Turci Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 Sok boldog isten éltessen mantababy! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Weed Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 Gratulálok az új autóhoz! Leld benne sok örömödet! Köszi szépen remélem meglesz ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Weed Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 Nekem is volt ilyen autóm, imádtam, de tényleg iszonyú sok olajat eszik.....érdemes havontA ellenőrizni. :D (és utántölteni egy-egy litert ^_^ :D ) Remélem azért annyit nem eszik,de majd mindenféleképpen ellenőrizni fogom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 Sok boldog isten éltessen mantababy! jajajajjjj jönnek a modik és ránkszónak..... ...de az fontosabb, hogy sok boldog szülinapot Melindának! ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 Köszi szépen remélem meglesz :D Új érdeklődő!? Nos Mihály, (vagy hívhatunk Misinek?) Ha okos emberekkel akarsz találkozni akkor pénteken este fél 8-8 körül gyere be az El Bandihoz. Mi ott leszünk páran a Piaci ABC előtti parkoló angolkisasszonyok felé eső oldalán. Megenni nem fogunk. Hozni is csak magadat kell, meg a kocsit. ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 itthon vagyok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 itthon vagyok Holnap hívlak reggel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 itthon vagyok Hogy szuperált a szekér? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 Hogy szuperált a szekér? ^_^ Volna mit csinálni,de carik rá! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 Volna mit csinálni,de carik rá! ^_^ pontosan. tolom neki mint állat, lehet azt az olajat után tölteni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 pontosan. tolom neki mint állat, lehet azt az olajat után tölteni :D Nem vagy te corsás? :D Amúgy nem tom mi volt a nullán,de jobbnak láttam bemenni a nagyfaluba,legalább ettünk egy döghúst! :D Délben finom volt a lazanya Borisnál! ^_^ Jaaa és van itthon vagy 15 liter Karlovackom és vettem ilyet Boriséktól: :D A pohár is megvan,de az "olcsóbb" volt! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 lehet azt az olajat után tölteni ^_^ Nagyobb baja ne legyen. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 valszeg hátsó fékbetét csere is figyel a pirosat meg kipolíroztattam olyan mint az új csak a horpadásokat nem tüntette el ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Weed Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Ha az astrámba a belső visszapillantó lötyög azzal mit lehet csinálni, mert ha megyek ezeken a jó magyar utakon akkor folyton álligatni kell ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Ha az astrámba a belső visszapillantó lötyög azzal mit lehet csinálni, mert ha megyek ezeken a jó magyar utakon akkor folyton álligatni kell ^_^ tömjél alá pzst, nekem is az van, ha kikopik megint tömök :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 'órája voltam nálad mért nem mondtad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 tömjél alá pzst, nekem is az van, ha kikopik megint tömök ^_^ GTS kapcsán azért ne kövesd ezt a szellemiséget szerintem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Weed Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 tömjél alá pzst, nekem is az van, ha kikopik megint tömök :D esetleg valami más megoldás? Amugy a csuklóhoz kéne tenni a pzs-t? Köszi ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 esetleg valami más megoldás? Amugy a csuklóhoz kéne tenni a pzs-t? Köszi ^_^ Hónaljba még a nedvességet is felszívja. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Weed Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Hónaljba még a nedvességet is felszívja. ^_^ LOL kössz a tippet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Weed Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Szerintetek mi lehet a baj a távolsági fényszóróval ha csak akkor világít mikor fénykürtőzök de ha bekapcsolom előre tolom a kart akkor nem reagál???? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Szerintetek mi lehet a baj a távolsági fényszóróval ha csak akkor világít mikor fénykürtőzök de ha bekapcsolom előre tolom a kart akkor nem reagál???? ^_^ Rossz a kar valszeg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 esetleg valami más megoldás? Amugy a csuklóhoz kéne tenni a pzs-t? Köszi :D igen. a GTS kov héten megy szervizbe, megjavítanak rajta minden mechanikai bajt (kettőt) aztán elektronika ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 igen. a GTS kov héten megy szervizbe, megjavítanak rajta minden mechanikai bajt (kettőt) aztán elektronika ^_^ Mi baja van ? Pályanaapra legyen ámm egyben :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Mi baja van ? Pályanaapra legyen ámm egyben ^_^ belső szelepfedél tömítés szivárog, és gyanús a főtengely szimering meg lekoptak a hátsó fékbetétek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts