warwolf Elküldve December25, 2010 Megoszt Elküldve December25, 2010 Most nehogy Te is azt mond, hogy MA van István, mert az iwiw szerint ma van, de utána néztem, és holnapra írják igazából... :lol: Nekünk Istvánoknak ez fel sem tűnik, hiszen egyszerre kívánnak évek óta Kellemes Ünnepeket meg Boldog Névnapot is! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December25, 2010 Megoszt Elküldve December25, 2010 Nekünk Istvánoknak ez fel sem tűnik, hiszen egyszerre kívánnak évek óta Kellemes Ünnepeket meg Boldog Névnapot is! :lol: ...és micsoda szívás, hogy a másik névnapom meg a születésnapomhoz van közel. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December25, 2010 Megoszt Elküldve December25, 2010 azéé van még pár István nap :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 Udi mester! Ezt figyuzd! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 Udi,Losi,Gepi(a szavannák réme)mélykék Pistának na és jó magamnak Boldog Névnapot Kívánok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 MINDEN ISTVÁN Cartársnak, BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 Udi mester! Ezt figyuzd! http://iainel.co.uk/images/forums/NovaWIP2/890.JPG http://iainel.co.uk/images/forums/NovaWIP2/891.JPG http://iainel.co.uk/images/forums/NovaWIP2/893.JPG Láttom gyáriság van és nem sajnálták a pasztát. :lol: Szerencsére az enyém is jól bírja a Victor Reinz paszta bevált azóta teljesen száraz az alukartel. Olajteknődhöz van spéci parafa tömítésem amiben nincsenek alukarikák, ajándékba adom neked. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 Köszönöm a jókívánságokat és a többi István cartársnak is Boldog Névnapot kívánok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 Bakker... jó kis hó esett az éjjel... mondjuk nem is az a gond, hanem a tegnapi eső először ráfagyott, majd erre esett a hó... ami szintén még jobban ráfagyott a kocsira... :lol: Az utak is rendesen csúsznak, 1 hótolóval találkoztam a Vízmű utcába, az is felemelt lapáttal, csak szórt... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 Köszi a névnapit! A macskákból nekem csak a kétlábú jöhet szóba, as másiktól kiújul az allergiám.... Az Istvánoknak én is Sok Boldogot Kívánok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 Turci! Holnap hány órakor akarsz jönni? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 Így a vége fele Boldog Békés Karácsonyt mindenkinek, az Istvánoknak meg ittas névnapolást kivánok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 Fel vörööössööööökk proletárrroooookkkk : http://www.facebook.com/profile.php?id=1459695802 Látod a képeket ww ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 Láttom gyáriság van és nem sajnálták a pasztát. :lol: Szerencsére az enyém is jól bírja a Victor Reinz paszta bevált azóta teljesen száraz az alukartel. Olajteknődhöz van spéci parafa tömítésem amiben nincsenek alukarikák, ajándékba adom neked. Hát majd ha jó idő lesz és Ferinek is van kedve csinálni,akkor átmegyek és megcsináljuk. :) Ennek a pasztának mi az ára itthon? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 Csak halkan jegyzem meg, ez nem a jókivánságok topik... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 Csak halkan jegyzem meg, ez nem a jókivánságok topik... :lol: Na erre már nem is mondok semmit! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 Na erre már nem is mondok semmit! :lol: Jobb is, mert megint belefutsz egybe... :lol: Már izgalommal vároma szilvesztert, 2-3 oldalon keresztül nézhetem az ostoba köszöntőképeket! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 Aki a közelgő János nap alkalmából felmeri köszönteni Herr Putyorát a topikban, azt ezek után megkövezzük :lol: :) Pedig már választottam neki olyan tinipuni képet, hogy csak csorogna a nyála :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 Aki a közelgő János nap alkalmából felmeri köszönteni Herr Putyorát a topikban, azt ezek után megkövezzük :lol: :) Helyes! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 Aki a közelgő János nap alkalmából felmeri köszönteni Herr Putyorát a topikban, azt ezek után megkövezzük :D :D Pedig már választottam neki olyan tinipuni képet, hogy csak csorogna a nyála :) :D Majd kötél általi halára ítéltetett!De a tinipuni helyett lehet megérdemelne egy tinikukit! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 Isten éltessen Jolán! :lol: De majd a helyes topikban is kapsz, meg FB-on. Jó lesz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 Ugye nem lesz sértődés, ha a többit törlöm Medve László? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 Majd kötél általi halára ítéltetett!De a tinipuni helyett lehet megérdemelne egy tinikukit! :lol: :lol: Még mindig jobb, mint lóf@szért sorba állni! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 Ugye nem lesz sértődés, ha a többit törlöm Medve László? :lol: :lol: Banán a füledbe! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 Banán a füledbe! :lol: Én szóltam... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts