warwolf Elküldve Augusztus15, 2010 Elküldve Augusztus15, 2010 Nm! A "fönök" előtt nem mertünk tökölni! :D Amúgy hogy tetszett a birtok? :wacko:
tomi023 Elküldve Augusztus15, 2010 Elküldve Augusztus15, 2010 nm :wacko: a birtok meg kapálni nagy de műhelynek majdnem kicsi :D
Turci Elküldve Augusztus15, 2010 Elküldve Augusztus15, 2010 A mai nappal tököm ki lett!Elvittem fél futónyi bútort és hoztam helyette egy telit!Most végeztünk de még most sincs rend!Gepi ne haragudj hogy nem értem oda!
Stefan Elküldve Augusztus15, 2010 Elküldve Augusztus15, 2010 Terveztem, hogy elindulás előtt ellenőrzöm, de miután már volt ilyen kalandom vele, hogy kiírta a Motoröl Stand feliratot és utána kereken 1L-t Kellett bele locsolnom, nem estem kétségbe. :D Ha kiírja, öntöm! :D Az ECOTEC varázsa! :D Sose bízz az elektronikában! Azért van a nívópálca, főleg 16V-n ;) ^_^
J0hnny Elküldve Augusztus15, 2010 Elküldve Augusztus15, 2010 Sose bízz az elektronikában! A corsás berögződés! ^_^
warwolf Elküldve Augusztus16, 2010 Elküldve Augusztus16, 2010 Sose bízz az elektronikában! Azért van a nívópálca, főleg 16V-n :D :D Amúgy így 10e.km alatt bepuszult közel 3L ELF olajat.Asszem ilyet nem fogok többet bele önteni.Túl jó ez neki.Mondjuk így a MOL olaj betöltése után meglepően csendes lett.Lehet megkockáztatom a kövi olajcserénél kipróbára.Majd kiderül, mennyire szereti.Jellemzően 5e.km után kezdődik a kajálás.Tehát valszeg az ELF is odáig bírta.Utána a kocsi galád módon felzabálta! ^_^ Az elektronika meg kattyabe'! :D Ez érdekes....
corsarulez Elküldve Augusztus16, 2010 Elküldve Augusztus16, 2010 Tegnap sajna máshogy alakult a nap, csak nagyon későn jutottunk el Kecskemétre. Lenne egy kérdésem: miért van az, hogy amikor be van kapcsolva a klíma és az ablakra van irányítva, akkor mostanában KÍVÜL bepárásodik egy folt a szélvédőn. Olyan alakban, mint a lenti nyílás, tehát elég nagy. Ezt azóta csinálja, hogy ki lett pucolva a klíma és jobban hűt (talán, ezt csak tippeljük). Ezt még egyik autóm se csinálta, oké, letörlöm az ablaktörlővel, de utána 10 mp múlva megint ott a folt.
Stefan Elküldve Augusztus16, 2010 Elküldve Augusztus16, 2010 A corsás berögződés! ^_^ Az, dupla Weber-t neki! :D
kadi418 Elküldve Augusztus16, 2010 Elküldve Augusztus16, 2010 Egyébként Johnnynak és Tominak nagyon köszönöm a kiszállítást (beszerzést) és a gyors össze szerelést! ^_^ Én, a sűrű időbeosztásom miatt (Bánffy festés) nem biztos, hogy 7vége előtt össze tudtam volna szerelni a cuccot! :D Tomi szakmát válthat, nekem is ő segített kisszekrényt összerakni :D azért ment gyorsan mert előtte már gyakorolta :D
tomi023 Elküldve Augusztus16, 2010 Elküldve Augusztus16, 2010 tehát jó a klíma. 4 fokos lvegőt fújsz az üvegre az lehül a külső pára lecsapódik :D az astrán rá is fagyott ^_^ keverj hozzá meleg levegőt ha zavar vagy fújjá lábra, mundjuk akkor az fagy le :D amúgy sokkal jobban megy mint az 1,9 dizel :D
corsarulez Elküldve Augusztus16, 2010 Elküldve Augusztus16, 2010 Szerintem már hozzászokott a szervezetem, de már nem érzem olyan erősnek, mint egy éve, mikor vettem. ^_^ Az az igazság, hogy Insigniára szeretném cserélni 2-3 év múlva. Abból is valami izmosabbra. :D Ja, és kombi legyen (na oké, caravan).
mélykék76 Elküldve Augusztus16, 2010 Elküldve Augusztus16, 2010 holnap megyek Kiskőrös felé, meg is nézheted vagy készíthetünk közös fotókat csak Te meg Én ^_^ Hun vannak a képek ? :D :D
tomi023 Elküldve Augusztus16, 2010 Elküldve Augusztus16, 2010 Hun vannak a képek ? :D :D nem csináltam ma kipolíroztuk a lámpákat ^_^
warwolf Elküldve Augusztus16, 2010 Elküldve Augusztus16, 2010 Nagyon szépen köszönöm a technikai segítséget!Elő lett készítve a dolog végre normálisan festésre amit holnap kezdek.Remélhetőleg tartósabb lesz mint az előző! ^_^
Gepard Elküldve Augusztus16, 2010 Elküldve Augusztus16, 2010 Nagyon szépen köszönöm a technikai segítséget!Elő lett készítve a dolog végre normálisan festésre amit holnap kezdek.Remélhetőleg tartósabb lesz mint az előző! :D Mit csináltatok? Balcsis sms-re bocsi nem írtam, viszont pénteken felovastam meet-en. :D ^_^ Szerdán én is megyek le, a szemeimet meresztgetni..... Kadi! Tomi nálad szerkrényt szerelt? Nem széket? :D
corsarulez Elküldve Augusztus16, 2010 Elküldve Augusztus16, 2010 Hun vannak a képek ? :D :D Ha visszaolvasol, azt írta a Tomi, hogy csak ő és én, szóval privát fotók (lettek volna). ^_^ :D ;)
spzoli Elküldve Augusztus16, 2010 Elküldve Augusztus16, 2010 Ha visszaolvasol, azt írta a Tomi, hogy csak ő és én, szóval privát fotók (lettek volna). :D :D ;) Videó lett? :D ^_^
spzoli Elküldve Augusztus16, 2010 Elküldve Augusztus16, 2010 az is privát ^_^ Wow, már ki is adták? :D Gyors volt. :D
warwolf Elküldve Augusztus16, 2010 Elküldve Augusztus16, 2010 Mit csináltatok? Eljutottam arra a pontra végre, ahonnan indultam 2 héttel ezelőtt, tehát festés indul.De mielőtt megszívatom magam, inkább elhívtam Turcit aki megmondta a frankót, hogy mélyalapozó nélkül hozzá ne kezdjek és hozott is 1 kannával.Én felkentem+ akrillal kihúztam a sarkokat, szóval holnapra szárad és indul a mandula. ^_^
mélykék76 Elküldve Augusztus16, 2010 Elküldve Augusztus16, 2010 Ha visszaolvasol, azt írta a Tomi, hogy csak ő és én, szóval privát fotók (lettek volna). ^_^ :D :D Nem a privát C Vektra szexciótali érdekel, hanem Tomi kocsija ;) :D :D
corsarulez Elküldve Augusztus16, 2010 Elküldve Augusztus16, 2010 Én is erről beszéltem eddig, csak a többiek értették félre. :D ^_^
tomi023 Elküldve Augusztus16, 2010 Elküldve Augusztus16, 2010 Én is erről beszéltem eddig, csak a többiek értették félre. :D :D a lényeg, hogy Te meg én tudjuk miről szól ez az egész :D a többieknek meg majd rakok fel képet az autómról ^_^
kadi418 Elküldve Augusztus16, 2010 Elküldve Augusztus16, 2010 Kadi! Tomi nálad szerkrényt szerelt? Nem széket? :D ezt most értenem kellene?? :D amúgy valóban szekrényt szerelt, vagy ő mást mondott ?? ^_^
Turci Elküldve Augusztus16, 2010 Elküldve Augusztus16, 2010 ezt most értenem kellene?? :D amúgy valóban szekrényt szerelt, vagy ő mást mondott ?? ^_^ de mást ám! :D
Recommended Posts