Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Egy hónap múlva megyek Kecskemétre egy 3 napos továbbképzésre és a Pálma Hotelben lesz a szállás. Tud valaki róla? Van parkolója, vagy az utcán kell állni? Állítólag benn van a központban valahol.

Elküldve
Egy hónap múlva megyek Kecskemétre egy 3 napos továbbképzésre és a Pálma Hotelben lesz a szállás. Tud valaki róla? Van parkolója, vagy az utcán kell állni? Állítólag benn van a központban valahol.

A google szerint, ez bent van az Arany János utcánál... a Könyvtár mögötti részen... mélygarázsban van parkolási lehetőség a vendégek részére...

000170479_palma_hotel.jpg.jpg

Elküldve

Gúgl nem barátod látom :) :D

Elküldve

Baazzkii! Nézzétek meg a képet.Nagyon durva... :) :D <_<

Sok ember sokszor felteszi magának a kérdést, hogy minek vegyen ilyesmit, hiszen úgy is baróó sokba kerül, meg a fenntartása meg ilyenek.Hát ezért. :icon13:

Elküldve

Sok ember sokszor felteszi magának a kérdést, hogy minek vegyen ilyesmit, hiszen úgy is baróó sokba kerül, meg a fenntartása meg ilyenek.Hát ezért. :icon13:

Én ezt most annyira nem értem. Te erről meg tudod mondani milyen bmw ?

Elküldve
Én ezt most annyira nem értem. Te erről meg tudod mondani milyen bmw ?

Tippelek, ez egy E34.Legalább is a szögletesebbnek látszó oldalablak keretekről ítélve.Ill. A bal hátulján a tűzoltó háta mögött látszik egy élesebb csík ami az E34 oldalán fut végig.

Ez volt a vétlen autós.

Elküldve
Tippelek, ez egy E34.Legalább is a szögletesebbnek látszó oldalablak keretekről ítélve.Ill. A bal hátulján a tűzoltó háta mögött látszik egy élesebb csík ami az E34 oldalán fut végig.

Háááttt, ha megnézed az orrát, ott gömbölyű hűtőmaszk maradványa, meg hátul a kilincs is újabb generációra utal, meg a felni is elég új, mondjuk ez utóbbi nem sokat jelent.

Elküldve

Azért azt se felejtsük el,hogy ott 70-es tábla van és ahogy nézem ezt nem 70-es sikerült összehozni...

Akkor sem vennék BMW-t,sajnos rögtön besorolnak egy kategóriába.Inkább vennék Honda Accordot,Volvo-t vagy Saab-ot.

Elküldve
Turcit úgy látom a szívükbe zárták. <_< :)

Igaz az én kocsimról is készült pár jó kép.

A helyzet az tettem is érte rendesen! :D Viccen kívül nem gondoltam volna így jövök haza Szerbiából!De hát a hülye magyarba benne van az elő ítélet amit lassan nekem sikerül elhagyni,na nem minden népcsoport felé!Az is tény hogy a Szerb fiúk nagyon ki tettek magukért!

Elküldve

Alkudozom egy cuccra ami repüléshez kell.A pechem csak az, hogy Pesten van (minő véletlen) Ha össze jönne a business, el tudná nekem hozni v.ki aki éppen arra felé jár?Nyilván az árát előtte oda adnám.

Elküldve
Alkudozom egy cuccra ami repüléshez kell.A pechem csak az, hogy Pesten van (minő véletlen) Ha össze jönne a business, el tudná nekem hozni v.ki aki éppen arra felé jár?Nyilván az árát előtte oda adnám.

Mi az ? felfújható Cesssssna ? :) :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.