mélykék76 Elküldve Szeptember4, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2010 ....Elmentünk topogni a Club Da Vinci nyitóbulijába. Elég kulturált helynek látszik így első benyomásra. Már amennyire emlékszem.... Van ami soha nem változik és így jó ^_^ Maradjon így még min 100 évig :D Mindkettőtöknek Boldog Szülinapot :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Szeptember4, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2010 Joee és Márk: Boldog születésnapot kívánok nektek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Szeptember4, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2010 Egyelőre Stiftesélyes a dolog. ^_^ Első autóm:Swift 3ajtós 1.3 GLS és mekkora szerelem volt, valamint az üzemeltetése is gazdaságos. Olajcsere+szűrő+leeresztő csavar+légszűrő-->5.000ft-ból megtörtént. A családtól cirka 150.000 km-errel került el, végig probléma mentesen üzemelt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember4, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2010 Te legalább tudod a frankót! :D Megint kék-szürke, alufelnivel meg minden? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember4, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2010 Joee & Speed! BOLDOG SZÜLINAPOT NEKTEK! :D Csatlakozom! :D Megint kék-szürke, alufelnivel meg minden? ^_^ Mad Max feketében a király! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember4, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2010 Első autóm:Swift 3ajtós 1.3 GLS és mekkora szerelem volt, valamint az üzemeltetése is gazdaságos. Olajcsere+szűrő+leeresztő csavar+légszűrő-->5.000ft-ból megtörtént. A családtól cirka 150.000 km-errel került el, végig probléma mentesen üzemelt. :D Én ültem régifajta stiftben,próbáltam levetközni az előítéleteimet,de akkor is azt kell mondjam:tüzes vassal kényszerítve se cserélném le a morzsát egy olyan pudvaládára. :D Egy új sport stift már jobban izgatna. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Szeptember4, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2010 Joee & Speed! BOLDOG SZÜLINAPOT NEKTEK! :D Csatlakozom!!! Happy.... ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Szeptember4, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2010 Köszönöm mindenkinek!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Szeptember4, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2010 Morzsa mindent ver!Mindíg mindent ver!Hol vannak a sport kocsik Morzsához!!!!! ^_^ Új mese könyv van készülőben címe:Gijon bácsi meséi avagy Morzsa Történetei! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember4, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2010 Egy új sport stift már jobban izgatna. ^_^ ennek akkor is feláll ha az anyjával hógolyózik! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember4, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2010 Egy új sport stift már jobban izgatna. ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember5, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2010 fű de szar volt a bling ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember5, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2010 Ébredés utáni első ciginél mit látok?Defekt bal elöl.Ez a nap is jól kezdődik. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Szeptember5, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2010 Ébredés utáni első ciginél mit látok?Defekt bal elöl.Ez a nap is jól kezdődik. :wacko: Mindig szívás az ilyen! <_< Unakatesómnak Pesten kiszúrtak 3 db kereket 2 hónapja...munkába nem tudott időben menni, még a főnöke is leszólta... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember5, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2010 Csak így vasárnapi ebéd utánra: 20 éves még gyerek Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember5, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2010 Mindig szívás az ilyen! :wacko: Unakatesómnak Pesten kiszúrtak 3 db kereket 2 hónapja...munkába nem tudott időben menni, még a főnöke is leszólta... A story folytatása: Kiveszem a pótkereket (talán tavasszal pumpáltam fel) persze lapos.Úgyhogy nem volt mit tenni, felkötöttem a bringa csomitartójára, eltekertem az izsáki úti AGIP-ra, felpumpáltam, majd mivel eltérő gumi méret van rajta (186/65-15) így levettem a jobb hátsó kereket, azt felraktam a defektes helyére, és jobb hátra pedig ment a pótkerék. A bal első vesztét egy rozsdás szög okozta, ami félig kiműtöttem, aztán picit vissza dugtam, hogy a gumisnak ne kelljen sokat keresgélnie a hiba okát. Csak így vasárnapi ebéd utánra: http://images.imgsrv.divat.hu/8/3/1/8/8/3/...57355105052.jpg 20 éves még gyerek A'sszem nem biztos, hogy érdekelne a kora..... <_< ;) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Szeptember5, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2010 Csak így vasárnapi ebéd utánra: http://images.imgsrv.divat.hu/8/3/1/8/8/3/...57355105052.jpg 20 éves még gyerek Nem lennének gátlásaim. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember5, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2010 Morzsa mindent ver!Mindíg mindent ver!Hol vannak a sport kocsik Morzsához!!!!! :wacko: Új mese könyv van készülőben címe:Gijon bácsi meséi avagy Morzsa Történetei! :( Hááát apám,tegnap este az esőben a város lakói biztos szerettek engem,amikor a házibuliba odaérve derült ki,hogy a hugom otthon hagyta a piákat. <_< Mondjuk nekem még mindig jobb,mert nincsenek útban a kerítések és a mercik sem! ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember5, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2010 <_< http://www.niot.net/niot_570/suzuki_swift_....net%20(10).jpg Na ez az,ezek a felnik nekem bejönnek nagyon,kiváncsi lennék hogy mutatna a Morzsa alatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember5, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2010 Nem lennének gátlásaim. Utána már lehet,hogy lennének! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Szeptember5, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2010 Ha le kell cserélnem (lesz elég zsém rá) a 105-ös Skodát, akkor én is valószínűleg régi Swiftet veszek, de olyat, amiben van klíma!!!! Elnyűhetetlen, fürge kis járgányok! Gondolkodom Corsán is, mert semmi bajom nem volt a 8 szelepes 1.2-emmel, de lassú volt, mint a lajhár és nem volt benne klíma.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember5, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2010 Ha le kell cserélnem (lesz elég zsém rá) a 105-ös Skodát, akkor én is valószínűleg régi Swiftet veszek, de olyat, amiben van klíma!!!! Elnyűhetetlen, fürge kis járgányok! Gondolkodom Corsán is, mert semmi bajom nem volt a 8 szelepes 1.2-emmel, de lassú volt, mint a lajhár és nem volt benne klíma.... A régi stift klímával se lesz ragadozó! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember5, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2010 Gondolkodom Corsán is, mert semmi bajom nem volt a 8 szelepes 1.2-emmel, de lassú volt, mint a lajhár és nem volt benne klíma.... Tudok 1 jó kis corsát, nem is lassú, és klíma is van benne... :wacko: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember5, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2010 J0hnny! Neked bevált az a lambda szonda, amit a Légrádiéknál vettél? Megkérdeztem az omihoz, és elég JÓ baráti árat mondtak rá, csak nem tudom, hogy jó lesz-e... japán gyártmány, ha jól emléxek! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Szeptember5, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2010 Csabi, hidd el, ha lenne elég anyagi tőkém, akkor neked már nem lenne eladó GSI-d. <_< :wacko: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts