Kacsero Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 Ééééés nem mondtam hüleséget, csak tudok valamit... :) :D :D :D Most az 1X... :D :D Véletlen ráhibáztál... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 Skacok most beszéltem Kósa Józsival bejutott az önkormányzathoz!Így a kapcsolat is marad!Grat neki! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 Most az 1X... :) :D Véletlen ráhibáztál... :D Kösszb@zmeg... :D :D :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 Skacok most beszéltem Kósa Józsival bejutott az önkormányzathoz!Így a kapcsolat is marad!Garat neki! akkor megérte odaadni a papíromat :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 Skacok most beszéltem Kósa Józsival bejutott az önkormányzathoz!Így a kapcsolat is marad!Garat neki! Ja, pálinkát bele! :) És utána Grat neki! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 Opsz!Elírtam! ;)De javítottam!Mé kell mindent észre venni! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 Opsz!Elírtam! ;)De javítottam!Mé kell mindent észre venni! :D Nekem legalább még jó a szemem... :) :D :D :D (bocsesz, nem hagyhattam ki- mint a Szelidi-tavi fürdetést, ha emlékszel még rá haloványan... :D) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 Nekem legalább még jó a szemem... :) :D :D :D (bocsesz, nem hagyhattam ki- mint a Szelidi-tavi fürdetést, ha emlékszel még rá haloványan... :D) Én úgy láttam hogy ti voltatok ittasak!Én józan voltam!A gond az isztok mint állat és nem utána nem tudjátok mi volt! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 ...Én úgy láttam... :) Akkora kukkerral... nem csoda hogy mást láttál... :D :D +fetrengős smile Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 Akkora kukkerral... nem csoda hogy mást láttál... :) :D +fetrengős smile Milyen kukkerról és milyen fetrengős smileról van szó papi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 Milyen kukkerról és milyen fetrengős smileról van szó papi? Kukker=szemüveg Fetrengős smile= fetreng a röhögéstől alakú smile HA elvetettem a sujkot, bocsi! Csak viccnek szántam, nem bunkóskodásként!!! SORRY! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 Ne viccelj csak nem értettem!Ott a pont!De akkor is ti voltatok részegek főleg a gazella üldöző!Na ő tényleg piás volt! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 Ne viccelj csak nem értettem!Ott a pont!De akkor is ti voltatok részegek főleg a gazella üldöző!Na ő tényleg piás volt! :) Akkor is jövök 1 sörrel :D :D Gazella üldöző... :D Ez marha jóó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 én meg persze már ráindultam, hogy lesz az egyik Sko helyett egy kis B Corsám megint. :D Remélem minimum C14SE esetleg egy B GSi lesz.... :) :D Itt pedig egy igen fiatal növendék aki repülni szeretne.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Ha csak rajtam múlna, tuti Gsi lenne. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Remélem minimum C14SE esetleg egy B GSi lesz.... :) :D Itt pedig egy igen fiatal növendék aki repülni szeretne.... :D Háááát,nézegettem a piacot,nem is olyan rossz autó az én morzsám! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Háááát,nézegettem a piacot,nem is olyan rossz autó az én morzsám! :) Dinnyééét :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Dinnyééét :) Mondja ezt egy zőcséges,kombis! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Háááát,nézegettem a piacot,nem is olyan rossz autó az én morzsám! :) Add el akkor és építkezz :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Add el akkor és építkezz :) :D Építsek?Mit?Kinek? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Háááát,nézegettem a piacot,nem is olyan rossz autó az én morzsám! :) Biza' nem sok értelmes darab van eladó.Megyünk a télbe, mostanság nem sok ember akar eladni korrekt állapotban lévő gépet.Romokat meg bármikor lehet venni. Na meg ugye a hitelpiac is behalt...... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Építsek?Mit?Kinek? :D Erősebbbbbb autót, vagy ha nem akkor állj le a "jaj ha lenne itthon jó állapotú c20ne" tipusú mondatokkal :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Erősebbbbbb autót, vagy ha nem akkor állj le a "jaj ha lenne itthon jó állapotú c20ne" tipusú mondatokkal :) :D Olyan sűrűn azért nem hisztizek Pesta! :D Mondjuk nem értem még mindig,hogy miért adnám el a bodét,mikor pont most lesz patent! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Olyan sűrűn azért nem hisztizek Pesta! :D Mondjuk nem értem még mindig,hogy miért adnám el a bodét,mikor pont most lesz patent! :D Akkor megy bele az ne? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Akkor megy bele az ne? :) :D Majd egyszer! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts