warwolf Elküldve November20, 2010 Elküldve November20, 2010 Bocsi edit, de Johnnynak akartam még egyet linkelni.Nem tudom, mikor fog ilyesmi feküdni az Ő gépen..... :excl:
aXXon Elküldve November20, 2010 Elküldve November20, 2010 Bocsi edit, de Johnnynak akartam még egyet linkelni.Nem tudom, mikor fog ilyesmi feküdni az Ő gépen..... :excl: http://img.carstyling.hu/usercars/00/03/03...46365282_84.jpg Nekem most a gép kellene inkább :lol: :(
corsarulez Elküldve November20, 2010 Elküldve November20, 2010 Hát, nekem is inkább a kocsi. :( Bár nagyon csinos a hölgy. :excl:
warwolf Elküldve November20, 2010 Elküldve November20, 2010 Hát, nekem is inkább a kocsi. :lol: Bár nagyon csinos a hölgy. :( Akarsz beszélni róla? :excl: :lol:
Kacsero Elküldve November20, 2010 Elküldve November20, 2010 Hello Skacok, Valaki nem tud egy eladó C Corsat, Jó áron :( Kacsero megváltál már a Corsatól? Hali! Igen, már megvan az új gazdája... húgom párja vette meg... :excl:
Kacsero Elküldve November20, 2010 Elküldve November20, 2010 Nekem most a gép kellene inkább :( :excl: Úgy tudom, Zsocca árulta a corsát.. :lol: :lol:
J0hnny Elküldve November20, 2010 Elküldve November20, 2010 Bocsi edit, de Johnnynak akartam még egyet linkelni.Nem tudom, mikor fog ilyesmi feküdni az Ő gépen..... :excl: http://img.carstyling.hu/usercars/00/03/03...46365282_84.jpg Van ám tevepata! :( Amúgy kapna egy sallert, nehogymá összekárcolja a géptetőt. :lol:
corsarulez Elküldve November20, 2010 Elküldve November20, 2010 Háát, fiatalság, azt hiszem, ma kihagyjuk a fürdőzést, mert tejköd ereszkedett a vidékre... :excl: De legközelebb tuti megyünk!!!!
J0hnny Elküldve November20, 2010 Elküldve November20, 2010 Háát, fiatalság, azt hiszem, ma kihagyjuk a fürdőzést, mert tejköd ereszkedett a vidékre... :( De legközelebb tuti megyünk!!!! Ez nem kifogás! :excl:
corsarulez Elküldve November20, 2010 Elküldve November20, 2010 Pedig már hónapok óta erre készülünk.... :( De most nagyon összejöttek a dolgok, ma már megjártuk egyszer Majsát, apósomnak vettünk Wagon-R-t, intézkedtünk stb, szóval szánombánom, de fáradtan nem merek elindulni a ködben. :lol: Pedig már a kedvenc strasszköves fekete bikinimet is kikészítettem. :excl:
J0hnny Elküldve November20, 2010 Elküldve November20, 2010 Pedig már hónapok óta erre készülünk.... :lol: De most nagyon összejöttek a dolgok, ma már megjártuk egyszer Majsát, apósomnak vettünk Wagon-R-t, intézkedtünk stb, szóval szánombánom, de fáradtan nem merek elindulni a ködben. :lol: Pedig már a kedvenc strasszköves fekete bikinimet is kikészítettem. :( Beszéltem Tomival, megdumáltuk, hogy akkor tegyük későbbre, hogy mindekinek jó legyen az időpont. Megpróbálom a pesti csapatot is lehívni, hátha benne vannak a buliban. :excl:
corsarulez Elküldve November20, 2010 Elküldve November20, 2010 Szuper!!!! :excl: Számíthattok ránk legközelebb! :( ja, és láttuk az atomvonatot, Halason fél óráig lezárták az átkelőt, pont, mikor Majsára akartunk menni. 300 rendőr, meg konvojok kísérték közúton.
Turci Elküldve November20, 2010 Elküldve November20, 2010 Pedig már hónapok óta erre készülünk.... :( De most nagyon összejöttek a dolgok, ma már megjártuk egyszer Majsát, apósomnak vettünk Wagon-R-t, intézkedtünk stb, szóval szánombánom, de fáradtan nem merek elindulni a ködben. :lol: Pedig már a kedvenc strasszköves fekete bikinimet is kikészítettem. :excl: Ha már a kukorica és a bőrszerkót kihagytam ezt a bikinis cuccot nem fogom! :lol:
corsarulez Elküldve November20, 2010 Elküldve November20, 2010 Szívesen kölcsönadom neked, ha szeretnéd. :excl: :(
warwolf Elküldve November20, 2010 Elküldve November20, 2010 Van ám tevepata! :lol: Amúgy kapna egy sallert, nehogymá összekárcolja a géptetőt. :lol: Mielőtt nyakon vágnád, azé' előtte tedd meg amit megkövetel a becsület! :( Vagy passzold át! :lol: Az én Corsámra nyugodtan hanyatt dobhatja magát, és még a csizmát sem kell levennie! :excl:
zozor Elküldve November20, 2010 Elküldve November20, 2010 Szívesen kölcsönadom neked, ha szeretnéd. :lol: :D Eeeztet szívesen megnéznénk páran... :excl: :( :lol: Haaallod, Turciiii!!!! :lol: :lol: :o
warwolf Elküldve November20, 2010 Elküldve November20, 2010 Eeeztet szívesen megnéznénk páran... :excl: :( :lol: Haaallod, Turciiii!!!! :lol: :lol: :lol: Cuki lenne az tuti, de Edit csípőjén jobban áll a dolog! :o
Turci Elküldve November20, 2010 Elküldve November20, 2010 Eeeztet szívesen megnéznénk páran... :excl: :( :lol: Haaallod, Turciiii!!!! :lol: :lol: :lol: Editen jobban áll!Nekem szőrös a mellkasom! :o
zozor Elküldve November20, 2010 Elküldve November20, 2010 Editen jobban áll!Nekem szőrös a mellkasom! :lol: Lehet azt borotválni... :excl: :( :lol: De nehogy komolyan vedd, ne rohanj a fürdőbe :lol: Inkább Editen lássam, mint rajtad!!! :lol:
Turci Elküldve November20, 2010 Elküldve November20, 2010 Lehet azt borotválni... :excl: :( :lol: De nehogy komolyan vedd, ne rohanj a fürdőbe :lol: Inkább Editen lássam, mint rajtad!!! :lol: Nem vagyok én se selyem hernyó se dísz bu.i! :lol:
corsarulez Elküldve November20, 2010 Elküldve November20, 2010 Tudjátok, létezik férfi tanga is: http://www.harisnyadiszkont.hu/components/...b610e7a0d80.jpg Mondjuk egy ilyet valaki ??? :excl:
Recommended Posts