warwolf Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 Cégnél Halász Tündi, esetleg Anett, vagy Axxon ismije Homokbányán. Thx.AVON kilőve.Nem lesz egyszerű dolog mert miért is ne lenne olcsó amit "vennem kell".De holnap futok még egy kört a városban aztán ha nincs vagy elszállt áron van csak, akkor marad a "B" terv.Kicsit eltököltem az időt sajnos. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 Tomi koszi a cuccot, jó lett. Mikor tudnánk rendezni az anyagiakat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 Tomi koszi a cuccot, jó lett. Mikor tudnánk rendezni az anyagiakat? rendezve boldog karácsonyt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 rendezve boldog karácsonyt Koszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 Thx.AVON kilőve.Nem lesz egyszerű dolog mert miért is ne lenne olcsó amit "vennem kell".De holnap futok még egy kört a városban aztán ha nincs vagy elszállt áron van csak, akkor marad a "B" terv.Kicsit eltököltem az időt sajnos. :lol: Azsia Center BP ott jo épp fél áron meg tudod venni a parfümöket (lasd Johnny esetében ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December23, 2010 Megoszt Elküldve December23, 2010 Azsia Center BP ott jo épp fél áron meg tudod venni a parfümöket (lasd Johnny esetében ) Thx, megoldódott.Az Északi térfalon bementem oda ahol már korábban is vettem ilyet, és volt polcon, az internetes nagyker ártól 1000ft-tal drágábban.Még így is jól jött ki a dolog.Szóval az "A" terv teljesítve. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve December23, 2010 Megoszt Elküldve December23, 2010 Kellemes Ünnepeket Kívánok Mindenkinek! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December23, 2010 Megoszt Elküldve December23, 2010 http://kepfeltoltes.hu/101223/karacsony17_...ltoltes.hu_.jpg Kellemes Ünnepeket Kívánok Mindenkinek! :lol: Mi van a lábára írva? :lol: Neked is kellemes Ünnepeket :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December23, 2010 Megoszt Elküldve December23, 2010 Mi van a lábára írva? :lol: Neked is kellemes Ünnepeket :) Chinese leper. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December23, 2010 Megoszt Elküldve December23, 2010 http://kepfeltoltes.hu/101223/karacsony17_...ltoltes.hu_.jpg Kellemes Ünnepeket Kívánok Mindenkinek! :lol: BOLDOG KARÁCSONYT! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December23, 2010 Megoszt Elküldve December23, 2010 Gyerekek, ma láttam egy igen szép produkciót.Az Akadémiáról jobbra, a Jókai felé kanyarodás közben ugye a Budai kapu felöl is engedi az Akadémiára kanyarodókat.No, ezek között húzott el a telibe piroson a Budai kapu felé egy nő, aki az igen xar fényviszonyok miatt kb. lófütyköst sem látott a neki piros lámpából.Asszem nem csak nekem hűlt meg a vér az ereimben, csak a vakszerencsén múlott, hogy nem lett óriási crash. :lol: Mert az autók közben kanyarodtak.......volna..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve December23, 2010 Megoszt Elküldve December23, 2010 Csehországban Johnnyval: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December23, 2010 Megoszt Elküldve December23, 2010 Ezek jó képek lettek, a skodásnak óriási mákja volt... U.i.: nagyobb méretben küld át majd mailben a képeket!Kösz!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve December24, 2010 Megoszt Elküldve December24, 2010 Mindenkinek Békés Boldog Karácsonyt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December24, 2010 Megoszt Elküldve December24, 2010 Mindenkinek Békés Boldog Karácsonyt! Turcié kicsit felupgradelve! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve December24, 2010 Megoszt Elküldve December24, 2010 Mindenkinek Békés Boldog Karácsonyt! Turcié kicsit felupgradelve! :lol: Kicsit tovább fokoztam a hatást egy linkkel. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December24, 2010 Megoszt Elküldve December24, 2010 Boldog Karácsonyt Nektek!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve December25, 2010 Megoszt Elküldve December25, 2010 Putyora Jancsika!Sok Boldog Névnapot! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December25, 2010 Megoszt Elküldve December25, 2010 Putyora Jancsika!Sok Boldog Névnapot! :) khm... Barátom, valamit elnéztél, mert JÁNOS, az majd csak 27.-én lesz :D Vagy J0hnny-t átkeresztelted EUGÉNIÁNAK? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December25, 2010 Megoszt Elküldve December25, 2010 Elfogadnám karira! :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December25, 2010 Megoszt Elküldve December25, 2010 Elfogadnám karira! :lol: :lol: :) :D :D Asszony mit szólna hozzá? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve December25, 2010 Megoszt Elküldve December25, 2010 khm... Barátom, valamit elnéztél, mert JÁNOS, az majd csak 27.-én lesz :D Vagy J0hnny-t átkeresztelted EUGÉNIÁNAK? :lol: :) Opssz!Tényleg! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December25, 2010 Megoszt Elküldve December25, 2010 :lol: :lol: Asszony mit szólna hozzá? :D Majd azt mondom, hogy a húgom! :) :D Amúgy meg Isten éltesse az Istvánokat! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December25, 2010 Megoszt Elküldve December25, 2010 Opssz!Tényleg! :lol: Ilyen, amikor valaki helybemegy a lóf@szért! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December25, 2010 Megoszt Elküldve December25, 2010 Majd azt mondom, hogy a húgom! :lol: :) :D Nappal húgom, éjjel d....gom... :D Amúgy meg Isten éltesse az Istvánokat! :D :lol: Most nehogy Te is azt mond, hogy MA van István, mert az iwiw szerint ma van, de utána néztem, és holnapra írják igazából... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts