Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Érdekes útviszonyok lettek, nem mondom.Főleg Corsával nyári gumival kell baromira ésszel tolni.Azért haza felé a kissé lefagyott bekötőút előtti szakaszon csak keresztbe állítottam, aztán csúsztam kb. 10m-t kilinccsel előre. :lol: Asszem holnap kell még tartanom ilyen vezetéstechnikai tréninget! :) Csak hogy szokjam a dolgot! :D

Viszont vektrakocsival valami nem kerek.Szabályosan imbolygó instabil valami volt, mikor mentem vele haza délután Kiskőrösre.Most vagy a futómű van oda, vagy amiket vettem használt téli gumik egy nagy rakás guanó. :lol:

Elküldve
Viszont vektrakocsival valami nem kerek.Szabályosan imbolygó instabil valami volt, mikor mentem vele haza délután Kiskőrösre.Most vagy a futómű van oda, vagy amiket vettem használt téli gumik egy nagy rakás guanó. :lol:

Hiába na, a corsa az corsa! :lol:

Elküldve
Érdekes útviszonyok lettek, nem mondom.Főleg Corsával nyári gumival kell baromira ésszel tolni.Azért haza felé a kissé lefagyott bekötőút előtti szakaszon csak keresztbe állítottam, aztán csúsztam kb. 10m-t kilinccsel előre. :D Asszem holnap kell még tartanom ilyen vezetéstechnikai tréninget! :D Csak hogy szokjam a dolgot! :lol:

Csak óvatosan, nemrég értünk haza a Páfrányról, odafelé mentettünk az árokból a Szüret u.-án 1 Corollát, fiatal srác -nyári gumi párosítás meghozta az eredményt, az első lökös leszakadt. :D megállt 1 Tranzitos is , ő húzta ki.....

Nem mondom 1-2 kanyart én is kézifékesre vettem.... :lol: :D :lol: :) :D

Elküldve
Csak óvatosan, nemrég értünk haza a Páfrányról, odafelé mentettünk az árokból a Szüret u.-án 1 Corollát, fiatal srác -nyári gumi párosítás meghozta az eredményt, az első lökös leszakadt. :D megállt 1 Tranzitos is , ő húzta ki.....

Nem mondom 1-2 kanyart én is kézifékesre vettem.... :lol: :D :lol: :) :D

Nekem az a fontos, hogy legyen hely.A többit rábízom a fizikára! :lol: Nyilván kertvárosi részen nem fogok rodeózni, de ez a bekötőút kihagyhatatlan kísértés volt! :D

Amúgy a Kis Tesco parkolójában már javában ment a gépészkedés! :D Ladások, bimmeresek tologatták szépen! :lol:

Elküldve
Amúgy a Kis Tesco parkolójában már javában ment a gépészkedés! :D Ladások, bimmeresek tologatták szépen! :D

Én délután targoncával nyomtam. :lol: :lol: :)

Elküldve
Tényleg nem megyünk ki?

Ma már nem sok kedvem van, baromi fáradt vok, de ha holnap is ilyen marad az idő, akkor mehetünk raccsingolni :lol:

Tartalék felnit, hozzál Turci :lol:

Elküldve

Fölöslegessé vált egy Sony típusú dvd recorder!Egy pici gondja van hogy divixet sajnos nem játszik le!Az ára 7ezer királyi magyar forint!

Elküldve
Fölöslegessé vált egy Sony típusú dvd recorder!Egy pici gondja van hogy divixet sajnos nem játszik le!Az ára 7ezer királyi magyar forint!

Pontos típust írhatnál lehet, hogy tudnék rá vevőt. :lol:

Elküldve
Helyzetjelentés az utakról, séholasémmi. :lol: Alig lehet már pár helyen bekanyarodni kézifékkel..... :)

...

Jaja, tegnap jobb volt kispirosozni. Ma csak megáll a kézifékkel :D :lol:

Elküldve
Jaja, tegnap jobb volt kispirosozni. Ma csak megáll a kézifékkel :) :lol:

Reméljük lesz még idén szezon.Szárazon nem szeretem én sem rángatni a technikát. :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.