tomi023 Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 És miért nem énekel? :D mert a port jobban bírjuk :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 És miért nem énekel? :D Inkább jobb hogy nem énekel... :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Tegnap készült Bazsinál Gepárd Turci és én ma is voltunk kint Bazsinál, aztán segítettünk még amit tudtunk.El lett ültetve a maradék fa+be lett vadhálózva a törzse 5 sornak.Többre egyelőre sem kötöző sem pedig háló nem volt.Megtettük amit kell. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 Korzakocsin ma elment a devander vadászni.Fékezéskor szuszog meg taposni kell mint a Ladánál! :D Hm...hm.....mit is tegyek fel helyette.... :o :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 Korzakocsin ma elment a devander vadászni.Fékezéskor szuszog meg taposni kell mint a Ladánál! :D Hm...hm.....mit is tegyek fel helyette.... :o :) 286, 5 csavar, Calibra turbó felni :) :( :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 286, 5 csavar, Calibra turbó felni :o :D :) V.mi szolidabbra gondoltam.Mondjuk úgy is csak leszedés után derül ki, hogy mit lehet felmakkozni helyette.A főfékmunkahenger érdekesen nagy amúgy.... :) Siklóernyős videó: Ezért kell 100sor is meggondolni, milyen időben érdemes még elstartolni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 V.mi szolidabbra gondoltam.Mondjuk úgy is csak leszedés után derül ki, hogy mit lehet felmakkozni helyette.A főfékmunkahenger érdekesen nagy amúgy.... :D Voltam bontóba, kaptam egy Kadettét.Fecó jót mosolygott azon, hogy ami rajta volt, az is tőlük van/volt.Amint időm engedi, szakértek. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 Voltam bontóba, kaptam egy Kadettét.Fecó jót mosolygott azon, hogy ami rajta volt, az is tőlük van/volt.Amint időm engedi, szakértek. :o Gyere ülést is kendácsolni majd! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 Tegnap készült Bazsinál Vehetnél valami normális videót készítő telefont :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 Gyere ülést is kendácsolni majd! :o Igyexem, de a 7n délutánba tolom, és a korzához meg megvettem mindent ami az olaj+összes szűrő cseréjéhez kell.Szal arra is időt kell szakítanom, mert bevallom töredelmesen, mióta megvettem nem cseréltem ki rajta semmit.Aztán időszerű.A fűtőradiátort is át akarom mosni, aztán ha az megvan lehet termosztát csere is lesz. Jah, olajszűrőből olyat kaptam ami Golf-hoz való mert ilyen régi fajtát már nem forgalmaznak a Bálinték. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 Voltam bontóba, kaptam egy Kadettét.Fecó jót mosolygott azon, hogy ami rajta volt, az is tőlük van/volt.Amint időm engedi, szakértek. :D Jópofa srác... :( :) :) :( :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 Csak azért, hogy ne felejtsük el: :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 Csak azért, hogy ne felejtsük el: http://kepfeltoltes.hu/101109/K_p0134_www....ltoltes.hu_.jpg Ezkijez? :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 Belinkelem nekiiiiiiiii :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 Ezkijez? :o na kijé?? bikicsunáj :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 na kijé?? bikicsunáj :o Passz.Frankón. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 Passz.Frankón. :o Turci Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 Mit találtam má: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 Mit találtam má: http://img230.imageshack.us/img230/8496/dscn07293mo.jpg Az akkori kemény mag. Döntő többségben még ma is megvagyunk. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 Mit találtam má: http://img230.imageshack.us/img230/8496/dscn07293mo.jpg A hőőskor! :o Amúgy csak Haga és Berlina hullott ki a sorból, a többiek ma is aktívak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 A hőőskor! :o Amúgy csak Haga és Berlina hullott ki a sorból, a többiek ma is aktívak. Azóta nem is nagyon lett csinálva ilyen szekciós kép... Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 Tényleg, mi van Berlina Zolival? Még a Corsám volt.... :o Csinálhatnánk valamikor megint egy ilyen össznépi képet. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 Azóta nem is nagyon lett csinálva ilyen szekciós kép... Pedig cserejátékosok lettek abszolválva! :D :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 Még a Corsám volt.... :D A vectráról miért nem beszélsz ilyen szerelemmel? :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 Szeretem én a Vectrát is, de a Corsát jobban magaménak éreztem, mert minden nap azzal járkáltam. :o Meg az volt az első igazi autóm (A Fiat Panda nem számít annak! :D ) A Vekit csak hétvégén vezetem, mert a napi 5-6 szori beindítás, kis távokra használás nem tenne jót neki. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts