mackosajt Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 Én szóltam... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 Csetből, hogy lehet ilyesmit törölni ? :DDDDDDD Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 Fel vörööössööööökk proletárrroooookkkk : http://www.facebook.com/profile.php?id=1459695802 Látod a képeket ww ? :lol: Nekem ez picit vékonka.Hibádzik róla a töftöfölő! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 Nekem ez picit vékonka.Hibádzik róla a töftöfölő! :D tiszta xar én is ezt akartam mondani :lol: :lol: :) nohiszen...... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 tiszta xar én is ezt akartam mondani :lol: :lol: :) nohiszen...... :D Nem szeressem a gelvás jányokat na! :D Legyen mit fogni rajta, legyen nőből.Ne csontból és bőrből! :D Én is pont olyan dixnó vagyok mint a többiek na! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 Istvánoknak: Boldog Névnapot Kívánok! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 A magam nevében is nagyon szépen köszönöm/jük a névnapi jókiviket! :lol: Amúgy nem régen értünk haza Kiskőrösről, és a max. sebesség 50km/h volt, olyan jó az út.Takarítva csak az 52-es út volt, a többin hóátfúvások, jegesedés, emiatt rengeteg tötymörgő autós.Én azért kihasználtam a fronthajtás ill. az első tengelyen lévő kimondottan hóhoz kreált mintázatot no meg a majd 1300kg-ot! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 Amúgy nem régen értünk haza Kiskőrösről, és a max. sebesség 50km/h volt, olyan jó az út.Takarítva csak az 52-es út volt, a többin hóátfúvások, jegesedés, emiatt rengeteg tötymörgő autós.Én azért kihasználtam a fronthajtás ill. az első tengelyen lévő kimondottan hóhoz kreált mintázatot no meg a majd 1300kg-ot! :lol: Kérdezd csak meg Tomit a csehek hogy mennek hóban...öregem én elszégyeltem magam...sehol nem vagyunk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 Kérdezd csak meg Tomit a csehek hogy mennek hóban...öregem én elszégyeltem magam...sehol nem vagyunk... Sűrűbben tudnak rutinozni mint mi! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 Bacccus, milyen hóesés van már megint....!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 Losi! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 Bacccus, milyen hóesés van már megint....!! :lol: Itt meg nemrég állt el... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 Itt meg nemrég állt el... :D Ez olyan nagy hír? :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 Ez olyan nagy hír? :lol: :) :D Mivan? Ma mindenbe belekötsz?! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 Mivan? Ma mindenbe belekötsz?! :lol: Az nem én vagyok,az a mélykék! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 Az nem én vagyok,az a mélykék! :lol: érdekes, hogy ezt CSAK te mondod :lol: na jó meg Stefán :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 érdekes, hogy ezt CSAK te mondod :lol: na jó meg Stefán :lol: Meg az éder krisztián zoli! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 Meg az éder krisztián zoli! :lol: nem szokott ő ilyeneket mondani, csak ritkán :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 érdekes, hogy ezt CSAK te mondod :lol: na jó meg Stefán :) A sok hülye jön szembe a forgalommal mi? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December27, 2010 Megoszt Elküldve December27, 2010 Losi! http://i170.photobucket.com/albums/u241/cr...na/PA270884.jpg http://i170.photobucket.com/albums/u241/cr...na/PA270883.jpg http://i170.photobucket.com/albums/u241/cr...na/PA270891.jpg :) Nem elég, hogy gyönyörű, de apró nüanszként még a gyári szervízfüzet is ott van jobbra lent....... :lol: Irigylem az első üléseinek állapotát. :D A 7n murvára rá fogok érni, mert időm mint a tengör.Cserélném a korzi vezérlését, no meg a termosztátját.Nincs v.mi áthidaló megoldásod erre? Hely meg ilyenekre gondolok..... :lol: :D Itt meg nemrég állt el... :D Egy darabig.....most meg szhhéép nagy pelyhekben hullahó! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December27, 2010 Megoszt Elküldve December27, 2010 A sok hülye jön szembe a forgalommal mi? :lol: minden relatív :lol: :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December27, 2010 Megoszt Elküldve December27, 2010 A 7n murvára rá fogok érni, mert időm mint a tengör.Cserélném a korzi vezérlését, no meg a termosztátját.Nincs v.mi áthidaló megoldásod erre? Hely meg ilyenekre gondolok..... :lol: :D Max a mi vagy mama garázsa,de mindkettő hideg és szűk... :lol: Ma pestre távozom,csak 29.-én jövök haza...előszilveszter lesz,totális reset! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December27, 2010 Megoszt Elküldve December27, 2010 Nem elég, hogy gyönyörű, de apró nüanszként még a gyári szervízfüzet is ott van jobbra lent....... :lol: A tiédet is gatyába tudnánk így kapni. Az összes kárpitot ki kell majd venni és kivinni a szőlőfürthöz a csajokhoz. 2EFt/db áron mindent kitakarítanak ipari cuccokkal, nekem minden ülésem és az lasó nagy szönyegem,olyan mintha új lenne. Az ülésedrőla kárpitot le kell venni és bent a cégnél majd én megvarratom f@szántosra. A másik garázsban még mindig vár a másik ülés... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December27, 2010 Megoszt Elküldve December27, 2010 A tiédet is gatyába tudnánk így kapni. Az összes kárpitot ki kell majd venni és kivinni a szőlőfürthöz a csajokhoz. 2EFt/db áron mindent kitakarítanak ipari cuccokkal, nekem minden ülésem és az lasó nagy szönyegem,olyan mintha új lenne. Autó fajintos kitakarításában tudok ajánlani olcsóbbat is... :lol: Bazsi kollegája ( ott puccenolja a kocsikat bent) itt lakik a házunkba, a Corsát is nagyon szépen kitakarította, új érzés volt benne, és itt a háznál megcsinálta 5e.-ért az egészet, még kívülről is leápolta. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December27, 2010 Megoszt Elküldve December27, 2010 A másik garázsban még mindig vár a másik ülés... :lol: Ezzel nincs semmi gond, nagyon köszönöm előre is, csak hát a szabadidő az amivel hadilábon állok.De sztem ezzel te is így vagy mostanság. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts