corsarulez Elküldve Október29, 2010 Elküldve Október29, 2010 http://www.akkufa.hu/indito-akkumulatorok/...-44-akkumulator Ez jó lenne?
Gepard Elküldve Október29, 2010 Elküldve Október29, 2010 Tominak köszönöm a szállítást. A fiamnak új ágya van. Hajnikának is le van már festve a szobája, és az előszoba is szinte kész. A festő ugyanaz volt aki Tomi verébdeszkáját is festette. :o :D :) Magaslabda volt na, bocs Turci. :) :(
J0hnny Elküldve Október29, 2010 Elküldve Október29, 2010 A festő ugyanaz volt aki Tomi verébdeszkáját is festette. :o :D :) :)
Udi Elküldve Október30, 2010 Elküldve Október30, 2010 Tegnap bal első defektet kaptam 180-nál csoda, hogy élek. Pályanapos "gyakorlat" sokat segített és az Fx is túlélte bár pár dolog cserés lett.
J0hnny Elküldve Október30, 2010 Elküldve Október30, 2010 Tegnap bal első defektet kaptam 180-nál csoda, hogy élek. Pályanapos "gyakorlat" sokat segített és az Fx is túlélte bár pár dolog cserés lett. Az etanol miatt van az egész! :o
Udi Elküldve Október30, 2010 Elküldve Október30, 2010 Tényleg!!! :o Defektet is okozhat az etanLOL..... :D
warwolf Elküldve Október30, 2010 Elküldve Október30, 2010 Ma megvolt az első 400m Szentkirályon.5 startból a legalacsonyabb 323m volt.A többi mind feletti.Volt, hogy sikerült nulláznom is, egy ideig dekkoltam egy termikszerűségben.Nagyon király volt! :o
mélykék76 Elküldve Október30, 2010 Elküldve Október30, 2010 Pályanapos "gyakorlat" sokat segített Jónlenne sok embertől ezt olvasni, ha már ilyen helyzetbe kerül....
Udi Elküldve Október30, 2010 Elküldve Október30, 2010 Losi! Gratula ilyen időben a nullás, max. feles emelést megtalálni és megtartani is eredmény, úgy érzem már egyre jobban kezded érezni a csőrlés feelingjét is ami elég szokatlan egy ejtőernyősnek :D Mélykék Pista! Pályanap kiváló alkalom arra, hogy megismerjük a saját autónk végleteit biztonságos körülmények között. Vészhelyzetben ez a "tudás" nagyon sokat számít! Egyébként lindab csavarokat sikerült összeszednem még rágondolni is rossz lenne mi lett volna ha a jobb első is elszáll. :o
Gepard Elküldve Október30, 2010 Elküldve Október30, 2010 Egyébként lindab csavarokat sikerült összeszednem még rágondolni is rossz lenne mi lett volna ha a jobb első is elszáll. :o A lényeg, hogy megúsztad. És az is jó, hogy mi is hozzájárultunk kicsit a szitu megoldásához, még ha passzívan is.
Turci Elküldve Október30, 2010 Elküldve Október30, 2010 A lényeg, hogy megúsztad. És az is jó, hogy mi is hozzájárultunk kicsit a szitu megoldásához, még ha passzívan is. És ha még a tavalyi pályanapos video is elkészül akkor fogunk igazán örülni! :o
warwolf Elküldve Október31, 2010 Elküldve Október31, 2010 Losi! Gratula ilyen időben a nullás, max. feles emelést megtalálni és megtartani is eredmény, úgy érzem már egyre jobban kezded érezni a csőrlés feelingjét is ami elég szokatlan egy ejtőernyősnek :) Annyira nem volt nehéz, mert egyszer csak lenéztem a Varióra, és nem süllyedtem.Csak álltam egy helyben.Na mondom, fogtam v.mit, úgyhogy hagytam szépen a kormányzsinórokat a helyükön és ültem nyugiba a beülőben. :D 300m magasan egy mező felett! :o
warwolf Elküldve Október31, 2010 Elküldve Október31, 2010 Legyen a neved ezentúl Rétisas. :o Esetleg Héja?Vagy egerészölyv? :) A Gyalogbéka helyett? :) Ehhez a névhez ragaszkodom a tavaszi Petőfi túra miatt, amit jövőre is szeretnék végig sétálni.A 20km-t biztosan. :D
corsarulez Elküldve Október31, 2010 Elküldve Október31, 2010 Peti is akart menni, de aztán győzött a lustaság. :o
Gepard Elküldve Október31, 2010 Elküldve Október31, 2010 Megjöttem a Kincsem parkból. A kuplungbowdenem elszakadt Némedi környékén a Penny központnál onnét kalandosan értem haza. Tomi most hozza kiskaszától a cuccot és rakom össze. Karszalagból vettem a klub nevében 15-öt, és Dark is vett 100-at. Plusz akik kijöttek, Redi, Tícia, Spzoli, Rastalos, Mélykék, Telo meg akiknek nem ugrik be a neve. Mivel nem volt nagy az összlétszám így elég nagy összeggel a MOTE is hozzájárult az újjáépítéshez. Képek később.
warwolf Elküldve Október31, 2010 Elküldve Október31, 2010 Megjöttem a Kincsem parkból. A kuplungbowdenem elszakadt Némedi környékén a Penny központnál onnét kalandosan értem haza. Tomi most hozza kiskaszától a cuccot és rakom össze. Ez érdekes.Hanyadik seb.fokozatban jöttél haza?Vagy kuplung nélkül váltottál? Karszalagból vettem a klub nevében 15-öt, és Dark is vett 100-at. Plusz akik kijöttek, Redi, Tícia, Spzoli, Rastalos, Mélykék, Telo meg akiknek nem ugrik be a neve. Mivel nem volt nagy az összlétszám így elég nagy összeggel a MOTE is hozzájárult az újjáépítéshez. Képek később. Ez igen.Gratula. :D Ehhez képest az én 2db karszalagom elenyésző. :o
Gepard Elküldve Október31, 2010 Elküldve Október31, 2010 Ez érdekes.Hanyadik seb.fokozatban jöttél haza?Vagy kuplung nélkül váltottál? Először megijedtem és persze félreálltam, utána 2.-ban indítés kuplung nélkül óvatosan váltva, de jószerivel 5.-ben jöttem haza. 2-3-4 között lehet váltani a fordulatszámesést figyelve de az 5.-et csak reccsenve sikerült kapcsolni, na ez 3-szor történt meg hazáig. Tomi hozott Feritől bowdent, de sajnos nem passzol a beakasztós vége. Ha nem leszek nagyon pofátlan akkor holnap zaklatom egy másikért.
Gepard Elküldve Október31, 2010 Elküldve Október31, 2010 Képek, hogy érthető legyen. Ilyen kellene nekem. És ilyet hozott Tomi. A felső vége a beakasztós ami nem stimmel.
tomi023 Elküldve November1, 2010 Elküldve November1, 2010 favágás volt ma meg feltettem a téli kerekeket a toyotára az astraé defektes, az gumisra vár. Viszont 4 izzítógyertya kicserélve:) most visszamegyek fát vágni az udvarra :o
Joee Elküldve November1, 2010 Elküldve November1, 2010 most visszamegyek fát vágni az udvarra, hogy lássam ha jön a festő :( :o Azért ahogy kezd sötétedni nyugodtan, menj be a házba :D :) :)
corsarulez Elküldve November1, 2010 Elküldve November1, 2010 Az én autóimon is kellene kereket cserélni. Az illetékes elvtárs éppen netezik!!! :o :) Végre felkerül a szép dísztárcsa, amit még a Peti hozott Németből. Szebb, mint az alufelnijeim. :D
Recommended Posts