Kacsero Elküldve Szeptember7, 2010 Elküldve Szeptember7, 2010 Tomi!ÉJSZAKÁS VAGYOK NE 9-kor HÍVJ!Köszi <_< :wacko: nekem sikerült tegnap felébreszteni...
tomi023 Elküldve Szeptember7, 2010 Elküldve Szeptember7, 2010 Tomi!ÉJSZAKÁS VAGYOK NE 9-kor HÍVJ!Köszi kapcsold ki vagy némítsd le vagy vállald be <_< bocsi!
warwolf Elküldve Szeptember7, 2010 Elküldve Szeptember7, 2010 Értem akkor jó lesz az majd kiderül ebböl mennyi fogy <_< Köcce :( A lényeg, hogy 5L-es kannával vegyél, mert kb. 3.6-3.8L olaj fog bele menni, a többi pedig kell utántölteni. :wacko:
aXXon Elküldve Szeptember7, 2010 Elküldve Szeptember7, 2010 Tomi!ÉJSZAKÁS VAGYOK NE 9-kor HÍVJ!Köszi Miért nem rakod némára?
mélykék76 Elküldve Szeptember7, 2010 Elküldve Szeptember7, 2010 Miért nem rakod némára? Túl logikus <_<
tomi023 Elküldve Szeptember7, 2010 Elküldve Szeptember7, 2010 Tomika szemcsije hol van ? :( otthon maradt de így jobb is volt, az este mérlege + <_< ugyan ezt megléptem szombaton is és duplán ++ lett :wacko:
Turci Elküldve Szeptember7, 2010 Elküldve Szeptember7, 2010 Túl logikus <_< Hé jó arcok testvérek!Le volt halkítva!De már ébresztettem én is így ez vissza járt! :wacko:
Turci Elküldve Szeptember7, 2010 Elküldve Szeptember7, 2010 Beszéljétek le hogy Krisztiánt ki és mikor hozza el Tázlárról!Tomi neked megvan Brigi száma kérd el tőle a nagymama számát!
tomi023 Elküldve Szeptember7, 2010 Elküldve Szeptember7, 2010 Beszéljétek le hogy Krisztiánt ki és mikor hozza el Tázlárról!Tomi neked megvan Brigi száma kérd el tőle a nagymama számát! nekem csak a húgod száma van + <_<
mélykék76 Elküldve Szeptember7, 2010 Elküldve Szeptember7, 2010 otthon maradt de így jobb is volt, az este mérlege + <_< ugyan ezt megléptem szombaton is és duplán ++ lett :wacko: Akkor akikkel plusszoltál azok is otthon hagyták a szemüveget, vagy amikor te felvetted a szemüveget akkor mondtad azt, hogy bár ne tetted volna ezt ? :( ;)
Gepard Elküldve Szeptember7, 2010 Elküldve Szeptember7, 2010 Akkor akikkel plusszoltál azok is otthon hagyták a szemüveget, vagy amikor te felvetted a szemüveget akkor mondtad azt, hogy bár ne tetted volna ezt ? <_< :wacko: Tomit ismerve........................................................utóbbi........... .......................... ;) :( ;) Most én vagyok a köcsög, mert leírtam, a többiek meg gondolták.........
mélykék76 Elküldve Szeptember7, 2010 Elküldve Szeptember7, 2010 Tomit ismerve........................................................utóbbi........... .......................... :) <_< :wacko: Most én vagyok a köcsög, mert leírtam, a többiek meg gondolták......... Hááááááhááááááááááááááá :( ;) ;) :o Ház hogy áll ?
Gepard Elküldve Szeptember7, 2010 Elküldve Szeptember7, 2010 Hááááááhááááááááááááááá :wacko: :( ;) ;) Ház hogy áll ? Alakul. Asztalosra várva. Azért két szobát, és a konyhát már belaktuk. Szabi már elfogyott, így a tempó lassult, de alakulgat. Ami kész az qrvára tetszik. <_<
mélykék76 Elküldve Szeptember7, 2010 Elküldve Szeptember7, 2010 Alakul. Asztalosra várva. Azért két szobát, és a konyhát már belaktuk. Szabi már elfogyott, így a tempó lassult, de alakulgat. Ami kész az qrvára tetszik. <_< Jól van akkor :wacko:
warwolf Elküldve Szeptember8, 2010 Elküldve Szeptember8, 2010 Most én vagyok a köcsög, mert leírtam, a többiek meg gondolták......... Ennyi pézé' ilyet adnak na! <_< :wacko: :(
Turci Elküldve Szeptember8, 2010 Elküldve Szeptember8, 2010 Ennyi pézé' ilyet adnak na! <_< :wacko: :( Kinek mi jár vagy jut! ;)
warwolf Elküldve Szeptember8, 2010 Elküldve Szeptember8, 2010 Kinek mi jár vagy jut! <_< Egy régi ismi mondta aki nem volt éppen egy bredpitt, hogy tüzet oltani moslékos vödörrel is lehet! :wacko: :( ;)
Weed Elküldve Szeptember8, 2010 Elküldve Szeptember8, 2010 Nekem az lenne a kérdésem hogy a km óra alatti kis jelek abs.esp vonóhorog azok minden tipusba gyárilag benne vannak vagy csak abba amelyikbe ténylegesen be is vannak szerelve???
tomi023 Elküldve Szeptember8, 2010 Elküldve Szeptember8, 2010 Nekem az lenne a kérdésem hogy a km óra alatti kis jelek abs.esp vonóhorog azok minden tipusba gyárilag benne vannak vagy csak abba amelyikbe ténylegesen be is vannak szerelve??? a lámpa helye ott van elméletileg de addig örülj amíg nem világít <_<
warwolf Elküldve Szeptember8, 2010 Elküldve Szeptember8, 2010 Nekem az lenne a kérdésem hogy a km óra alatti kis jelek abs.esp vonóhorog azok minden tipusba gyárilag benne vannak vagy csak abba amelyikbe ténylegesen be is vannak szerelve??? Mindegyikben.
corsarulez Elküldve Szeptember8, 2010 Elküldve Szeptember8, 2010 Egy régi ismi mondta aki nem volt éppen egy bredpitt, hogy tüzet oltani moslékos vödörrel is lehet! <_< :wacko: :( Jujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj ...... ;) ;)
warwolf Elküldve Szeptember8, 2010 Elküldve Szeptember8, 2010 Johnny, te pedig valszeg egy ILYENNEL akadtál össze. <_<
mélykék76 Elküldve Szeptember8, 2010 Elküldve Szeptember8, 2010 Johnny, te pedig valszeg egy ILYENNEL akadtál össze. <_< Elkenték a száját a kiscsókának ? :wacko: :(
Turci Elküldve Szeptember8, 2010 Elküldve Szeptember8, 2010 Elkenték a száját a kiscsókának ? <_< :wacko: Hova gondolsz?Halálosztó Morzsával? :(
mélykék76 Elküldve Szeptember8, 2010 Elküldve Szeptember8, 2010 Hova gondolsz?Halálosztó Morzsával? <_< Egy kanyarban megelőzte, két keréken, de megelőzte :wacko: :(
Recommended Posts