Gepard Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 nem komolyan írtam, te! Huh' megnyugodtam. :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 Voltam kint Johnnyval Bazsinál.Szét lett rendesen borítva a Corsa.A hiba meg lett, javítva is lett, de sajnos haza felé újra elő jött.Jöhet a következő kör.Most legalább tudjuk, mit keressünk.A biztitáblában van a megoldás. Tomi is megérkezett később egy hawerrel akinek utólagos kszenyont kellett beszerválni egy offkocsiba. :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 és amikor én mondtam hogy jó az automata senki nem hitt nekeim most meg ki sem akar szállni belőle :) még valahogy Johnny-nak kellene egy autómata hmmm :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 Voltam kint Johnnyval Bazsinál.Szét lett rendesen borítva a Corsa.A hiba meg lett, javítva is lett, de sajnos haza felé újra elő jött.Jöhet a következő kör.Most legalább tudjuk, mit keressünk.A biztitáblában van a megoldás. Tomi is megérkezett később egy hawerrel akinek utólagos kszenyont kellett beszerválni egy offkocsiba. :D :) jaja jó kis minimeet kerekedett. csávó készvan hogy milyen jó a team :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 és amikor én mondtam hogy jó az automata senki nem hitt nekeim most meg ki sem akar szállni belőle :) még valahogy Johnny-nak kellene egy autómata hmmm :D Mintha neked nem avtómat lenne most :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Mintha neked nem avtómat lenne most :D :D Vannekiilyenismegolyanis! :D De már nem sokáig. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 és amikor én mondtam hogy jó az automata senki nem hitt nekeim most meg ki sem akar szállni belőle :) ... Én még mindig azt mondom, hogy nem jó. Azt viszont elismerem, hogy kényelmes :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Én még mindig azt mondom, hogy nem jó. Azt viszont elismerem, hogy kényelmes :D Én sem kedvelem, de ez így hüleség..... Jó az autómata, csak ennyire még nem vagyok kényelmes :D Amit engem ismerve nem semmi :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Nemsemmi! :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Jaja, közel a 4. X felé már ez van :D PFFFFF Papírkutyák! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Mintha neked nem avtómat lenne most :D :D :) Melyik az ótómata? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 PFFFFF Papírkutyák! :) Majd megtudod, Te is... persze ha eljutsz idáig... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 még valahogy Johnny-nak kellene egy autómata hmmm Nem hiszem,hogy bármikor is szükségét fogom érezni. Esetleg akkor érdekelne,ha nagyon hosszú távoka járnék sokszor,városba még mindig azt mondom,hogy igazi baromság autómataváltós kocsit venni. Maximum falábúaknak és nőnek. :) Bocs Csabi! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Sport ülést akarsz gyári sínre heggeszteni? Óóóóóóóóóóóóóje. G sín van most rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Ugyebár volt szerencsém 1 hétig ótómata autóhoz, így már nekem is van viszonyítási alapom. Nem rossz az, kényelmes meg minden és valóban hosszú távon előnyös, de városba jobban élvezem én is a manuálist. Na de nem vagyunk egyformák. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Ugyebár volt szerencsém 1 hétig ótómata autóhoz, így már nekem is van viszonyítási alapom. Nem rossz az, kényelmes meg minden és valóban hosszú távon előnyös, de városba jobban élvezem én is a manuálist. Na de nem vagyunk egyformák. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Bocs Csabi! :D www.nyasgem.hu :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Ma délután, az Izsákin a vízműnél, én dudáltam rád :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Óóóóóóóóóóóóóje. G sín van most rajta. Coupe ülés vagy mi? Ne légy már lusta leírni mit is akarsz pontosan! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 www.nyasgem.hu :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 :) Melyik az ótómata? Lemaradtam :D Mit, hol, miért ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Coupe ülés vagy mi? Ne légy már lusta leírni mit is akarsz pontosan! Nem, Recaro, amin G sín van és F sín kellen rá :) Kielégítő válasz ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Nem, Recaro, amin G sín van és F sín kellen rá :) Kielégítő válasz ? :D Alapból a két ülés felfogatási pontjai a sínnél nem egyeznek meg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Akinek még nem köszöntem volna meg, annak szól a következő üzenet : köszönöm a jó kivánságokat! A buszkígyón félórája röhögök :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Alapból a két ülés felfogatási pontjai a sínnél nem egyeznek meg? Nem tommmm a mostanit sem hogy van rajta jelenlegi sínen, másik ülések meg Zolinál vannak :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts