Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Értem akkor jó lesz az majd kiderül ebböl mennyi fogy <_<

Köcce :(

A lényeg, hogy 5L-es kannával vegyél, mert kb. 3.6-3.8L olaj fog bele menni, a többi pedig kell utántölteni. :wacko:

Elküldve
Beszéljétek le hogy Krisztiánt ki és mikor hozza el Tázlárról!Tomi neked megvan Brigi száma kérd el tőle a nagymama számát!

nekem csak a húgod száma van + <_<

Elküldve
otthon maradt de így jobb is volt, az este mérlege + <_< ugyan ezt megléptem szombaton is és duplán ++ lett :wacko:

Akkor akikkel plusszoltál azok is otthon hagyták a szemüveget, vagy amikor te felvetted a szemüveget akkor mondtad azt, hogy bár ne tetted volna ezt ? :( ;)

Elküldve
Akkor akikkel plusszoltál azok is otthon hagyták a szemüveget, vagy amikor te felvetted a szemüveget akkor mondtad azt, hogy bár ne tetted volna ezt ? <_< :wacko:

Tomit ismerve........................................................utóbbi...........

.......................... ;) :( ;)

Most én vagyok a köcsög, mert leírtam, a többiek meg gondolták.........

Elküldve
Tomit ismerve........................................................utóbbi...........

.......................... :) <_< :wacko:

Most én vagyok a köcsög, mert leírtam, a többiek meg gondolták.........

Hááááááhááááááááááááááá :( ;) ;) :o

Ház hogy áll ?

Elküldve
Hááááááhááááááááááááááá :wacko: :( ;) ;)

Ház hogy áll ?

Alakul.

Asztalosra várva.

Azért két szobát, és a konyhát már belaktuk.

Szabi már elfogyott, így a tempó lassult, de alakulgat. Ami kész az qrvára tetszik. <_<

Elküldve

Nekem az lenne a kérdésem hogy a km óra alatti kis jelek abs.esp vonóhorog azok minden tipusba gyárilag benne vannak vagy csak abba amelyikbe ténylegesen be is vannak szerelve???

Elküldve
Nekem az lenne a kérdésem hogy a km óra alatti kis jelek abs.esp vonóhorog azok minden tipusba gyárilag benne vannak vagy csak abba amelyikbe ténylegesen be is vannak szerelve???

a lámpa helye ott van elméletileg de addig örülj amíg nem világít <_<

Elküldve

Mindegyikben.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.