tomi023 Elküldve December27, 2010 Megoszt Elküldve December27, 2010 garázs ügyet megbeszéltük telón de speckó szerszámokat nembaj ha hozol nekem csak általánosok vannak jajdejóhogymostazegyszervisszaolvastam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December27, 2010 Megoszt Elküldve December27, 2010 Boldogat Mindenkinek! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December27, 2010 Megoszt Elküldve December27, 2010 garázs ügyet megbeszéltük telón de speckó szerszámokat nembaj ha hozol nekem csak általánosok vannak jajdejóhogymostazegyszervisszaolvastam :lol: 1000thx érte.Viszem amim van, aztán szerintem annyival csak szét tudjuk szedni meg össze is rakni! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December27, 2010 Megoszt Elküldve December27, 2010 Itt nálunk vidéken a hőmérő higanyszála leesett -11 celsius fokig. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve December27, 2010 Megoszt Elküldve December27, 2010 Itt nálunk vidéken a hőmérő higanyszála leesett -11 celsius fokig. :lol: "hely élet be gyöngy élet ennél szebb sem lehet" Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December27, 2010 Megoszt Elküldve December27, 2010 Itt nálunk vidéken a hőmérő higanyszála leesett -11 celsius fokig. :D kevés múlkor nálunk -14 is volt. :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December27, 2010 Megoszt Elküldve December27, 2010 kevés múlkor nálunk -14 is volt. :) :D útközben, felétek volt -20 is múlt hétvégén... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December28, 2010 Megoszt Elküldve December28, 2010 "hely élet be gyöngy élet ennél szebb sem lehet" Csak az vigasztal, hogy ennek van itt az ideje. :) kevés múlkor nálunk -14 is volt. :P :) Reggelre megvolt.... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December28, 2010 Megoszt Elküldve December28, 2010 "hely élet be gyöngy élet ennél szebb sem lehet" Akkor az a BMW/Ladásoknak szól, hogy "...paripáját megforgatja, úgy megyen dolgára..."? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December28, 2010 Megoszt Elküldve December28, 2010 :) :) :D Napin@a falat! szerk. ww Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December28, 2010 Megoszt Elküldve December28, 2010 útközben, felétek volt -20 is múlt hétvégén... Te nyertél. Reggelre megvolt.... :D :) Itt se volt sokkal melegebb. Viszont Wolfi, ha kérhetném, szerkeszd linkre a képet a hozzászólásodban. Ez egy nyitott része a fórumnak, és óhatatlanul, de kiskorúak is láthatják, nincs kint a 18-as, és senkinek nem hiányzik egy esetleges fejmosás. Remélem megértesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December28, 2010 Megoszt Elküldve December28, 2010 Viszont Wolfi, ha kérhetném, szerkeszd linkre a képet a hozzászólásodban. Megtörtént! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December28, 2010 Megoszt Elküldve December28, 2010 Megtörtént! :D Bite Dánke! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December28, 2010 Megoszt Elküldve December28, 2010 Bite Dánke! Hogy műxik a placcs? :) Mennyire jött be a hétköznapokban? Fogyasztásamiegymás? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December28, 2010 Megoszt Elküldve December28, 2010 Hogy műxik a placcs? :) Mennyire jött be a hétköznapokban? Fogyasztásamiegymás? :D Utóbbi 1 hónapban Alto-s voltam. Amúgy a placcs is jól van. városi 6,5 kb. Jön, megy, fékezik, teszi a dolgát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December28, 2010 Megoszt Elküldve December28, 2010 Ma meghozta a posta a MOTE- karácsonyi üdvözlő lapját! :D THX a vezetőségnek! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December28, 2010 Megoszt Elküldve December28, 2010 Ma meghozta a posta a MOTE- karácsonyi üdvözlő lapját! :D THX a vezetőségnek! :) Jajaja!Olyat én is kaptam! :) Thx! :D Hiogyazahétmeganyolc..... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve December28, 2010 Megoszt Elküldve December28, 2010 Az idei orvosi Nobel díj nyertesének kijelentése: "A mai világban ötször többet költenek a férfi potenciát növelő gyógyszerekre és a női mellekbe való szilikonra, mint az Alzheimer kór gyógyítására. Következésképpen néhány év múlva nagy mellű idős nők és kemény péniszű idős férfiak lesznek. Csakhogy egyikük sem fog emlékezni arra, hogy ezek mire szolgálnak." Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve December28, 2010 Megoszt Elküldve December28, 2010 :) :) :D Napin@a falat! szerk. ww Csoki Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve December28, 2010 Megoszt Elküldve December28, 2010 Holnap 3-4 orakkor Corsa projetk lesz Bazsinal,elötte kicsit bontozunk, hatha sikerült ezt azt szerezni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 Akkor az a BMW/Ladásoknak szól, hogy "...paripáját megforgatja, úgy megyen dolgára..."? :) Meg a faros Skodásonak. :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 Holnap 3-4 orakkor Corsa projetk lesz Bazsinal,elötte kicsit bontozunk, hatha sikerült ezt azt szerezni. :D bakker, pont ma délután megyek pestre így nem tudok kimenni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 :) bakker, pont ma délután megyek pestre így nem tudok kimenni... Hát mikor jössz vissza? Még ma? Lehet ott fogunk mokolni. Vagy esetleg este egy Tortilla esetleg Pizza, Na Skacok ? Tamásokat isten éltesse :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 Hát mikor jössz vissza? Még ma? Lehet ott fogunk mokolni. Vagy esetleg este egy Tortilla esetleg Pizza, Hát, estére érek vissza az biztos, nem ígérem, hogy még akkor kimegyek... majd még meglátom.. 50% :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 garázs ügyet megbeszéltük 1000thx még egyszer, külön köszönet a teáért és a helyért.Nem is volt ez olyan bonyolult, a Corsának van végre üzemi hőfoka és ami még fontosabb, fűtése.Bár valami kicsit visít, de majd kinövi.Víz eddig nem fogyott, majd szemmel tartom.Ha a vízpumpa is elkezdene rosszalkodni, akkor cserés lesz az is. Továbbá én is Boldog Tamás napot kívánok, mert az elmaradt, pusztán figyelmetlenségből.Elnézést. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts