Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Az autópályaépítéseknél is milliárdok tűnnek el, de soha senkit nem vonnak felelősségre..... Auztán meg csodálkoznak, hogy a pár éves pálya süllyed meg kátyús! A sima utakról nem is beszélve. Tavasszal a fagyok után csak világosban volt tanácsos Izsák felé Kecskemétre menni. <_< Max 60-al.

Elküldve
Nyújtsd be a számlát annak a csajnak aki miatt lett a defekt (ha eddig még nem rendezte)

Nem értem az összefüggést.Ha meló ügyben megy az ember,hogy jön nő a képbe? <_<

Elküldve

MINDIG van egy nő. Ha Tomiról van szó, akkor lehet, hogy kettő is. LEGALÁBBIS az elmondások alapján :wacko:

Elküldve
MINDIG van egy nő. Ha Tomiról van szó, akkor lehet, hogy kettő is. LEGALÁBBIS az elmondások alapján <_<

Értem én vazee,hogy szart akar dobálni,csak én konkrétan tudom akkor pont hova ment,mert előtte beszéltünk.

Ezért nem értem mit magyaráz Zsuzsa nőkről egy defekt kapcsán.

Elküldve
Értem én vazee,hogy szart akar dobálni,csak én konkrétan tudom akkor pont hova ment,mert előtte beszéltünk.

Ezért nem értem mit magyaráz Zsuzsa nőkről egy defekt kapcsán.

Azt nem tudom, hogy ki mit dobál, azt még kevésbé, hogy miért. Közöm sincs sok hozzá. Én csak poénkodok itten, no para <_<

Elküldve

nem baj, mert ez egy valakinek szólt és ő értette volna. De ha már itt tartunk, elmondom: amikor egy másik autóban voltam, volt egy defektünk, amiért én voltam a hibás természetesen, mert miattam mentünk arra, ennyi. Erre akartam utalni. És nem akartam semmilyen dobálást, bocsi.

Elküldve
Zsuzsa: mibajvan? b@szol te rendesen?

Axxon: és te a barátom vagy? :( nem is kell ellenség ;)

Nem akartalak megbántani <_< Megbeszéljük? :wacko:

Egyébként : Bocsesz.

Elküldve

a nőknél nem ez minden probléma forrása, ennél azért összetettebbek vagyunk. de inkább már nem szólok semmit, nem tudtam hogy ilyen mimózalelkű lettél. Csak fura volt hogy megint defekt... talán a vezetési stíluson kéne változtatni.

Jó éjt

Elküldve
a nőknél nem ez minden probléma forrása, ennél azért összetettebbek vagyunk. de inkább már nem szólok semmit, nem tudtam hogy ilyen mimózalelkű lettél. Csak fura volt hogy megint defekt... talán a vezetési stíluson kéne változtatni.

Jó éjt

Hát erre is lehetne oldalak zengeni,de nincs kedvem senkivel sem összeveszni ma! <_<

Ma nem... :wacko:

Elküldve
Amúgy meg, mondd csak, nem sértődünk meg. :wacko:

Te már ismersz jól,tudod,hogy milyen mocskos pofám tud lenni! :( Nem niytnám ki,ha inkább nem muszáj! <_<

Elküldve
Amúgy meg, mondd csak, nem sértődünk meg. <_<

Te nem de Zsuzsa igen és amikor nem várom és minden rendben van előkerül mert

az aktuális selyem rambó, és beszól.
Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.