Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Nem tudjátok véletlen hol lehet Kecskeméten hagymás vért venni/enni, akár helyben fogyasztásra, akár elvitelre?

Hétvégén szag után menve bármelyik dezsnyóvágásnál! :excl:

Elküldve
Egy kis pálesszel a kezedben befogadnak, hidd el! :excl:

Ebben mondjuk lehet valami :DD De valami kulturáltabb megoldást keresnék, ami azt illeti :(

Elküldve
Ebben mondjuk lehet valami :DD De valami kulturáltabb megoldást keresnék, ami azt illeti :excl:

Szombaton apósoméknál vágunk disznót.

De az 40 km-re van.

Esetleg hozzak estére, ha csinálnak?

Elküldve

De az 40 km-re van.

Kóstolót? Hát persze, majd mond a címet... :excl:

Elküldve
Nyammmm, azt én is szeretem :(

Én inkább megvárom a frissen sült húst, fokhagymával, csemege ubival! :lol: A hagymás vértől már 1X begörcsölt az epém, aztán azóta nem erőltetem. :excl:

Dec.11.-ére van tervezve ilyesmi projekt anyuméknál.

Elküldve
Mondta, nekem is, de ezt mi most kihagyjuk... :excl:

Sajnos családi program miatt nekünk sem jó most. :lol:

Visit My WebsiteEz a komoly hírdetés!

Duma az van.Normális motor az optikához és névhez........na az kimaradt.Érdekes kreálmány, de nekem nem tetszik.Aki megálmodta, annak biztosan. :(

Elküldve

A rács még mindig nincs kész!Ráadásul a színt is elhagyta a fényező!Még jó hogy a felnik tavaszra kellenek!Addigra csak kész lesz! :excl:

Elküldve

De az 40 km-re van.

Hogy nézne már az ki? :DD Elég kínosan érezném magam :excl: (mondjuk én még olyan disznóvágásban nem voltam, ahol maradt volna ki vér)

Elküldve
a csávó repül... én meg nem tudok és így nehéz

Ha ennyire nehezen jön össze, lehet előreutalok, aztán mondom, hogy tolja fel Postán mert amilyen egyszerűnek tűnt, pont annyira bonyolódik a dolog.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.