spzoli Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Nem a Gábor te állat! :) Sztem azzal se jársz jobban, ha Pista rajzol.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Most te komolyan azt hiszed én heggesztek,ha van bent képesített hegesztő srác? :D Mondjál konkrét méreteket!Rajz... Ne szórakokozz már :) Korzás vagy nem ? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Ne szórakokozz már :D Korzás vagy nem ? :D :D Te hogy cserélsz kereket? :) :D Na én úgy heggesztetek! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Te hogy cserélsz kereket? :) :D Na én úgy heggesztetek! :D Pacsiiiii :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Pacsiiiii :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ttomi1986 Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Valahonnan kéne nekem egy Opel Kadett 1.2 1988-as évjáratú autohoz, levegőszűrő ház, de sehol nem találok:( vki tudna nekem ebben segíteni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Valahonnan kéne nekem egy Opel Kadett 1.2 1988-as évjáratú autohoz, levegőszűrő ház, de sehol nem találok:( vki tudna nekem ebben segíteni? Nézelődj itt mondjuk : http://sgforum.hu/listazas.php3?azonosito=...p;id=1112027535 ui: amúgy helló :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék tőletek kérni, asszonykámnak keresünk B corsát, és Kecskeméten egy kereskedőnél találtunk többet is. Konkrétan náluk. Érdekelne a véleményetek a kereskedésről, mennyire megbízható, szeretik-e tekergetni a km órát......stb. Kicsit gyanús, hogy majd minden corsájukban 100-120.000 km van..... :D Esetleg megkérhetnék valakit, hogy megsasolja egy kicsit a lehetséges jelölteket? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Linkelj konkrét jelöltet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Linkelj konkrét jelöltet. 1..... 2.... 3..... - róla nincs kép Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Ha lesz időm kimegyek. A kék máris kilőve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Ha lesz időm kimegyek. A kék máris kilőve. Eleje biztosan kapott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Eleje biztosan kapott. Tuti és a kiegyenlítő színe se meggyőző. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Ha lesz időm kimegyek. A kék máris kilőve. Előre is köszönöm! :) Eleje kapott, az biztos, tegnap még 420 volt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Én az előbb akartam nektek linkelni egyet: Félegyházán 375 000-ért volt klímás! Szuper állapotban ( a képek alapján), de mára már levették a hirdetést..... :) Pedig nagyon gondolkodtam, hogy lecsapok rá..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Én az előbb akartam nektek linkelni egyet: Félegyházán 375 000-ért volt klímás! Szuper állapotban ( a képek alapján), de mára már levették a hirdetést..... :D Pedig nagyon gondolkodtam, hogy lecsapok rá..... ? Kevés a kocsitok van ? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 ? Kevés a kocsitok van ? :) :D Nincs már kihívás! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Épp most áruljuk a Rapidot. :) Szóval csökkentjük a létszámot. A 105-ös meg mehetne apósomhoz, amíg talál magának valami mást az összetört Suzuki helyett. 135 gli forgalomból kivonva. Az 1958-as Skoda még mindig készülőben. Szóval marad a Vectra, mint egyetlen értelmes gép! :D Valamint nem lenne hátrányos egy olyan kocsi, aminek működik a fűtés/szellőztetés rendszere, mert pl. ma a szakadó esőben egy másodperc alatt belűlről bepárásodott az összes ablak én meg nem láttam semmit..... És ugyanez a helyzet télen is, amikor még plusz nyalánkságként rá is fagy rögtön!! (ja, mindez a 105-ös) Egyenlőre még gyűjtögetjük a pénzt, majd talán tavasszal jöhet egy kis Corsa. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Ja, és eladtam az egyik motoromat is, úgyhogy igenis nem vagyok megalomániás gyűjtögető! :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Ja, és eladtam az egyik motoromat is, úgyhogy igenis nem vagyok megalomániás gyűjtögető! :) :D Már gyógyulsz, de azért azt se vidd túlzásba :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Edit? El ne adjátok a Rapidot holmi csavargónak! Komolyan mondom, ha megtehetném, lecsapnék rá... bár az utcaseprő nincs messze a csavargótól. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Valahonnan kéne nekem egy Opel Kadett 1.2 1988-as évjáratú autohoz, levegőszűrő ház, de sehol nem találok:( vki tudna nekem ebben segíteni? keresd meg Kadi-t :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
lati Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Király. Még valaki? Akik mennek Belgrádba azok mindannyian ott szeretnének éjszakázni a hotelben? A szerb fórumon egyenlőre csak egy név van konkrétan megjelőlve, hogy kér ottéjjszakázást. Segítek szivesen a kommunikációban, csak szóljatok. Üdv, Lati Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Akik mennek Belgrádba azok mindannyian ott szeretnének éjszakázni a hotelben? A szerb fórumon egyenlőre csak egy név van konkrétan megjelőlve, hogy kér ottéjjszakázást. Segítek szivesen a kommunikációban, csak szóljatok. Üdv, Lati 24 - 32. Hungarian Team: Tomi, Gepard, Joee, Reni, Turci, Attila (Dark), Lati, Balázs (+nocenje) Cars: Vectra C GTS 3,2 V6; Vectra B caravan 2.0 16V; Astra F 1.4 8V; Lotus or Saab; Astra H GTC 1.9 DTI ez van ott most meg ez: - Personal data should be entered in the hotel? - Yes. Just bring your passport, consider your reservation placed Link to comment Megosztás: More sharing options...
lati Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 24 - 32. Hungarian Team: Tomi, Gepard, Joee, Reni, Turci, Attila (Dark), Lati, Balázs (+nocenje) Cars: Vectra C GTS 3,2 V6; Vectra B caravan 2.0 16V; Astra F 1.4 8V; Lotus or Saab; Astra H GTC 1.9 DTI ez van ott most meg ez: - Personal data should be entered in the hotel? - Yes. Just bring your passport, consider your reservation placed Pont ezért kérdezem. 1 től 24 -ig akinek a neve mellett ott a "nocenje" az a holben szeretne éjszakázni, akinek a neve mellett nincs "nocenje" az részt akar venni, de nem kér szállásolást. A hotelbe való bejelentkezés, az természetesen utlevél alapján fog menni, már ha előre van foglalva hely, illetve ha éppen van üres szoba. Ezért kellene konkértan szólni, hogy 1 szoba vagy 4 szoba kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts