warwolf Elküldve Május1, 2005 Megoszt Elküldve Május1, 2005 Majd ha felkerülnek megmutatom. :lol: (nem akarom elkiabálni, lehet, hogy nem lesz olyan jó, mint szeretném) Remélem javítani fogják az összképet! :D :roll: :lol: Kapcsolatban van ez a telegrácsbeszélgetésel? :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Május1, 2005 Megoszt Elküldve Május1, 2005 Kapcsolatban van ez a telegrácsbeszélgetésel? :?: részben... de azt a projectet ejtettem, mert az túl sok! Állat még nem vagyok! :lol: 60/40 az nem normális! Szeretném, ha még működne pár évtizedig a vesém! :lol: De inkább a tegnapi szegedi kiruccanásunkkal van kapcsolatban. (Kopaszékkal lent jártunk). Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május1, 2005 Megoszt Elküldve Május1, 2005 Szóval nekem akkor is tetszik és annak ellenére hogy kóreai vacak még jó is lehet pl az ajtója szebben csukódik mint az fé. én az 16-ost néztem ki, diesen még nincs belőle. Ha megnézitek sem a focus sem a 206SW, 306SW sem a megané grand tour sem a toyota corolla verso nem ellenfele a kocsinak. vagy a felszereltség vagy az ár vagy a méretben veri a lacetti a többit. szerintem nem rossz bár szeretném még hajtani autópályán olyan 160körül biztos másképpen viselkedik. szlalomban nem volt rosz. nem billegett mint az astrám persze Speed-é sem billeg. Leghamarabb év végén cserélek de jobban tetszene a G caravan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Május1, 2005 Megoszt Elküldve Május1, 2005 Szóval nekem akkor is tetszik és annak ellenére hogy kóreai vacak még jó is lehet pl az ajtója szebben csukódik mint az fé. én az 16-ost néztem ki, diesen még nincs belőle. Ha megnézitek sem a focus sem a 206SW, 306SW sem a megané grand tour sem a toyota corolla verso nem ellenfele a kocsinak. vagy a felszereltség vagy az ár vagy a méretben veri a lacetti a többit. szerintem nem rossz bár szeretném még hajtani autópályán olyan 160körül biztos másképpen viselkedik. szlalomban nem volt rosz. nem billegett mint az astrám persze Speed-é sem billeg. Leghamarabb év végén cserélek de jobban tetszene a G caravan. Tomi, egy percig sem vitatom, hogy a kategóriában nem találsz ilyen olcsón másik autót... De Tamás... Te sem vennél Vestel vagy ELTA TV-t! Akármilyen szép ezüst is a doboza... és designos a távirányítója... Nem? Hiába kerül a felébe mint egy Panasonic, vagy SONY...! Nyilván nem föltétlen Loewe-t kell venni ... (ha nem tellik rá, bár ha igen, akkor a Pana is felejtős...) :wink: Így vagyok én az autókkal. A kategóriájába a Swift mindig is a legolcsóbb volt... mégis inkább Corsát vettél volna, nem? :lol: Inkább veszek egy 2 éves G Astrát..., mint egy zsír új Daewoot... (akárhogy is hívják mostmár). (bár nekem egy 2éves G-re sincs pénzem... :lol: ) Amúgy az ajtócsukódásról jut eszembe, hogy - mint mondtam pénteken csorgattam a nyálam Hoványék új szalonjában a Subaruk körül és - nézegettem a Legacyt... nagyon komoly gép... teljesen "patent" de ami nagyon tetszett, azaz ajtócsukódás. Mint kés a vajba... szinte hangtalanul be cuppant... :D Nagyon baba! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május1, 2005 Megoszt Elküldve Május1, 2005 Én elhiszem,hogy szép is meg új is,de kérem az akkor is egy daewoo,aszem lengyelben gyártják és nem éppen a hosszú élettartamról hiresek!Nem minden a belső és felszereltség! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 Ezen a héten is csaphatnánk egy centrum parkolós összeröffenést. Mi a vélemény? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 Ezen a héten is csaphatnánk egy centrum parkolós összeröffenést. Mi a vélemény? :supz: :supz: :supz: :supz: :supz: Péntek, 19:00 ismét? Mehet? :lol: :supz: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 :supz: :supz: :supz: :supz: :supz: Péntek, 19:00 ismét? Mehet? :lol: :supz: Mehet hát!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 Péntek 19:00,centrum parkoló Az egész sexciót várjuk,egy közös fotó jó lenne végre! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 Péntek 19:00,centrum parkoló Az egész sexciót várjuk,egy közös fotó jó lenne végre! Indul a nyár... indul az élet! :lol: :D Ez már nagyon kellett! Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 Valószínű, én is el tudnék menni! 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 Én viszont úgy néz ki nem! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 Corsarulez: Örülök, ha tud jön Reni is. J0hnny: Te meg ne szórakozzál :smt075 Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 Szóval péntek.Hát én ballagásra megyek Dabasra, ezért mindenkitől Lnézést kérek, de nekem nem jó most. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 Valószínű, én is el tudnék menni! 8) Ha bejösztök akkor valahogy úgy intézzük mi is, hogy ott lehessünk! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 Gyertek, gyertek! :lol: Bár azt hiszem, hajnalig azért nem fogok ott dorbézolni, ugyanis szombat nekem is ballagódás. Hallottátok, hogy szombatra nagy esőket ígértek? Tavaly is ripityomra ázott az egész suli: gyerekek, végzősök, vendégek, tanárok. (Hehehe, én meglógtam már az elején! :wink: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 Soltvadkert Hányan jöttök 3 napra ???? Mert ugye elég ciki a szomszédból nem jönni 3 napra..... Tessék jó példát mutattni! 2 éjszaka nem a világ, illetve a 7.000 Ft + nektek szinte nulla benzin költs. sem az. Ha nem lesz nagy a részvétel nem csinálom a weblapotok!:lol: :D :lol: Üdv hemi UI: Tessék megmutattttni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 Gyertek, gyertek! :lol: Bár azt hiszem, hajnalig azért nem fogok ott dorbézolni, ugyanis szombat nekem is ballagódás. Hallottátok, hogy szombatra nagy esőket ígértek? Tavaly is ripityomra ázott az egész suli: gyerekek, végzősök, vendégek, tanárok. (Hehehe, én meglógtam már az elején! :wink: ) Ne búsulj! Tök jól megy a gumicsizma,meg az esőkabát a fehér blúzhoz!Trendi! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 Soltvadkert Hányan jöttök 3 napra ???? Mert ugye elég ciki a szomszédból nem jönni 3 napra..... Tessék jó példát mutattni! 2 éjszaka nem a világ, illetve a 7.000 Ft + nektek szinte nulla benzin költs. sem az. Ha nem lesz nagy a részvétel nem csinálom a weblapotok!:lol: :D :lol: Üdv hemi UI: Tessék megmutattttni. Üdv! Tudom illő lenne már tudni, hogy mi lesz, de sajna semmi biztosat nem tudok. Annyi biztos hogy megyek, csak még nagyon sok mindentől függ, hogy hány napra. :? Azért 1 éjszakat muszáj ott tölteni, mert részegen ki hoz majd haza ? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 Én már feliratkoztam! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 Péntek-Szombat én is negyek, de a Vasárnap nagyon nem valószínű.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május4, 2005 Megoszt Elküldve Május4, 2005 Ha kapok szabit péntekre akkor megyek három napra de szombaton el kell mennem bajára de kb du4-re visszaérek. Mivel nekem van szállásom ezért én nem alszom bent viszont sokáig zavarom majd az aludnivágyókat. :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május4, 2005 Megoszt Elküldve Május4, 2005 péntek 19H OK ott leszek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Május4, 2005 Megoszt Elküldve Május4, 2005 Én meg asse tom fjjú vok e vagy jáány?!?? :roll: :roll: :roll: 1 ótóm van oszt 3 után fizetek súlyadót! Baccameg az önkormányzás! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 Én meg asse tom fjjú vok e vagy jáány?!?? :roll: :roll: :roll: 1 ótóm van oszt 3 után fizetek súlyadót! Baccameg az önkormányzás! Segíthetek? FIÚ :lol: :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts