Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Voltam kint Johnnyval Bazsinál.Szét lett rendesen borítva a Corsa.A hiba meg lett, javítva is lett, de sajnos haza felé újra elő jött.Jöhet a következő kör.Most legalább tudjuk, mit keressünk.A biztitáblában van a megoldás.

Tomi is megérkezett később egy hawerrel akinek utólagos kszenyont kellett beszerválni egy offkocsiba. :D :)

Elküldve

és amikor én mondtam hogy jó az automata senki nem hitt nekeim most meg ki sem akar szállni belőle :)

még valahogy Johnny-nak kellene egy autómata hmmm :D

Elküldve
Voltam kint Johnnyval Bazsinál.Szét lett rendesen borítva a Corsa.A hiba meg lett, javítva is lett, de sajnos haza felé újra elő jött.Jöhet a következő kör.Most legalább tudjuk, mit keressünk.A biztitáblában van a megoldás.

Tomi is megérkezett később egy hawerrel akinek utólagos kszenyont kellett beszerválni egy offkocsiba. :D :)

jaja jó kis minimeet kerekedett. csávó készvan hogy milyen jó a team :D

Elküldve
és amikor én mondtam hogy jó az automata senki nem hitt nekeim most meg ki sem akar szállni belőle :)

még valahogy Johnny-nak kellene egy autómata hmmm :D

Mintha neked nem avtómat lenne most :D :D

Elküldve

...

Én még mindig azt mondom, hogy nem jó. Azt viszont elismerem, hogy kényelmes :D

Elküldve
Én még mindig azt mondom, hogy nem jó. Azt viszont elismerem, hogy kényelmes :D

Én sem kedvelem, de ez így hüleség.....

Jó az autómata, csak ennyire még nem vagyok kényelmes :D

Amit engem ismerve nem semmi :) :D

Elküldve
még valahogy Johnny-nak kellene egy autómata hmmm

Nem hiszem,hogy bármikor is szükségét fogom érezni.

Esetleg akkor érdekelne,ha nagyon hosszú távoka járnék sokszor,városba még mindig azt mondom,hogy igazi baromság autómataváltós kocsit venni.

Maximum falábúaknak és nőnek. :)

Bocs Csabi! :D

Elküldve

Ugyebár volt szerencsém 1 hétig ótómata autóhoz, így már nekem is van viszonyítási alapom.

Nem rossz az, kényelmes meg minden és valóban hosszú távon előnyös, de városba jobban élvezem én is a manuálist.

Na de nem vagyunk egyformák.

Elküldve

Ugyebár volt szerencsém 1 hétig ótómata autóhoz, így már nekem is van viszonyítási alapom.

Nem rossz az, kényelmes meg minden és valóban hosszú távon előnyös, de városba jobban élvezem én is a manuálist.

Na de nem vagyunk egyformák.

Elküldve

Akinek még nem köszöntem volna meg, annak szól a következő üzenet : köszönöm a jó kivánságokat!

A buszkígyón félórája röhögök :) :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.