J0hnny Elküldve Október18, 2010 Megoszt Elküldve Október18, 2010 Sajnos, gőzöm sincs, milyen vérem van. :D Én azt hiszem B + vagyok,de nem biztos,én sem találom,hogy milyen vagyok,semmilyen papíromon nincs rajta. Azért röhej,hogy ez nem szerepel egyetlen személyes okmányunkon sem... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Október18, 2010 Megoszt Elküldve Október18, 2010 Na, ez az, pedig ez fontos lenne, pl. egy balesetnél.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Október18, 2010 Megoszt Elküldve Október18, 2010 Ez olyan mint a személyi szám tudnotok kellene! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Október18, 2010 Megoszt Elküldve Október18, 2010 Mert a tiéd milyen? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október18, 2010 Megoszt Elküldve Október18, 2010 Ez olyan mint a személyi szám tudnotok kellene! :) Már személyi igazolvány szám van, és ne tudd meg hányan rácsodálkoznak, hogy tudom fejből.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Október18, 2010 Megoszt Elküldve Október18, 2010 Én még a bankszámlaszámomat is tudom fejből. :) Pedig az nem rövidke. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október18, 2010 Megoszt Elküldve Október18, 2010 Ez olyan mint a személyi szám tudnotok kellene! :) Én vagyok a hibás azért,mert semmilyen papíromon nincs feltüntetve? :D Áttúrtam a születéstől keletkezett összes orvosi papírom,ami itthon van és nincs rajta egyiken sem. Pedig még vérképes papír is van itthon és azon sincs rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október18, 2010 Megoszt Elküldve Október18, 2010 Már személyi igazolvány szám van, és ne tudd meg hányan rácsodálkoznak, hogy tudom fejből.... :) Azt éni s tudom fejből,de én úgy tudom személyi száma mindenkinek van! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október18, 2010 Megoszt Elküldve Október18, 2010 Azt éni s tudom fejből,de én úgy tudom személyi száma mindenkinek van! :) Azt nem tom, de az ig.szám használatos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Október18, 2010 Megoszt Elküldve Október18, 2010 Az adószámot meg a születési dátumból generálják. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október18, 2010 Megoszt Elküldve Október18, 2010 telefonkérdés megoldódott, a vérem nem tudom milyen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október18, 2010 Megoszt Elküldve Október18, 2010 telefonkérdés megoldódott, a vérem nem tudom milyen... Micsoda kimértség! Még nagybetűre se futja! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október18, 2010 Megoszt Elküldve Október18, 2010 Egyik ismerősöm kérését továbbítom: RITKA VÉR KELLENE!!! Ha nem tudsz segíteni, akkor legalább KÜLDD TOVÁBB,KÉRLEK! B RH pozitív jótevők segítségére vár egy 29. hétre született kritikus állapotú kisfiú! 06-30-376-01-52 Küldd tovább! Mivel neked egy perc, neki az élete! Emlékeim szerint 0 RH + vagyok, vagyis adhatok neki. De reggel anyámat felhívom, és ha jól emlékeztem, és még tudok segíteni, meg innen is műkszik, akkor megyek. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október18, 2010 Megoszt Elküldve Október18, 2010 Azért röhej,hogy ez nem szerepel egyetlen személyes okmányunkon sem... :) Születési anyakönyvi kivonatodon rajta kellen lennie <_< Szerintem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október18, 2010 Megoszt Elküldve Október18, 2010 Születési anyakönyvi kivonatodon rajta kellen lennie <_< Szerintem :D Nincs rajta... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október18, 2010 Megoszt Elküldve Október18, 2010 Születési anyakönyvi kivonatodon rajta kellen lennie :D Szerintem :) Megnéztem,nincs rajta! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október18, 2010 Megoszt Elküldve Október18, 2010 Megnéztem,nincs rajta! <_< Oké, akkor valami babakönyv vagy mi a f@szom :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október18, 2010 Megoszt Elküldve Október18, 2010 Oké, akkor valami babakönyv vagy mi a f@szom :) :D <_< :icon13: Amúgy, nekem is csak a véradó igazolványomon van rajta, onnan tudom,csak hogy milyen is a vércsoportom... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Október18, 2010 Megoszt Elküldve Október18, 2010 Utána járok a dolognak de lehet, hogy mégsem aktuális.... kíváncsiságból beírtam a tel.számot ezt dobta ki: http://lanclevel.blog.hu/2010/04/30/ritka_ver Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október18, 2010 Megoszt Elküldve Október18, 2010 Utána járok a dolognak de lehet, hogy mégsem aktuális a dolog csak kíváncsiságból beírtam a tel.számot: http://lanclevel.blog.hu/2010/04/30/ritka_ver Tényleg csak a jövedőre nézne : ahol nincs dátum az gyanús, persze az is elképzelhető, hogy valaki figyelmetlen.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október18, 2010 Megoszt Elküldve Október18, 2010 Utána járok a dolognak de lehet, hogy mégsem aktuális a dolog csak kíváncsiságból beírtam a tel.számot: http://lanclevel.blog.hu/2010/04/30/ritka_ver faca :) Azért csak lecsekkolom a vércsoportom, sose árt tudni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Október18, 2010 Megoszt Elküldve Október18, 2010 Igazából most nem volt időm csekkolni vakon megbíztam a forrásban. Elnézést a kellemetlenségért de ezekután már senkiben sem bízok mindent ellenőrizni fogok és csak utána küldöm tovább. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október18, 2010 Megoszt Elküldve Október18, 2010 Igazából most nem volt időm csekkolni vakon megbíztam a forrásban. Elnézést a kellemetlenségért de ezekután már senkiben sem bízok mindent ellenőrizni fogok és csak utána küldöm tovább. :) Genyó dolog ilyennel viccelni(nem téged hibáztatlak,ne értsd félre),de ettől függetlenül röhej ez a vércsoport nem feltüntetése sehol... Szerintem ez alap dolog... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október18, 2010 Megoszt Elküldve Október18, 2010 Genyó dolog ilyennel viccelni(nem téged hibáztatlak,ne értsd félre),de ettől függetlenül röhej ez a vércsoport nem feltüntetése sehol... Szerintem ez alap dolog... Ez nem viccelődés, ez a netforgalom szándékos generálása.... Vércsoport kapcsán pedig igazad van, Mamád sem tudja ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október18, 2010 Megoszt Elküldve Október18, 2010 Igazából most nem volt időm csekkolni vakon megbíztam a forrásban. Elnézést a kellemetlenségért de ezekután már senkiben sem bízok mindent ellenőrizni fogok és csak utána küldöm tovább. :) Ne kérj bocsit, nem te tehetsz arról, hogy ilyenek keringenek a neten. :D Legalább hirtelen megnézzük, milyen a vérünk. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts