Hagalex Elküldve Április25, 2005 Elküldve Április25, 2005 ....és látom te sem!!! 8) 8) :( :( :lol: :D
Joee Elküldve Április25, 2005 Elküldve Április25, 2005 Én is szeretnék NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNNI !!! A Gyöngyház fehér festés nekem bejövős nagyon. A hátsó lökös is elég jól fest, de közlekedésben biztos akadályozna, főleg ha ültetve van a gép. :(
Joee Elküldve Április25, 2005 Elküldve Április25, 2005 Joee mikor lesz dvd?? Lesz? :wink: Igyekszem egy-két napon belül megcsinálni. Sajnálom, hogy még nincs kész :oops: :oops: :oops:
Hagalex Elküldve Április25, 2005 Elküldve Április25, 2005 Jóffan, most az eccer megbocsátok! :wink: Uhu ma este küldi a bizgentyűt a fűtésembe! És csak 15 -be fog fájni! ...meg sok-sok sörbe Sotvadkerten! .....gondolom.... :roll: :(
Joee Elküldve Április25, 2005 Elküldve Április25, 2005 Joee! Elolvasnád az e-mail-ed???? Ha kapnék valamit akkor igen :(
Reni Elküldve Április25, 2005 Elküldve Április25, 2005 Pedig már fél 11-kor elküldtem. Na mind1. Csak a tegnapi motoros nevét akartam megkérdezni. Ugy emlékszem hogy Hildi Miki. Lehet hogy én nem tudom jol.
Joee Elküldve Április25, 2005 Elküldve Április25, 2005 Pedig már fél 11-kor elküldtem. Na mind1. Csak a tegnapi motoros nevét akartam megkérdezni. Ugy emlékszem hogy Hildi Miki. Lehet hogy én nem tudom jol. Megkaptam, és írtam választ.
Speed Elküldve Április25, 2005 Elküldve Április25, 2005 Én is szeretnék NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNNI !!! A Gyöngyház fehér festés nekem bejövős nagyon. A hátsó lökös is elég jól fest, de közlekedésben biztos akadályozna, főleg ha ültetve van a gép. :( Köszi Joee! :wink: Ez csak egy első vázlat volt... még ma este megnézek pár verziót és feltolom a netre... aztán majd szólok! :( Reni, dolgozok.
Reni Elküldve Április25, 2005 Elküldve Április25, 2005 Speed! Mivel szerkeztetted az autod? Photoshop-al?
warwolf Elküldve Április25, 2005 Elküldve Április25, 2005 Speed!Egyébként a klub, magazin oldalán van fent Norbi Astrája, sztem 5leteket onnan is lehet meríteni! :wink:
Speed Elküldve Április25, 2005 Elküldve Április25, 2005 Speed!Egyébként a klub, magazin oldalán van fent Norbi Astrája, sztem 5leteket onnan is lehet meríteni! :wink: Látom Te sem néztél szét az oldalamon! :( :( csak ránéztél... "oszt jóvan..." :D Ajánlom figyelmedbe bal oldalon az ETALONOK feliratú gombot! :lol:
warwolf Elküldve Április25, 2005 Elküldve Április25, 2005 Látom Te sem néztél szét az oldalamon! :( :( csak ránéztél... "oszt jóvan..." :D Ajánlom figyelmedbe bal oldalon az ETALONOK feliratú gombot! :lol: :oops: :D :D
Speed Elküldve Április25, 2005 Elküldve Április25, 2005 Speed!Egyébként a klub, magazin oldalán van fent Norbi Astrája, sztem 5leteket onnan is lehet meríteni! :wink: Mellesleg az a hátsó kötény, ami az én astrámon virtual tuningként megjelenik, a Norbitól vett ötlet alapján készült! :lol: Ezért köszönöm a javaslatot! :( Ha esetleg találsz valami jót.. azért még szólhatnál! :(
warwolf Elküldve Április25, 2005 Elküldve Április25, 2005 Mellesleg az a hátsó kötény, ami az én astrámon virtual tuningként megjelenik, a Norbitól vett ötlet alapján készült! :lol: Ezért köszönöm a javaslatot! :( Ha esetleg találsz valami jót.. azért még szólhatnál! :( Én csak azt mondanám, hogy álmodd meg magadnak az autód, aztán ha megvan a $, akkor hajrá.Amúgy Norbi gépe minden tekintetben kimeríti a fantáziámat.Amit adott esetben én is kihoznék az enyémből.Motorikusan is! :wink:
Speed Elküldve Április25, 2005 Elküldve Április25, 2005 Én csak azt mondanám, hogy álmodd meg magadnak az autód, aztán ha megvan a $, akkor hajrá.Amúgy Norbi gépe minden tekintetben kimeríti a fantáziámat.Amit adott esetben én is kihoznék az enyémből.Motorikusan is! :wink: Már megálmodtam, csak az € hiányzik hozzá! Az álom tárgya pedig: Audi RS4 (esetleg egy MTMes verzió) :roll:
tomi023 Elküldve Április25, 2005 Elküldve Április25, 2005 Regisztráltam a nagy opel próbára aztmondták a héten megkeresnek az időpontegyeztetés miatt. Sok a jelentkező és így el akartak vezényelni bajára de lehet hogy ceglédről kapok vasat. Következő hónapban viszem a gépet műszakira valszeg a klubhoz 12000-10%. Ha valaki tud jobb árat akkor az kellene. Szombaton tesztelem a Lacetti kombit a tormásinál.
warwolf Elküldve Április25, 2005 Elküldve Április25, 2005 Regisztráltam a nagy opel próbára aztmondták a héten megkeresnek az időpontegyeztetés miatt. Sok a jelentkező és így el akartak vezényelni bajára de lehet hogy ceglédről kapok vasat. Következő hónapban viszem a gépet műszakira valszeg a klubhoz 12000-10%. Ha valaki tud jobb árat akkor az kellene. Szombaton tesztelem a Lacetti kombit a tormásinál. Tomi, mit keresel te egy Lacetti wagonban? :shock: :?: :( :( :lol:
warwolf Elküldve Április25, 2005 Elküldve Április25, 2005 Két kérdés.Vajh mit élveznek a rendőrök abban, hogy a vízműdomb mögötti elkerülő szakaszon, annak is a kellős közepén igazoltatják az autósokat?Éppen elég kerülgetni a sok bambát, aki ott is max. 70-el megy, nem hogy még megakasztják a forgalmat csúcsidőben?Birkák! 2.Ahogy a Nyíriről kikanyarodsz erre az elkerülőre, mióta van elsőbbsége a Stop táblának az elsőbbségadás kötelező táblával szemben?Mert megint csak sok láma nem figyel, aztán bőszen elengedik a népeket, akik a Máriahegy felöl jönnek.Pedig aztán nagyon nem kellene. Nemérteménezt. :dontknow: :smt102
Speed Elküldve Április25, 2005 Elküldve Április25, 2005 Két kérdés.Vajh mit élveznek a rendőrök abban, hogy a vízműdomb mögötti elkerülő szakaszon, annak is a kellős közepén igazoltatják az autósokat?Éppen elég kerülgetni a sok bambát, aki ott is max. 70-el megy, nem hogy még megakasztják a forgalmat csúcsidőben?Birkák! 2.Ahogy a Nyíriről kikanyarodsz erre az elkerülőre, mióta van elsőbbsége a Stop táblának az elsőbbségadás kötelező táblával szemben?Mert megint csak sok láma nem figyel, aztán bőszen elengedik a népeket, akik a Máriahegy felöl jönnek.Pedig aztán nagyon nem kellene. Nemérteménezt. :dontknow: :smt102 Testvérem, üdv Magyarországon! A sok majom autós országában! Nálam a csúcs az, amikor jössz be a Jókai utcán, elérsz a Piárhoz és az előtted levő autó megáll, mert jönnek a Centrum felől. Nekünk van saját sávunk... de ez a Majom megáll! :twisted:
warwolf Elküldve Április25, 2005 Elküldve Április25, 2005 Testvérem, üdv Magyarországon! A sok majom autós országában! Nálam a csúcs az, amikor jössz be a Jókai utcán, elérsz a Piárhoz és az előtted levő autó megáll, mert jönnek a Centrum felől. Nekünk van saját sávunk... de ez a Majom megáll! :twisted: Ott azért nemárt figyelni ám, mert könnyen buccolás lehet belőle.Főleg esőben, mikor kevésbé látszanak a sávok.Én már ott dudáltam le egy-két embört ez miatt.Már mint ha a Jókairól mentem volna.Szal jobb ott figyelni. Azért az Izsáki sem piskóta reggel 7:00-tól, olyan 8.40-ig, aztán du. 15:30-tól 18:00-ig.Pedig már évek óta tervezik a "négysávosítását"! :evil:
Gepard Elküldve Április25, 2005 Elküldve Április25, 2005 Reni, itt a honlapja: http://hidimiki.atw.hu/ A múltkor írtam fel itt Kecskeméten, a kocsijukról.
Speed Elküldve Április25, 2005 Elküldve Április25, 2005 Azért az Izsáki sem piskóta reggel 7:00-tól, olyan 8.40-ig, aztán du. 15:30-tól 18:00-ig.Pedig már évek óta tervezik a "négysávosítását"! :evil: Én csak délután közlekedek abba az irányba... de egyszerűen nem megyek rá arra az útra 16 - 18h között! Ha Petőfi városban van dolgom, akkor inkább a Halasi úton megyek ki... mert még így is sokkal gyorsabban kint vagyok, minthogy ott pöcsöljek. Mert akkor megfog a Kiskörút, bedugúl a Katonánál a lámpa, aztán a Szilvásinál... végül pedig az Essonál... szóval tiszta CHAOS! :evil:
Recommended Posts