Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Az az uánfutón kellene, hogy legyen.Tényleg!Horog nem lesz rárakva? :o :D A betonkeverőt is jobb úgy húzni! :)

Akkor az krómozott betonkeverő legyen. :)

Elküldve
Az az uánfutón kellene, hogy legyen.Tényleg!Horog nem lesz rárakva? :o :D A betonkeverőt is jobb úgy húzni! :)

Nem merem felcsavarozni,facom se tudja mennyire rohad a hátulja! :)

Elküldve
Akkor az krómozott betonkeverő legyen. :)

Nekünk áll otthon egy betonkeverő. Meg kéne csinálni króm felnikkel :o

Nem merem felcsavarozni,facom se tudja mennyire rohad a hátulja! :D

:) :( :(

Elküldve
TESCO-s spinneres dísztárcsával! :D

Azt hiszem a fejedbehúznám nagy lendülettel! :)

Te figyelj má!

Ülés nem köll? :o

Itthon vagyok egész nap...

Elküldve
Kaptál ma mást is,nézzed csak meg szépen! :o

Nem elég, hogy egy büdös ponttyal akarsz leütni, még utána a lófax is... Ritka perverz egy állat vagy hallod! :D

Elküldve
Te figyelj má!

Ülés nem köll? :o

Itthon vagyok egész nap...

Ez egy jó kérdés, hogy mikor jutok el hozzád, de ha fél hét körül okés, akkor arra kanyarnék.Mejek a Flóráért, és útba ejtelek ha jó még akkor. :D

Elküldve
Ez egy jó kérdés, hogy mikor jutok el hozzád, de ha fél hét körül okés, akkor arra kanyarnék.Mejek a Flóráért, és útba ejtelek ha jó még akkor. :o

Híjjá fel! :D

Elküldve
Híjjá fel! :)

Én híítalak, de kinyomtál... :D

Figyu, kellene az omegán loggolni, és elküldeni Gabinak, mert Bazsi szerint valami beállítás nem jó a kütyünél... mikor érnél rá? :o

Elküldve
Nálam a Bosch Silver S4 vagy S5 a nyerő. :D

S4 halt el nálam 1hónap után..mára igérték a fejleményt, hogy csere, vagy visszakapom a cellazárlatost.... :o

Elküldve
Az igazán illedelmes:

Would it be possible, please, if it is not too much trouble, to have a battery? :D

:o Tudtam,hogy kibújik a szög a zsákból...vagyis a tanár.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.