mélykék76 Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Olyan sűrűn azért nem hisztizek Pesta! :D Mondjuk nem értem még mindig,hogy miért adnám el a bodét,mikor pont most lesz patent! :) Hát mert nem A Korza :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Losi! Gratulálok a vizsgához, szülők pedig ilyenek kell, hogy valaki aggódjon is értünk. :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Majd egyszer! :D Remélem tanulsz a hibámból, és inkább veszel egy olyat, amiben más már bele bukott egy zsák péézt.Ne te bukd el. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Losi! Gratulálok a vizsgához, szülők pedig ilyenek kell, hogy valaki aggódjon is értünk. :D :D De bakter Udi, 34 éves vagyok.Ugrottam ejtőernyővel, és csináltam pár cifra dolgot.A repülésnek ez az egyik legbékésebb formája, erre azzal oltanak, hogy gerincsérülés meg ilyenek.Ki sem próbálná egyik sem, fogalmuk sincs, hogy ha az ember nem tépi állat módon a cuccot, és nem repül gázos időben, akkor nem lehet baj.Cserébe olyan élménnyel lesz gazdagabb, amit más földhöz ragadt ember soha a büdös életben nem fog megtapasztalni.(széndékosan nem írtam azt a szót, hogy besz@ari :D ) Tehát értem én, hogy aggódnak de próbáljanak megérteni.Na ezt nem teszik meg. :) Egyébként nagyon köszönöm! :D A következő csörlés már 1040m kötéllel fog történni, ami használható szél esetén 350m-400m körüli csörlési magasságot jelenthet.... Telepített csörlőnél ez egy jó érték.Kalocsán a legördülőn pályairányú szél esetén nem ritka az 500-650m sem..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 megtört a jég, összetört a piros...most nincs eleje. de nem én voltam a hibás, kijöttek elém a Széchenyi krt-on. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 megtört a jég, összetört a piros...most nincs eleje. de nem én voltam a hibás, kijöttek elém a Széchenyi krt-on. Amikor találkoztunk még egyben volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 majd elforgatjátok a monitort :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Nincs rajta lökös és akkor mi van? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Nincs rajta lökös és akkor mi van? :) Se turbó, se új ködlámpa, se ép mocitető.............. Még jó, hogy Tomi nem sérült Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Se turbó, se új ködlámpa, se ép mocitető.............. Még jó, hogy Tomi nem sérült Khmmm...Ne dramatizáljuk azért túl,másfelöl Tomi mellett ülve azért tudom,hogy nem éppen ártatlan bárány ő sem. Megesik,amúgy is ráfért már a pirosra egy tatarozás! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Khmmm...Ne dramatizáljuk azért túl,másfelöl Tomi mellett ülve azért tudom,hogy nem éppen ártatlan bárány ő sem. Megesik,amúgy is ráfért már a pirosra egy tatarozás! :) Kis kötegelő, meg némi szigetelőszalag, és olyan lesz mint új korában! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Kis kötegelő, meg némi szigetelőszalag, és olyan lesz mint új korában! :) Pacsit! :D Így beszél egy igazi Corsás! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Pacsit! :D Így beszél egy igazi Corsás! :D :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Október5, 2010 Megoszt Elküldve Október5, 2010 Álláslehetőség! Írtam a megfelelő topicba. Ha van megbízható ismerősötök, szóljatok. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 Álláslehetőség! Írtam a megfelelő topicba. Ha van megbízható ismerősötök, szóljatok. :) szóltam! Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 Köszönöm. :) Turci már írt nekem. (ha neki szóltál) Ha hazajön az illetékes, rögtön válaszolok is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Weed Elküldve Október7, 2010 Megoszt Elküldve Október7, 2010 Sziasztok! Nekem olyan problémám lenne hogy a ventillátorom csak 4-es fokozatban müködik,megnéztük a kapcsolot ki is mértük az rendben is volna. Lenne valakinek valami ötlete hogy merre tovább hol keressük a problémát? Köszönöm szépen :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október7, 2010 Megoszt Elküldve Október7, 2010 GEPÁRD! BOLDOG SZÜLINAPOT! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Október7, 2010 Megoszt Elküldve Október7, 2010 Így van! :) Remélem, már a szép új házban ünnepelhet, és nem a garázsban. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Október7, 2010 Megoszt Elküldve Október7, 2010 Még nagyon sok boldogot kívánok én is Gepárd komának! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október7, 2010 Megoszt Elküldve Október7, 2010 Sziasztok! Nekem olyan problémám lenne hogy a ventillátorom csak 4-es fokozatban müködik,megnéztük a kapcsolot ki is mértük az rendben is volna. Lenne valakinek valami ötlete hogy merre tovább hol keressük a problémát? Köszönöm szépen :) Fűtőventillátor ellenállása vagyis termisztora ment tönkre.Csere.Bontó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október7, 2010 Megoszt Elküldve Október7, 2010 Fűtőventillátor ellenállása vagyis termisztora ment tönkre.Csere.Bontó. Forrás elektronikába kell bevinni, és kicserélni rajta az ellenállást vagy mit. Pár száz forint. Ha olyan mint az enyémben. Köszi a jókívánságokat! Losiéknak Sok Boldog Házasságit!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október7, 2010 Megoszt Elküldve Október7, 2010 Forrás elektronikába kell bevinni, és kicserélni rajta az ellenállást vagy mit. Pár száz forint. Ha olyan mint az enyémben. Köszi a jókívánságokat! Losiéknak Sok Boldog Házasságit!!! Ugyanaz aszem,opel akkor még nem variált annyit. :D Losi! Az akasztott fogoly mosolya sem őszinte! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Október7, 2010 Megoszt Elküldve Október7, 2010 GEPÁRD! BOLDOG SZÜLINAPOT! :) Csatlakozom!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október7, 2010 Megoszt Elküldve Október7, 2010 GEPÁRD! BOLDOG SZÜLINAPOT! :) Csatlakozom! :D Losiéknak Sok Boldog Házasságit!!! Thx!Megvolt! :D Losi! Az akasztott fogoly mosolya sem őszinte! :D Fogadj meg egy jótanácsot!Sose' nősülj meg ha nem akarsz bajt a nyakadba.Gyerek legyen meg minden de a többi...pff.... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts