Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

garázs ügyet megbeszéltük telón de speckó szerszámokat nembaj ha hozol nekem csak általánosok vannak

jajdejóhogymostazegyszervisszaolvastam :lol:

Elküldve
garázs ügyet megbeszéltük telón de speckó szerszámokat nembaj ha hozol nekem csak általánosok vannak

jajdejóhogymostazegyszervisszaolvastam :lol:

1000thx érte.Viszem amim van, aztán szerintem annyival csak szét tudjuk szedni meg össze is rakni! :lol:

Elküldve
"hely élet be gyöngy élet ennél szebb sem lehet"

Csak az vigasztal, hogy ennek van itt az ideje. :)

kevés

múlkor nálunk -14 is volt. :P

:)

Reggelre megvolt.... :D :D

Elküldve
"hely élet be gyöngy élet ennél szebb sem lehet"

Akkor az a BMW/Ladásoknak szól, hogy "...paripáját megforgatja, úgy megyen dolgára..."? :D

Elküldve
útközben, felétek volt -20 is múlt hétvégén...

Te nyertél.

Reggelre megvolt.... :D :)

Itt se volt sokkal melegebb.

Viszont Wolfi, ha kérhetném, szerkeszd linkre a képet a hozzászólásodban.

Ez egy nyitott része a fórumnak, és óhatatlanul, de kiskorúak is láthatják, nincs kint a 18-as, és senkinek nem hiányzik egy esetleges fejmosás.

Remélem megértesz.

Elküldve
Hogy műxik a placcs? :) Mennyire jött be a hétköznapokban? Fogyasztásamiegymás? :D

Utóbbi 1 hónapban Alto-s voltam. Amúgy a placcs is jól van. városi 6,5 kb.

Jön, megy, fékezik, teszi a dolgát.

Elküldve

Az idei orvosi Nobel díj nyertesének kijelentése:

"A mai világban ötször többet költenek a férfi potenciát növelő gyógyszerekre és a női mellekbe való szilikonra, mint az Alzheimer kór gyógyítására. Következésképpen néhány év múlva nagy mellű idős nők és kemény péniszű idős férfiak lesznek. Csakhogy egyikük sem fog emlékezni arra, hogy ezek mire szolgálnak."

Elküldve
Holnap 3-4 orakkor Corsa projetk lesz Bazsinal,elötte kicsit bontozunk, hatha sikerült ezt azt szerezni.

:D

bakker, pont ma délután megyek pestre így nem tudok kimenni...

Elküldve
:)

bakker, pont ma délután megyek pestre így nem tudok kimenni...

Hát mikor jössz vissza? Még ma? Lehet ott fogunk mokolni. Vagy esetleg este egy Tortilla esetleg Pizza,

Na Skacok ?

Tamásokat isten éltesse :D

Elküldve
Hát mikor jössz vissza? Még ma? Lehet ott fogunk mokolni. Vagy esetleg este egy Tortilla esetleg Pizza,

Hát, estére érek vissza az biztos, nem ígérem, hogy még akkor kimegyek... majd még meglátom.. 50% :D

Elküldve
garázs ügyet megbeszéltük

1000thx még egyszer, külön köszönet a teáért és a helyért.Nem is volt ez olyan bonyolult, a Corsának van végre üzemi hőfoka és ami még fontosabb, fűtése.Bár valami kicsit visít, de majd kinövi.Víz eddig nem fogyott, majd szemmel tartom.Ha a vízpumpa is elkezdene rosszalkodni, akkor cserés lesz az is.

Továbbá én is Boldog Tamás napot kívánok, mert az elmaradt, pusztán figyelmetlenségből.Elnézést. :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.