warwolf Elküldve Szeptember24, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2010 Lehet ám ezekkel a kis gyári dögökkel is helyezkedni, főleg városban, ahol a súly jobban számít. Lehet hát, mert pitsányi kis gépsas! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember24, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2010 Jó kis medence..... :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember24, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2010 Nem, kb. egyforma magasak vagyunk, csak ő szélesebb is, főleg profilból :D Akkor hogy mondjuk meg ki a nagyobb állat ? :) Azzzéé én rád szavazom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember24, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2010 Jó kis medence..... :D :) http://erooups.com/img/img3/20100826/eroti...ss_-_mix_10.jpg MELLesleg a medence sem rossz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember24, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2010 Akkor hogy mondjuk meg ki a nagyobb állat ? :) Azzzéé én rád szavazom :D Köszi, tudtam, hogy számíthatok rád :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember24, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2010 Feelinges.Bár kicsi mivolta miatt sokan semmibe nézik, és pont úgy rám húzzák a kormányt mint Swifttre anno.De majd jól kitapasztalom a képességeit a motornak, ésésésés...... :) :D hehe... épp az előbb akart lenyomni a buszsávba egy k.csög mercis, mert neki nagyótója van. Persze utána jobbra akart fordulni, csak nem vette figyelembe, hogy mellette vagyok és qrvára nem látom az indexelését. Valahogy azt nem veszik figyelembe, hogy ugyanúgy tud törni az ő sz.rja is, csak lehet ahhoz drágább lesz a javítás. Végül a gázt taposva, dudát kiakasztva észre vette, hogy ott egy kis sz.r mellette, de azt a fejet, amit a tükörbe nézve láttam... :D nyaka nem volt az ipsének, mert a tokája már a tarkóját is kinőtte. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember24, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2010 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember24, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2010 http://kepfeltoltes.hu/100924/K_p378_www.k...ltoltes.hu_.jpg :) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember24, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2010 Háhááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember24, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2010 Háhááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá :D Ez az államférfiúi autód? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember24, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2010 Korzakocsin ami egyébként hibátlanul működik, tegnap este elment a műszerfalvilágítás.Most kiégett a jobb hátsó izzó.Asszem tényleg el kell vinnem a Pohárkához egy kis generálra a dzsenerétort.Mielőtt még az összes használható izzó kiég... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember24, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2010 Ma este 10 után, az Izsákin,a város felé ment előttem 1 kék színű F astra Caraván, JOJ-... rendszámmal, és az ablakain MOTE logós felirat volt... Ő ki lehet? :) valakinek ismerős az autó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember24, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=VkYgHme6cOA.Csak itt nagyobb a platz! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Ma este 10 után, az Izsákin,a város felé ment előttem 1 kék színű F astra Caraván, JOJ-... rendszámmal, és az ablakain MOTE logós felirat volt... Ő ki lehet? :) valakinek ismerős az autó? morgó régi autója Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Az én régi Corsámon is még rajta van a corsaclub felirat. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Az enyémen még nincs klubbos felirat........ :) Tegnap egyik kollégám is megnézte a Corsát és mivel szintén autó"őrült". a kisautó csupa nyál lett.....Alig bírtam letörölni róla! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Halkan jegyzem meg, hogy még a Vekire sem került fel, mert a Peti ellenzi! De majd én sutyiban felragasztom rá egyszer! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Halkan jegyzem meg, hogy még a Vekire sem került fel, mert a Peti ellenzi! De majd én sutyiban felragasztom rá egyszer! Ha felragasztod Petire, akkor még jobban fogja ellenezni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 ebbe írjátok be magatokat! http://milegyek.extra.hu/index.php én profi tolvaj vagyok :) Hát nekem ezt írta: Használtautókereskedő :D :D De ez sem rossz: Turgonyi István Utcai zenész :D :D Putyora János Valóság show szereplő :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Hát nekem ezt írta: Használtautókereskedő :) :D De a GEPÁRD-ra meg ezt adta ki: Hentes, aki kutyát és macskát is ledarál :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Elvileg nekem is oké a dolog, de... A hétvégén, pontosabban a jövő hétvégén (okt. 2-3.), kellene segítségnek két ember. Téglát adogatni. Kaja pia lesz. Balázska is jön Belgrádba! Király. mekkora szerencséd, hogy visszaolvastam :) ott a helyem! Megyek segíteni! Még valaki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Joeera nem is mondom mit írt ki!Jánosunk pedig lehetne valóság show szereplő! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 De a GEPÁRD-ra meg ezt adta ki: Hentes, aki kutyát és macskát is ledarál :) :D :D A macskákat nem szeretem, tehát még lehet benne igazság..... :D Joeera nem is mondom mit írt ki... :D :D :P :D :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 morgó régi autója Akkor már értem, miért nézett a srác furán, amikor rá villantottam, és intettem neki... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Fényi Lászóra, és mackósajtra is ugyanazt írja. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts