paja Elküldve Október16, 2010 Megoszt Elküldve Október16, 2010 6 én nyertem :) A TURBÓ kötelező alkatrész ! <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október16, 2010 Megoszt Elküldve Október16, 2010 ha újra dobhatok, V12 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október16, 2010 Megoszt Elküldve Október16, 2010 ha újra dobhatok, V12 :) Nem w? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október16, 2010 Megoszt Elküldve Október16, 2010 Nem w? :D Kitudja, lehet, hogy Tominál is elgurult a gyógyszer :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 Kivételesen kísérlet gyanánt tele toltam a vekit benyával.A fogyasztás alakulására vagyok kíváncsi.Konkrétan arra, hogy megéri-e felesben tolnom a nyálat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 Kivételesen kísérlet gyanánt tele toltam a vekit benyával.A fogyasztás alakulására vagyok kíváncsi.Konkrétan arra, hogy megéri-e felesben tolnom a nyálat. Festés barkácsolás(értsd: gitt) kész,valahogy még utánoznom kell a gyári festést az alvázszámnál. Üléseket összeraktam,hátsó ülést és full padlószönyeget kitakarítattatom,ha már ki van szedve legyen tiszta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 További képek a kendácsolásról! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 Gratula!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 de minek ekkora kép mérte? zabálja a mobil netem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 de minek ekkora kép mérte? zabálja a mobil netem :) egyéni szoc.prob? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 További képek a kendácsolásról! :) Így már legalább nem fog az ülés alja az aszfalton szikrázni! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 1; Tomi + Ági (ottalvós) :) Na, hogy-hogy? Eddig megszokott volt, hogy : TOMI +1fő... <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 :) Na, hogy-hogy? Eddig megszokott volt, hogy : TOMI +1fő... :icon13: :D Végre egy csaj, akinek emlékszik a nevére <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 na menjetek a pitsába... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 Megtörtént ügyfélpanaszok és a rájuk adott válasz: - A napokban vásároltam a fényképezőgépemhez vakut, de nem működött. - Kedves Vásárló! Megvizsgáltuk a készüléket, nekünk működött, igaz, mi tettünk bele elemet. - A feleségem által vásárolt vibrátor nem vibrál, és hamar túlmelegszik. - Kedves Uram! Vibrátort nem árulunk, de a felesége által vásárolt Hot-dog-sütő munkatársaim szerint kifogástalanul működik. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október18, 2010 Megoszt Elküldve Október18, 2010 na menjetek a pitsába... :) :D <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Október18, 2010 Megoszt Elküldve Október18, 2010 Megtörtént ügyfélpanaszok és a rájuk adott válasz: :) :D <_< :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október18, 2010 Megoszt Elküldve Október18, 2010 van valakinek egy pannonos teloja vagy független sos!!! THX Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október18, 2010 Megoszt Elküldve Október18, 2010 van valakinek egy pannonos teloja vagy független sos!!! THX Hova?Kinek?Minek? Van itthon pár régi telóm,ha nagyon kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Október18, 2010 Megoszt Elküldve Október18, 2010 Na Márk pénteki meg mozdulásán felbuzdulva ma felhívtam Kiss Tomit a Free Streetnél!Mondom neki ha már el lett szúrva a lámpám akkor csináltassa meg a hűtőrácsot nekem de sebtibe!Ok mondja hozd be és semmi gond!Így most rács nélkül járok míg kész nincs! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október18, 2010 Megoszt Elküldve Október18, 2010 Na Márk pénteki meg mozdulásán felbuzdulva ma felhívtam Kiss Tomit a Free Streetnél!Mondom neki ha már el lett szúrva a lámpám akkor csináltassa meg a hűtőrácsot nekem de sebtibe!Ok mondja hozd be és semmi gond!Így most rács nélkül járok míg kész nincs! :) Mer mi van elszúrva? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Október18, 2010 Megoszt Elküldve Október18, 2010 Mer mi van elszúrva? Hát csak az hogy a lámpa 94 előtti a kocsi meg 98as és a gyári rács nem passzol a lámpához!Így van egy 98as kocsim 94es ráccsal ami most be lesz hálózva és talán nem lesz annyira gáz!Természetesen ingyé mivel Tomi szúrta el! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Október18, 2010 Megoszt Elküldve Október18, 2010 Egyik ismerősöm kérését továbbítom: RITKA VÉR KELLENE!!! Ha nem tudsz segíteni, akkor legalább KÜLDD TOVÁBB,KÉRLEK! B RH pozitív jótevők segítségére vár egy 29. hétre született kritikus állapotú kisfiú! 06-30-376-01-52 Küldd tovább! Mivel neked egy perc, neki az élete! Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Október18, 2010 Megoszt Elküldve Október18, 2010 Sajnos, gőzöm sincs, milyen vérem van. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október18, 2010 Megoszt Elküldve Október18, 2010 Egyik ismerősöm kérését továbbítom: RITKA VÉR KELLENE!!! Ha nem tudsz segíteni, akkor legalább KÜLDD TOVÁBB,KÉRLEK! B RH pozitív jótevők segítségére vár egy 29. hétre született kritikus állapotú kisfiú! 06-30-376-01-52 Küldd tovább! Mivel neked egy perc, neki az élete! Udi! MSN! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts