J0hnny Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 Nem tudjátok véletlen hol lehet Kecskeméten hagymás vért venni/enni, akár helyben fogyasztásra, akár elvitelre? Hétvégén szag után menve bármelyik dezsnyóvágásnál! :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 Hétvégén szag után menve bármelyik dezsnyóvágásnál! :excl: Jah, azt csak úgy bekönyörgöm magam, mi? :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 Jah, azt csak úgy bekönyörgöm magam, mi? :( :lol: Egy kis pálesszel a kezedben befogadnak, hidd el! :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 Egy kis pálesszel a kezedben befogadnak, hidd el! :excl: Ebben mondjuk lehet valami :DD De valami kulturáltabb megoldást keresnék, ami azt illeti :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 Ebben mondjuk lehet valami :DD De valami kulturáltabb megoldást keresnék, ami azt illeti :excl: Szombaton apósoméknál vágunk disznót. De az 40 km-re van. Esetleg hozzak estére, ha csinálnak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 Szombaton apósoméknál vágunk disznót. De az 40 km-re van. Esetleg hozzak estére, ha csinálnak? Kóstolót? Hát persze, majd mond a címet... :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November16, 2010 Megoszt Elküldve November16, 2010 Nyammmm, azt én is szeretem :( Én inkább megvárom a frissen sült húst, fokhagymával, csemege ubival! :lol: A hagymás vértől már 1X begörcsölt az epém, aztán azóta nem erőltetem. :excl: Dec.11.-ére van tervezve ilyesmi projekt anyuméknál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November16, 2010 Megoszt Elküldve November16, 2010 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve November16, 2010 Megoszt Elküldve November16, 2010 Szombaton apósoméknál vágunk disznót. De az 40 km-re van. Esetleg hozzak estére, ha csinálnak? Ja!Jöhet! :DHozzá mást is! :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve November16, 2010 Megoszt Elküldve November16, 2010 Tomi feldobta mi lenne ha mennénk majsára fürdeni pénteken vagy szombaton! Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November16, 2010 Megoszt Elküldve November16, 2010 Részünkről oké. :excl: Szombat jobb lenne, de péntek is megoldható. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve November16, 2010 Megoszt Elküldve November16, 2010 Részünkről oké. :( Szombat jobb lenne, de péntek is megoldható. Ok!Edit te amúgy kinél bankolsz? :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November16, 2010 Megoszt Elküldve November16, 2010 Tomi feldobta mi lenne ha mennénk majsára fürdeni pénteken vagy szombaton! Mondta, nekem is, de ezt mi most kihagyjuk... :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve November16, 2010 Megoszt Elküldve November16, 2010 Visit My WebsiteEz a komoly hírdetés! Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November16, 2010 Megoszt Elküldve November16, 2010 Ok!Edit te amúgy kinél bankolsz? :excl: Ott, ahol nincs díjnullázó számlacsomag! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November16, 2010 Megoszt Elküldve November16, 2010 Mondta, nekem is, de ezt mi most kihagyjuk... :excl: Sajnos családi program miatt nekünk sem jó most. :lol: Visit My WebsiteEz a komoly hírdetés! Duma az van.Normális motor az optikához és névhez........na az kimaradt.Érdekes kreálmány, de nekem nem tetszik.Aki megálmodta, annak biztosan. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November16, 2010 Megoszt Elküldve November16, 2010 Felismerhetetlen, hogy milyen autó volt. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve November16, 2010 Megoszt Elküldve November16, 2010 A rács még mindig nincs kész!Ráadásul a színt is elhagyta a fényező!Még jó hogy a felnik tavaszra kellenek!Addigra csak kész lesz! :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve November16, 2010 Megoszt Elküldve November16, 2010 Szombaton apósoméknál vágunk disznót. De az 40 km-re van. Esetleg hozzak estére, ha csinálnak? Hogy nézne már az ki? :DD Elég kínosan érezném magam :excl: (mondjuk én még olyan disznóvágásban nem voltam, ahol maradt volna ki vér) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve November16, 2010 Megoszt Elküldve November16, 2010 Visit My WebsiteEz a komoly hírdetés! Egy 60 lovas autónál lehet nem a külcsínyre költöttem volna ennyit, ha már mindenáron tuningolni akarom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November17, 2010 Megoszt Elküldve November17, 2010 menjünk szombat este éjszakaira 19 körül tali valahol Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November17, 2010 Megoszt Elküldve November17, 2010 menjünk szombat este éjszakaira 19 körül tali valahol Szombat nekünk is jó, szóval részünkről mehetünk. :excl: Mizu ernyőileg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November17, 2010 Megoszt Elküldve November17, 2010 Szombat nekünk is jó, szóval részünkről mehetünk. :excl: Mizu ernyőileg? a csávó repül... én meg nem tudok és így nehéz Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November17, 2010 Megoszt Elküldve November17, 2010 a csávó repül... én meg nem tudok és így nehéz Ha ennyire nehezen jön össze, lehet előreutalok, aztán mondom, hogy tolja fel Postán mert amilyen egyszerűnek tűnt, pont annyira bonyolódik a dolog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve November17, 2010 Megoszt Elküldve November17, 2010 Losi! Mond neki, hogy oldjon le....vagy egy RL-10-es kioldóval veszed kezelésbe! :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts