Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Most nehogy Te is azt mond, hogy MA van István, mert az iwiw szerint ma van, de utána néztem, és holnapra írják igazából... :lol:

Nekünk Istvánoknak ez fel sem tűnik, hiszen egyszerre kívánnak évek óta Kellemes Ünnepeket meg Boldog Névnapot is! :lol:

Elküldve
Nekünk Istvánoknak ez fel sem tűnik, hiszen egyszerre kívánnak évek óta Kellemes Ünnepeket meg Boldog Névnapot is! :lol:

...és micsoda szívás, hogy a másik névnapom meg a születésnapomhoz van közel. :lol:

Elküldve

Láttom gyáriság van és nem sajnálták a pasztát. :lol:

Szerencsére az enyém is jól bírja a Victor Reinz paszta bevált azóta teljesen száraz az alukartel.

Olajteknődhöz van spéci parafa tömítésem amiben nincsenek alukarikák, ajándékba adom neked.

Elküldve

Bakker... jó kis hó esett az éjjel... mondjuk nem is az a gond, hanem a tegnapi eső először ráfagyott, majd erre esett a hó... ami szintén még jobban ráfagyott a kocsira... :lol:

Az utak is rendesen csúsznak, 1 hótolóval találkoztam a Vízmű utcába, az is felemelt lapáttal, csak szórt... :lol:

Elküldve

Köszi a névnapit!

A macskákból nekem csak a kétlábú jöhet szóba, as másiktól kiújul az allergiám....

Az Istvánoknak én is Sok Boldogot Kívánok!

Elküldve
Láttom gyáriság van és nem sajnálták a pasztát. :lol:

Szerencsére az enyém is jól bírja a Victor Reinz paszta bevált azóta teljesen száraz az alukartel.

Olajteknődhöz van spéci parafa tömítésem amiben nincsenek alukarikák, ajándékba adom neked.

Hát majd ha jó idő lesz és Ferinek is van kedve csinálni,akkor átmegyek és megcsináljuk. :)

Ennek a pasztának mi az ára itthon? :lol:

Elküldve
Na erre már nem is mondok semmit! :lol:

Jobb is, mert megint belefutsz egybe... :lol:

Már izgalommal vároma szilvesztert, 2-3 oldalon keresztül nézhetem az ostoba köszöntőképeket! :)

Elküldve

Aki a közelgő János nap alkalmából felmeri köszönteni Herr Putyorát a topikban, azt ezek után megkövezzük :lol: :)

Pedig már választottam neki olyan tinipuni képet, hogy csak csorogna a nyála :lol: :D

Elküldve
Aki a közelgő János nap alkalmából felmeri köszönteni Herr Putyorát a topikban, azt ezek után megkövezzük :D :D

Pedig már választottam neki olyan tinipuni képet, hogy csak csorogna a nyála :) :D

Majd kötél általi halára ítéltetett!De a tinipuni helyett lehet megérdemelne egy tinikukit! :lol: :lol:

Elküldve
Majd kötél általi halára ítéltetett!De a tinipuni helyett lehet megérdemelne egy tinikukit! :lol: :lol:

Még mindig jobb, mint lóf@szért sorba állni! :)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.