Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Sajnos, gőzöm sincs, milyen vérem van. :D

Én azt hiszem B + vagyok,de nem biztos,én sem találom,hogy milyen vagyok,semmilyen papíromon nincs rajta.

Azért röhej,hogy ez nem szerepel egyetlen személyes okmányunkon sem... :)

Elküldve
Ez olyan mint a személyi szám tudnotok kellene! :)

Már személyi igazolvány szám van, és ne tudd meg hányan rácsodálkoznak, hogy tudom fejből.... :D

Elküldve
Ez olyan mint a személyi szám tudnotok kellene! :)

Én vagyok a hibás azért,mert semmilyen papíromon nincs feltüntetve? :D

Áttúrtam a születéstől keletkezett összes orvosi papírom,ami itthon van és nincs rajta egyiken sem.

Pedig még vérképes papír is van itthon és azon sincs rajta.

Elküldve
Már személyi igazolvány szám van, és ne tudd meg hányan rácsodálkoznak, hogy tudom fejből.... :)

Azt éni s tudom fejből,de én úgy tudom személyi száma mindenkinek van! :D

Elküldve
Egyik ismerősöm kérését továbbítom:

RITKA VÉR KELLENE!!!

Ha nem tudsz segíteni, akkor legalább KÜLDD

TOVÁBB,KÉRLEK!

B RH pozitív jótevők segítségére vár egy 29. hétre

született kritikus állapotú kisfiú!

06-30-376-01-52

Küldd tovább! Mivel neked egy perc, neki az élete!

Emlékeim szerint 0 RH + vagyok, vagyis adhatok neki.

De reggel anyámat felhívom, és ha jól emlékeztem, és még tudok segíteni, meg innen is műkszik, akkor megyek. :)

Elküldve
Oké, akkor valami babakönyv vagy mi a f@szom :) :D

<_< :icon13:

Amúgy, nekem is csak a véradó igazolványomon van rajta, onnan tudom,csak hogy milyen is a vércsoportom... :lol:

Elküldve

Igazából most nem volt időm csekkolni vakon megbíztam a forrásban. Elnézést a kellemetlenségért de ezekután már senkiben sem bízok mindent ellenőrizni fogok és csak utána küldöm tovább. :)

Elküldve
Igazából most nem volt időm csekkolni vakon megbíztam a forrásban. Elnézést a kellemetlenségért de ezekután már senkiben sem bízok mindent ellenőrizni fogok és csak utána küldöm tovább. :)

Genyó dolog ilyennel viccelni(nem téged hibáztatlak,ne értsd félre),de ettől függetlenül röhej ez a vércsoport nem feltüntetése sehol...

Szerintem ez alap dolog...

Elküldve
Genyó dolog ilyennel viccelni(nem téged hibáztatlak,ne értsd félre),de ettől függetlenül röhej ez a vércsoport nem feltüntetése sehol...

Szerintem ez alap dolog...

Ez nem viccelődés, ez a netforgalom szándékos generálása....

Vércsoport kapcsán pedig igazad van, Mamád sem tudja ?

Elküldve

Ne kérj bocsit, nem te tehetsz arról, hogy ilyenek keringenek a neten. :D

Legalább hirtelen megnézzük, milyen a vérünk. <_<

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.