J0hnny Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Losi! Nekem kell egy ilyen! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Losi! Nekem kell egy ilyen! :) :D <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 :) :D De nem bontva,hanem így egyben... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október16, 2010 Megoszt Elküldve Október16, 2010 Losi! Nekem kell egy ilyen! :) Kezdesz elkanászodni korzás létedre! <_< Én is szoktam álmodozni.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Október16, 2010 Megoszt Elküldve Október16, 2010 Akkor már inkább ez, mondjuk én nem családos autóban gondolkodom :) Ez meg sztori, csávónak biztos tele lett a gatya, egy Merci Sprinterrel járja Európát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október16, 2010 Megoszt Elküldve Október16, 2010 Kezdesz elkanászodni korzás létedre! :D Én is szoktam álmodozni.... :) Csak ne lenne ótómata... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október16, 2010 Megoszt Elküldve Október16, 2010 Csak ne lenne ótómata... Kis kurv@asággal minden menyasszony férjhez megy! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október16, 2010 Megoszt Elküldve Október16, 2010 Kis kurv@asággal minden menyasszony férjhez megy! :) Nem hiszem,hogy nekem bármikor is megtetszene...targoncát vezzesenek a raktárosok! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október16, 2010 Megoszt Elküldve Október16, 2010 nyami nyami Ha már álmodozás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október16, 2010 Megoszt Elküldve Október16, 2010 nyami nyami Ha már álmodozás. Annyi pénzért már nem opelt vennék...mondjuk inkább ilyet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október16, 2010 Megoszt Elküldve Október16, 2010 Annyi pénzért már nem opelt vennék...mondjuk inkább ilyet. Ez jófej gyerek. Valamelyik tunnning találkozón előttem állt a sorban, aztán dumálgattunk. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október16, 2010 Megoszt Elküldve Október16, 2010 Ez jófej gyerek. Valamelyik tunnning találkozón előttem állt a sorban, aztán dumálgattunk. :) A felnit lecserélném,de a többire nem lehet panasz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október16, 2010 Megoszt Elküldve Október16, 2010 A felnit lecserélném,de a többire nem lehet panasz. Csak az opc végek miatt vennéd meg, valld be. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október16, 2010 Megoszt Elküldve Október16, 2010 Csak az opc végek miatt vennéd meg, valld be. :) Na azt még valszeg kicserélném rajta...bűn ronda az a szögletes forma. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október16, 2010 Megoszt Elküldve Október16, 2010 Na azt még valszeg kicserélném rajta...bűn ronda az a szögletes forma. Meg a megfújt hátsó lámpa... :) Ajtókon a krómkeret, szintén qka. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október16, 2010 Megoszt Elküldve Október16, 2010 Lehet, hogy te azt vennél Jolán, de még szerencse, hogy én nem. :) Az a Honda se ronda, annyira, bár opelesítés miatt (vég+felni stílus, bár nem vok benne bizti) kiherélnék, ez majdnem akkora bűn, mint a Saab felni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október16, 2010 Megoszt Elküldve Október16, 2010 Lehet, hogy te azt vennél Jolán, de még szerencse, hogy én nem. :) Az a Honda se ronda, annyira, bár opelesítés miatt (vég+felni) kiherélnék, ez majdnem akkora bűn, mint a Saab felni. :D De az dzsíííem. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október16, 2010 Megoszt Elküldve Október16, 2010 De az dzsíííem. :D Viszont most van fent egy Asci B, gyári 1.6, helyett 2.0 + 40 Dellorto-k. Biztos nem lehet rossz. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október16, 2010 Megoszt Elküldve Október16, 2010 Viszont most van fent egy Asci B, gyári 1.6, helyett 2.0 + 40 Dellorto-k. Biztos nem lehet rossz. :) Családi autónak, vagy melóba járósnak? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október16, 2010 Megoszt Elküldve Október16, 2010 Családi autónak, vagy melóba járósnak? :) Mivel 4 ajtós, így mindegyiknek jó lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október16, 2010 Megoszt Elküldve Október16, 2010 Mi van itt Hondamániákusok találkozója ? :) Egymás hergelitek bele amúgy ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október16, 2010 Megoszt Elküldve Október16, 2010 Nem hiszem,hogy nekem bármikor is megtetszene...targoncát vezzesenek a raktárosok! <_< Korzásként bátran állíthatom, tuti van rá passzoló manuál váltó! :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október16, 2010 Megoszt Elküldve Október16, 2010 tudok most 2,8 turbó c vectrat ha kell valakinek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október16, 2010 Megoszt Elküldve Október16, 2010 tudok most 2,8 turbó c vectrat ha kell valakinek :) Mennyiért ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október16, 2010 Megoszt Elküldve Október16, 2010 Mennyiért ? :D Motorcsere a Szenibe? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts