warwolf Elküldve Szeptember13, 2010 Elküldve Szeptember13, 2010 Akkor pályanapon már ezzel fogsz karikázni? :wacko: Csütörtök este megy ki Gabiékhoz kuplungjavításra.A szombat még erősen képlékeny, mert éccaka melódzok, így ha rárohanok, akkor max. szombat reggel érek haza.Utána meg alvásosság jön.......és ébredés után a pályanap. <_< Ha nem lenne meg Morzsa.... :( Add el, aztán jöhet a mehet! ;) Húgodnak amúgy is meg kellene tanulnia autót vezetni.... ;)
J0hnny Elküldve Szeptember13, 2010 Elküldve Szeptember13, 2010 Add el, aztán jöhet a mehet! <_< Húgodnak amúgy is meg kellene tanulnia autót vezetni.... :wacko: Két dolog: egyrészt a morzsába beleölt lovét ne más élvezze ki,másfelöl én nem váéllalok be hitelt. :(
Stefan Elküldve Szeptember13, 2010 Elküldve Szeptember13, 2010 http://kepfeltoltes.hu/100913/17_www.kepfeltoltes.hu_.jpg csak úgy Mint lopott biciklit! <_<
warwolf Elküldve Szeptember13, 2010 Elküldve Szeptember13, 2010 Két dolog: egyrészt a morzsába beleölt lovét ne más élvezze ki,másfelöl én nem váéllalok be hitelt. :( Fentebb nem úgy tűnt... <_< ;) :wacko:
mélykék76 Elküldve Szeptember13, 2010 Elküldve Szeptember13, 2010 Fentebb nem úgy tűnt... <_< :o ;) Ne zavard már össze ;) :wacko: :(
J0hnny Elküldve Szeptember13, 2010 Elküldve Szeptember13, 2010 Fentebb nem úgy tűnt... <_< ;) :wacko: Álmodozni csak lehet,nem? :(
spzoli Elküldve Szeptember13, 2010 Elküldve Szeptember13, 2010 Álmodozni csak lehet,nem? <_< Most már világos a mindent verő morzsa... :wacko:
warwolf Elküldve Szeptember14, 2010 Elküldve Szeptember14, 2010 Ne zavard már össze :o <_< :wacko: :( ;) ;) Egyébként néztem egy filmet a Clubgenen, és volt benne egy betétdal.Nekem nagyon tetszett a film is, no meg :o Mer' táncolni nagyon szeretek, még ha nem is vagyok már huszonéves! :) A film címe a fentebbi weboldalon: Dobd be magad.
Udi Elküldve Szeptember14, 2010 Elküldve Szeptember14, 2010 Fx megadta magát tegnap 1-es, 2-es hengerben fele akkora kompresszió van, ma szétkapjuk a mocit pályanapra nembiztos, hogy elkészül. 2006-ban lett felújítva a HF. 1 évig benyával, 2 évig Flextek-el (etanol), kb. 8 hónapot e85power kütyüvel üzemelt. Képeket majd csinálok róla, remélem nem az etanol miatt van.
warwolf Elküldve Szeptember14, 2010 Elküldve Szeptember14, 2010 Fx megadta magát tegnap 1-es, 2-es hengerben fele akkora kompresszió van, ma szétkapjuk a mocit pályanapra nembiztos, hogy elkészül. 2006-ban lett felújítva a HF. 1 évig benyával, 2 évig Flextek-el (etanol), kb. 8 hónapot e85power kütyüvel üzemelt. Képeket majd csinálok róla, remélem nem az etanol miatt van. Lehet, inkább a cipőméret a gond.... <_<
mélykék76 Elküldve Szeptember14, 2010 Elküldve Szeptember14, 2010 Lehet, inkább a cipőméret a gond.... <_< Hö-hö :wacko:
Gepard Elküldve Szeptember14, 2010 Elküldve Szeptember14, 2010 ....remélem nem az etanol miatt van. Ne írd be az e85 topicba, mert biztos lehetsz, hogy megmagyarázzák, hogy az etanol a ludas. <_< :wacko:
Kacsero Elküldve Szeptember14, 2010 Elküldve Szeptember14, 2010 Álmodozni csak lehet,nem? ;) Ma miről álmodoztál? Talán erről: <_< :wacko: :(
Gepard Elküldve Szeptember14, 2010 Elküldve Szeptember14, 2010 Ma miről álmodoztál? Talán erről: <_< :wacko: :( Nem, erről: Pár darab van még itthon a régiből, ha kell tudok adni.
Udi Elküldve Szeptember14, 2010 Elküldve Szeptember14, 2010 Lehet, inkább a cipőméret a gond.... <_< Jelentem újra gurul az Fx! :wacko: HF-et leszedtük, megnéztük a tömítés égett át az 1-2 henger között, tehát nem az etanol miatt ment el a kompresszió. Úgy tűnik túl sok a paci és a gyári tömítés már nem bírja, most Victor Reinz tömítést kapott remélem ez jobb lesz. :( Képeket csináltam róla ha már szétkaptuk, etanol nem mart meg semmit nincsen beégve a szelepfészek stb.
warwolf Elküldve Szeptember14, 2010 Elküldve Szeptember14, 2010 Jelentem újra gurul az Fx! :wacko: HF-et leszedtük, megnéztük a tömítés égett át az 1-2 henger között, tehát nem az etanol miatt ment el a kompresszió. Úgy tűnik túl sok a paci és a gyári tömítés már nem bírja, most Victor Reinz tömítést kapott remélem ez jobb lesz. :( Képeket csináltam róla ha már szétkaptuk, etanol nem mart meg semmit nincsen beégve a szelepfészek stb. Akkor ez olcsón megvan szerencsére. <_<
Udi Elküldve Szeptember15, 2010 Elküldve Szeptember15, 2010 MEGA LOL.....ezek sem normálisak!!!! <_< :wacko: :(
warwolf Elküldve Szeptember15, 2010 Elküldve Szeptember15, 2010 Minden évben megrendezik ezt a showt.Most is mennek ki rá magyarok.Vagyis már kint vannak! <_< :wacko:
tomi023 Elküldve Szeptember15, 2010 Elküldve Szeptember15, 2010 Udi: A CPFilms, a Johnson Controls független energia auditálló cég közreműködésével végzett tesztjében az épületen semmilyen változás nem történt a LLumar fólia felszerelését kivéve. Ahogy az alábbi ábrán is látható, a teszt mérési eredményei egyértelműen bizonyítják a fólia hatékonyságát és energia-megtakarítási tulajdonságát.
warwolf Elküldve Szeptember15, 2010 Elküldve Szeptember15, 2010 Én meg mosmá' papíros korzás is vagyok.Kész az átírás.Ha megjön a vektrakocsi, kikerül Heténybe a lakatoshoz a korzi. Amúgy érdekes ez a kuplung dolog, mert ha egyesben és kettesben normálisan ki van húzatva, lehet vele közlekedni.Lehet, a nyomatékot nem bírja a kuplung! <_<
Recommended Posts