Stefan Elküldve December11, 2010 Megoszt Elküldve December11, 2010 Ezt ismeritek? Érdekes :D A gumis kérdésemre valaki? :lol: "ritkán..." :lol: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December11, 2010 Megoszt Elküldve December11, 2010 Érdekes útviszonyok lettek, nem mondom.Főleg Corsával nyári gumival kell baromira ésszel tolni.Azért haza felé a kissé lefagyott bekötőút előtti szakaszon csak keresztbe állítottam, aztán csúsztam kb. 10m-t kilinccsel előre. :lol: Asszem holnap kell még tartanom ilyen vezetéstechnikai tréninget! :) Csak hogy szokjam a dolgot! :D Viszont vektrakocsival valami nem kerek.Szabályosan imbolygó instabil valami volt, mikor mentem vele haza délután Kiskőrösre.Most vagy a futómű van oda, vagy amiket vettem használt téli gumik egy nagy rakás guanó. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December11, 2010 Megoszt Elküldve December11, 2010 Viszont vektrakocsival valami nem kerek.Szabályosan imbolygó instabil valami volt, mikor mentem vele haza délután Kiskőrösre.Most vagy a futómű van oda, vagy amiket vettem használt téli gumik egy nagy rakás guanó. :lol: Hiába na, a corsa az corsa! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve December11, 2010 Megoszt Elküldve December11, 2010 Érdekes útviszonyok lettek, nem mondom.Főleg Corsával nyári gumival kell baromira ésszel tolni.Azért haza felé a kissé lefagyott bekötőút előtti szakaszon csak keresztbe állítottam, aztán csúsztam kb. 10m-t kilinccsel előre. :D Asszem holnap kell még tartanom ilyen vezetéstechnikai tréninget! :D Csak hogy szokjam a dolgot! :lol: Csak óvatosan, nemrég értünk haza a Páfrányról, odafelé mentettünk az árokból a Szüret u.-án 1 Corollát, fiatal srác -nyári gumi párosítás meghozta az eredményt, az első lökös leszakadt. :D megállt 1 Tranzitos is , ő húzta ki..... Nem mondom 1-2 kanyart én is kézifékesre vettem.... :lol: :D :lol: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December11, 2010 Megoszt Elküldve December11, 2010 Csak óvatosan, nemrég értünk haza a Páfrányról, odafelé mentettünk az árokból a Szüret u.-án 1 Corollát, fiatal srác -nyári gumi párosítás meghozta az eredményt, az első lökös leszakadt. :D megállt 1 Tranzitos is , ő húzta ki..... Nem mondom 1-2 kanyart én is kézifékesre vettem.... :lol: :D :lol: :) :D Nekem az a fontos, hogy legyen hely.A többit rábízom a fizikára! :lol: Nyilván kertvárosi részen nem fogok rodeózni, de ez a bekötőút kihagyhatatlan kísértés volt! :D Amúgy a Kis Tesco parkolójában már javában ment a gépészkedés! :D Ladások, bimmeresek tologatták szépen! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December11, 2010 Megoszt Elküldve December11, 2010 Amúgy a Kis Tesco parkolójában már javában ment a gépészkedés! :D Ladások, bimmeresek tologatták szépen! :D Én délután targoncával nyomtam. :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve December11, 2010 Megoszt Elküldve December11, 2010 Én délután targoncával nyomtam. :lol: :lol: :) Tényleg nem megyünk ki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December11, 2010 Megoszt Elküldve December11, 2010 Tényleg nem megyünk ki? Ma már nem sok kedvem van, baromi fáradt vok, de ha holnap is ilyen marad az idő, akkor mehetünk raccsingolni :lol: Tartalék felnit, hozzál Turci :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve December12, 2010 Megoszt Elküldve December12, 2010 Fölöslegessé vált egy Sony típusú dvd recorder!Egy pici gondja van hogy divixet sajnos nem játszik le!Az ára 7ezer királyi magyar forint! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December12, 2010 Megoszt Elküldve December12, 2010 Helyzetjelentés az utakról, séholasémmi. :lol: Alig lehet már pár helyen bekanyarodni kézifékkel..... :) A dolgot tetézi, hogy havas eső esik. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve December12, 2010 Megoszt Elküldve December12, 2010 Fölöslegessé vált egy Sony típusú dvd recorder!Egy pici gondja van hogy divixet sajnos nem játszik le!Az ára 7ezer királyi magyar forint! Pontos típust írhatnál lehet, hogy tudnék rá vevőt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve December12, 2010 Megoszt Elküldve December12, 2010 Pontos típust írhatnál lehet, hogy tudnék rá vevőt. :lol: RDR-GX210 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December12, 2010 Megoszt Elküldve December12, 2010 Helyzetjelentés az utakról, séholasémmi. :lol: Alig lehet már pár helyen bekanyarodni kézifékkel..... :) ... Jaja, tegnap jobb volt kispirosozni. Ma csak megáll a kézifékkel :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December12, 2010 Megoszt Elküldve December12, 2010 Jaja, tegnap jobb volt kispirosozni. Ma csak megáll a kézifékkel :) :lol: Reméljük lesz még idén szezon.Szárazon nem szeretem én sem rángatni a technikát. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 Nekem jövőre kell új téli gumit vennem - nagyon kúszik a vizen..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 Turci! Megvan a festék... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 Turci! Megvan a festék... :lol: Verébdeszkára? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 ....a Corsára meg a műszaki.Thx Füri! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Füri Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 ....a Corsára meg a műszaki.Thx Füri! :lol: Szívesen!Nincs mit máskor is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 valaki ilyet? http://www.hasznaltauto.hu/haszonjarmu/kra...z_255-b-4305464 Johnny? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 valaki ilyet? http://www.hasznaltauto.hu/haszonjarmu/kra...z_255-b-4305464 Johnny? :lol: Ez hídvető, nekem platós kell a ganyé miatt! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December14, 2010 Megoszt Elküldve December14, 2010 Azapjaszömite'! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December14, 2010 Megoszt Elküldve December14, 2010 Azapjaszömite'! :D ezzel indul a nap nálad amúgy ? :lol: :lol: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December14, 2010 Megoszt Elküldve December14, 2010 ezzel indul a nap nálad amúgy ? :D :D :D :lol: Díjaznám! :D :lol: Helyette marad a 4:20-as ébredés.... :lol: :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December14, 2010 Megoszt Elküldve December14, 2010 Díjaznám! :lol: :lol: :) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts