bele raktunk az bőven visszajött, ha egy előfizut kellett volna kötni.Csak kár érte. :D Tomival nem beszéltél esetleges UPC-re váltás miatt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 van egy használaton kívüli Upcm!Havidíjért cserébe! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 van egy használaton kívüli Upcm!Havidíjért cserébe! :) Na tessék itt is az első kufár! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 van egy használaton kívüli Upcm!Havidíjért cserébe! :) Thx de egyelőre nem! :) Holnap buli? Tomival nem beszéltél esetleges UPC-re váltás miatt? Még nem feszegettem a kérdést, lévén ha szezon van, leginkább én is a kerteben egerészek.Csak most, mikor szabin voltam, olykor jól jött volna pár plussz adó! :D Egy gyorsabb netet jobban díjaznék! :P Mert a jelenlegi botrány milyen lassú.A tetejébe még asszem van egy év előfizu...... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 Még nem feszegettem a kérdést, lévén ha szezon van, leginkább én is a kerteben egerészek.Csak most, mikor szabin voltam, olykor jól jött volna pár plussz adó! :) Egy gyorsabb netet jobban díjaznék! :) Mert a jelenlegi botrány milyen lassú.A tetejébe még asszem van egy év előfizu...... :D Ki a szolgáltató? Mekkora csomagra vagytok előfizetve? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 Ki a szolgáltató? Mekkora csomagra vagytok előfizetve? Sajnos nem tudom, Pajáék is ennél a cégnél vannak.Valami alap csomagszerűség..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 Na tessék itt is az első kufár! :D Kicsi péz sok műsor!HBO megint divatba jön!Losi hallottad? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 Tomival nem beszéltél esetleges UPC-re váltás miatt? pont van is nálam otthon egy amit nem használok viszont "érvényes" előfizetése van Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 pont van is nálam otthon egy amit nem használok viszont "érvényes" előfizetése van Na ugye.Mondtamén! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 pont van is nálam otthon egy amit nem használok viszont "érvényes" előfizetése van Ugyan ezt mondtam én is! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 Nem tudom, hogy itt valaki ismerte-e kedves ismerősömet: Markó Mikit, de nagyon ledöbbentem a hír hallatára. Nyugodj Békében!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 Nem tudom, hogy itt valaki ismerte-e kedves ismerősömet: Markó Mikit, de nagyon ledöbbentem a hír hallatára. Nyugodj Békében!!! Most hallottam én is, utána kerestem, és kiderült, hogy kecskeméti volt.Nagyon sajnálom ami történt.Állítólag wingsuitban ugrott, ez az a speciális ruha amivel siklani is lehet, de abba a völgybe ahová leugrottak, állítólag az ugrás idején erős turbulens szél volt, és már elrugaszkodás után bajba került.Az ernyő nyílt, de gondolom keveset fékezett a zuhanáson, és a srác sziklafalnak csapódott, majd fák közé esett.A hegyimentők már csak a halál beálltát tudták megállapítani. Egy rossz döntés, és nagy adag balszerencse.Biztos vagyok benne, hogy tudta mit kockáztat.Döntést hozott, leugrott, sajnos bele halt. Ez a zászló mindenkinek áll aki a madarak közé vágyik.Bennünket járni teremtettek, nem repülni.Még is megkísértjük a sorsunkat, cserébe olyan élményt kapunk, ami csak keveseknek adatik.De mindennek ára van. Őszintén sajnálom, nyugodjon békében. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 Nem tudom, hogy itt valaki ismerte-e kedves ismerősömet: Markó Mikit, de nagyon ledöbbentem a hír hallatára. Nyugodj Békében!!! :) :D :) Igen, én is ismertem személyesen ... áááá, nem térek magamhoz a hír hallatán... Nyugodj Békében Miki! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 Losinak, így év végére.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 Losinak, így év végére.... :) A 4.sz. versenyzőt vinném táncba! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 Neki VV Szandika is bejönne! :) Az meg ki a f@xom? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 (edited) Az meg ki a f@xom? :D 20 éves, és van ami még igazi rajta! :) Kép: vv szandi Módosítva December31, 2010 : Gepard Levettem linkre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 Ezt vazze még bottal sem....... Kivert a víz, de jó hogy nem nézem ezt a "műsort". Este lesz miért inni, hogy elfelejtsem. :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 A 4.sz. versenyzőt vinném táncba! :) Én meg dugnám :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 Én meg dugnám :D Ugyanaz a lényeg! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 Ugyanaz a lényeg! :D Márpedig az, hogy egyikőtök sem jut semmire. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 A 4.sz. versenyzőt vinném táncba! :) Ő meg téged az ügyeletre utána! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 Ő meg téged az ügyeletre utána! :D Lesz@arom!Egyszer élünk! :) Mi baj lehet? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 Aztán az ügyeleten is leápolna.... :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts