Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Még valaki?

Sajnos én még nem tudok nyilatkozni ez ügyben... szombat délelőtt biztos hogy nem jó,mert tanfolyara kell mennem, a vasárnapot meg csak pénteken tudom meg, hogy kell-e menni dolgozni...

Ha nem kell menni, akkor természetesen, megyek!

Elküldve
Sajnos én még nem tudok nyilatkozni ez ügyben... szombat délelőtt biztos hogy nem jó,mert tanfolyara kell mennem, a vasárnapot meg csak pénteken tudom meg, hogy kell-e menni dolgozni...

Ha nem kell menni, akkor természetesen, megyek!

Köszi.

Elküldve
Kicsit dillemába vagyok!Feltegyem a téligumit vagy se!Ugyanis a jövőhétre reggelre 4-5fokot mondanak!Én meg éjszakás vagyok! :)

Még ráérsz.Akkor tedd fel, ha elkezd reggelente lefagyni a szélvédő.

Elküldve
Joeera nem is mondom mit írt ki!Jánosunk pedig lehetne valóság show szereplő! :)

Joee: Filozófus

Turci: Ideiglenesen alkalmatlan az életre

Végülis mi a gond a Joee-val? :D :D

Elküldve
Kicsit dillemába vagyok!Feltegyem a téligumit vagy se!Ugyanis a jövőhétre reggelre 4-5fokot mondanak!Én meg éjszakás vagyok! :)

Átlaghőmérséklet 7°C lesz,majd akkor rakd fel,addig nem kell.

Elküldve
Én nem írtam ki a tiédet!

Szerintem nem okoz problémát senkinek beírni a másik nevét.

Mondjuk nekem eszembe sem jutott megnézni a tied, de ha már felhoztad :)

Elküldve
Fényi Lászóra, és mackósajtra is ugyanazt írja. :) :D

utcaseprő

Pedig 10 éve nem ezt csinálom. :D

Addig rendszeres volt, mert saroktelken lakni élvezet, pláne, ha buszmegálló is van a ház előtt. :D

Lehet a múltból merít ötleteket. :D

Elküldve
Teee, ha ennyire penge vagy hegesztésben, nem csinálnál nekem üléskozolt ? :) :D

Most te komolyan azt hiszed én heggesztek,ha van bent képesített hegesztő srác? :D

Mondjál konkrét méreteket!Rajz...

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.