J0hnny Elküldve Augusztus19, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2010 Majd idővel megunod! :D Lásd fentebb..... ^_^ :D Nem hiszem,ma végre jó lett a technika,szúrtam is neki rendessen! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus19, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2010 Ha nem raccsolsz miért is van veci 2000 a segged alatt? ^_^ :D Há' mer' a dezsvírek is ilyennel járnak. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus19, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2010 Ha nem raccsolsz miért is van veci 2000 a segged alatt? ^_^ :D Ez miből jött le, hogy én nem nyomom neki? :D Öregszem, emiatt mostanában sokkal többször vezetek kényelmesebben, mint a Corsával. Az ingerküszöböt arra értettem, hogy emiatt már nem akkora adrenalin egy kisblokkos ;) :D Néha nehéznek is érzem a Vekit is ehhez a kis motorhoz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Augusztus19, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2010 Jobbra fenn vezérlőpult, aztán a bal oldalon avatar feltöltése. Még jó hogy Kari papi képpben van! ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Augusztus19, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2010 Nem hiszem,ma végre jó lett a technika,szúrtam is neki rendessen! :D Morzsi kutyám hegyezd füled! ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Augusztus21, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2010 Hamarosan összeáll az Fx is végre...még mindig beázik de már fogynak a lehetőségek. Lassan már hajóként is használható lesz. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus21, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2010 Sztem is kár görcsölni velük.Nem sokkal szoktak hamarabb oda érni ahová mennek.Ezt a szokásos Kiskőrös-Kmét útvonalon is szoktam tapasztalni.Letúr az útról Páhi után, de Kméten az ósán előtti körforgóban kb. 8 autóval van előttem. S,én nem nyomtam neki.A közút nem versenypálya.Biztos öregszem. :D Nem versenypálya És milyen igaz, közben a mocisok csak úgy rajzanak rajta. Meg valami moci-mocis, szlikkes quad is ott randalírozott amikor nyaraltunk. Kékesről lefelé Parád felé kb. félúton előzött meg, de mire Parádfürdőre értünk, ő már a cigijét szívta a kajáldában a kajára várva. ^_^ Adrenaliban biztos nem szenvedett hiányt emberünk. Ja, és rendszámos volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus22, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2010 Hamarosan összeáll az Fx is végre...még mindig beázik de már fogynak a lehetőségek. Lassan már hajóként is használható lesz. :D Nálunk meg befejeződött végre kb. a költözős/felújítós szakasz.Már éppen ideje volt. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus22, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2010 Morzsi kutyám hegyezd füled! ^_^ :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Weed Elküldve Augusztus22, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2010 Köszönöm szépen a helpet Hening :D Most már látszik a verdám ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus22, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2010 Köszönöm szépen a helpet Hening :D Most már látszik a verdám ^_^ Nm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus22, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2010 Köszönöm szépen TURCI-nak a ma délutáni segítséget! ^_^ Losinak, meg a telefonos helpet... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Augusztus22, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2010 Köszönöm szépen a helpet Hening :D Most már látszik a verdám ^_^ Mondom én!Kari papi mindent megold! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Augusztus22, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2010 Az első fogás... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Az első fogás... http://kepfeltoltes.hu/100822/20100818252p...ltoltes.hu_.jpg Gratula! :D Régi szép idők, amikor apuval kijártunk pecázni... ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Losinak, meg a telefonos helpet... :D NM.Mák, hogy Fecó felvette. :D Az első fogás... http://kepfeltoltes.hu/100822/20100818252p...ltoltes.hu_.jpg Szép.Grat Máténak! ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Weed Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Nekem az lenne a kérdésem hogy a most vásárolt 99-es 1.6-os G-s astrámba motorolajat kell cserélni milyet ajánlatok 5-10-15W-st??? Köszike ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Nekem az lenne a kérdésem hogy a most vásárolt 99-es 1.6-os G-s astrámba motorolajat kell cserélni milyet ajánlatok 5-10-15W-st??? Köszike ^_^ 10W-40.Lehetőleg v.mi márkásabb gyártó terméke ajánlott.Célszerű 5L-s kiszerelésben venni, mert előfordulhat, hogy galád módon megeszi majd az autód orrában lévő X16XEL motor. Ha nincs ismerősöd autósboltban, akkor ajánlott a Kis és tsa. a Mindszenti úton, a Fortuna autóker. oldalában.Egy helyen mindent meg tudsz venni, normális áron. (olaj+olajszűrő+levegő szűrő+pollenszűrő+üza.szűrő) Továbbá még egy apróság.Ha nem igazolható az autó előélete, célszerű lesz a vezérlést is ledobni róla, mert még mindig olcsóbb a cseréje mint egy összeakadt motor generálja (200e.ft).Továbbá ilyenkor a vezérléscsere alkalmával célszerű kicserélni a vízpumpát is.A vezérlés csere periódusa 60e.km, lévén szíjas.A motorolajé pedig 10e.km.Utóbbi leginkább ajánlott intervallum. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Weed Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 10W-40.Lehetőleg v.mi márkásabb gyártó terméke ajánlott.Célszerű 5L-s kiszerelésben venni, mert előfordulhat, hogy galád módon megeszi majd az autód orrában lévő X16XEL motor. Ha nincs ismerősöd autósboltban, akkor ajánlott a Kis és tsa. a Mindszenti úton, a Fortuna autóker. oldalában.Egy helyen mindent meg tudsz venni, normális áron. (olaj+olajszűrő+levegő szűrő+pollenszűrő+üza.szűrő) Továbbá még egy apróság.Ha nem igazolható az autó előélete, célszerű lesz a vezérlést is ledobni róla, mert még mindig olcsóbb a cseréje mint egy összeakadt motor generálja (200e.ft).Továbbá ilyenkor a vezérléscsere alkalmával célszerű kicserélni a vízpumpát is.A vezérlés csere periódusa 60e.km, lévén szíjas.A motorolajé pedig 10e.km.Utóbbi leginkább ajánlott intervallum. Nagyon szépen köszönöm a részletes választ ^_^ Hát igen ezek az 1.6-osok azért eszegetik az olajat az elöző tulaj azt mondta hogy olajcsere között 1L-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Hát igen ezek az 1.6-osok azért eszegetik az olajat az elöző tulaj azt mondta hogy olajcsere között 1L-t. Normális esetben normális olajból ennyi a gyári fogyasztása.Kicsit forszírozva ennél többre is képes...... ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Nekem az lenne a kérdésem hogy a most vásárolt 99-es 1.6-os G-s astrámba motorolajat kell cserélni milyet ajánlatok 5-10-15W-st??? Köszike ^_^ Gratulálok az új autóhoz! Leld benne sok örömödet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Nagyon szépen köszönöm a részletes választ :D Hát igen ezek az 1.6-osok azért eszegetik az olajat az elöző tulaj azt mondta hogy olajcsere között 1L-t. Nekem is volt ilyen autóm, imádtam, de tényleg iszonyú sok olajat eszik.....érdemes havontA ellenőrizni. :D (és utántölteni egy-egy litert ^_^ :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Visit My Website Mit gondoltok ez jó lehet nekem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Közben MSN-en megbeszéltük Turcival a dolgokat. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 Sajnos hazaértünk vasárnap este Horvátországból. Hát maradtam volna még pár hetet szivesen ^_^ Autó jól szuperált, tette a dolgát. 1600 km egy hét alatt :D Átlagfogyasztás 7.7 liter, vegyesen. Amíg volt E85 addig azt locsoltam, de sajna kint nincs így ott benzin ment bele. Ami nagyon tetszett, hogy kicsit máshogy viselkedik a veki a hegyvidékes utakon. Kis autók lassultak az emelkedős pályaszakaszokon, nekem nem nagyon kellett kimenjek a külső sávba :D Na térjünk vissza a hétköznapokba, irány meló... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts