Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Skacok most beszéltem Kósa Józsival bejutott az önkormányzathoz!Így a kapcsolat is marad!Garat neki!

Ja, pálinkát bele! :)

És utána Grat neki! :D

Elküldve
Opsz!Elírtam! ;)De javítottam!Mé kell mindent észre venni! :D

Nekem legalább még jó a szemem... :) :D :D :D (bocsesz, nem hagyhattam ki- mint a Szelidi-tavi fürdetést, ha emlékszel még rá haloványan... :D)

Elküldve
Nekem legalább még jó a szemem... :) :D :D :D (bocsesz, nem hagyhattam ki- mint a Szelidi-tavi fürdetést, ha emlékszel még rá haloványan... :D)

Én úgy láttam hogy ti voltatok ittasak!Én józan voltam!A gond az isztok mint állat és nem utána nem tudjátok mi volt! :D

Elküldve
Akkora kukkerral... nem csoda hogy mást láttál... :) :D +fetrengős smile

Milyen kukkerról és milyen fetrengős smileról van szó papi?

Elküldve
Milyen kukkerról és milyen fetrengős smileról van szó papi?

Kukker=szemüveg

Fetrengős smile= fetreng a röhögéstől alakú smile

HA elvetettem a sujkot, bocsi! Csak viccnek szántam, nem bunkóskodásként!!! SORRY! :)

Elküldve
Ne viccelj csak nem értettem!Ott a pont!De akkor is ti voltatok részegek főleg a gazella üldöző!Na ő tényleg piás volt! :)

Akkor is jövök 1 sörrel :D :D

Gazella üldöző... :D Ez marha jóó :D

Elküldve
Háááát,nézegettem a piacot,nem is olyan rossz autó az én morzsám! :)

Biza' nem sok értelmes darab van eladó.Megyünk a télbe, mostanság nem sok ember akar eladni korrekt állapotban lévő gépet.Romokat meg bármikor lehet venni.

Na meg ugye a hitelpiac is behalt...... :D

Elküldve
Erősebbbbbb autót, vagy ha nem akkor állj le a "jaj ha lenne itthon jó állapotú c20ne" tipusú mondatokkal :) :D

Olyan sűrűn azért nem hisztizek Pesta! :D

Mondjuk nem értem még mindig,hogy miért adnám el a bodét,mikor pont most lesz patent! :D

Elküldve
Olyan sűrűn azért nem hisztizek Pesta! :D

Mondjuk nem értem még mindig,hogy miért adnám el a bodét,mikor pont most lesz patent! :D

Akkor megy bele az ne? :) :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.