Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Elvileg meg van rendelve az új sárvédő + javítóív :D

De szerintem korához képest eléggé egyben van, a többi utcán látott kadetthez képest. De szívem szerint teljesen felújítanám, csak most még van egyéb költség, rendes munkahely meg nincs. Szeptemberben meg műszaki, most arra készülünk.

Elküldve

Hát nem nagy itt a zsongás...

Turciék már ketten nyomják nálam a melót, hogy mielőbb elkészüljünk.

Tomi!

Nem lehetne a te verébdeszkádat egy kicsit még odázni?

Legfeljebb klubszinten összejövünk egy hétvégén, és egy fél délelőtt lekenjük. (viszem a zasszonyt is, ő szeret festeni)

A verebeknek amúgy is mindegy hol alszanak, én meg már unom a garázst....

Elküldve
Jövőhéten egyik nap arrafelé járok azaz pont útba esik. :wacko:

Fx-be befér a cucc?

Egy lapra szerelt asztal és 4db szék amik elvileg megint csak legósak.Otthonról feltolom a pontos paramétereket és elküldöm PÜ.ben.Még az is megvan, melyik sorban és melyik szinten van. :D

Elküldve

Aláírtunk minden papírt a probléma csak az, hogy aki a kereskedés részéről írna alá, semmi köze nincs papíron a kereskedéshez :D :wacko: :wacko: így ő nem írt alá. Most keressük azt a hajléktalant aki aláíró a cégben :D vidám ország ez :wacko:

Magyarország én így szeretlek :D vazze

Elküldve
Aláírtunk minden papírt a probléma csak az, hogy aki a kereskedés részéről írna alá, semmi köze nincs papíron a kereskedéshez :D :wacko: :wacko:

Be vannak biztosítva bukfenc esetére..... :D :wacko:

Egyébként köszönöm a fuvart, majd mondod mijazára! :D

Elküldve
Tomi, kérünk külső-belső képeket a kocsiról. :wacko:

holnap megyek Kiskőrös felé, meg is nézheted vagy készíthetünk közös fotókat csak Te meg Én :D

Elküldve
holnap megyek Kiskőrös felé, meg is nézheted vagy készíthetünk közös fotókat csak Te meg Én :wacko:

Mi meg Kecskemétre megyünk mozizni. :wacko:

De komolyan, nagyon fúrja az oldalam, milyen lehet egy nagyobb motoros Vectra. Egyszer kipróbálhatom? :wacko: :D

Elküldve
Mi meg Kecskemétre megyünk mozizni. :wacko:

De komolyan, nagyon fúrja az oldalam, milyen lehet egy nagyobb motoros Vectra. Egyszer kipróbálhatom? :wacko: :D

Akkor csörizz rám mikor jöttök mert én nem megyek ma, itthon vagyok

Elküldve

Megjöttünk a Balatonról.Nagyon jó volt.Majd tolok fel képeket...... :D

Vektrakocsi is szépen muzsikált.Mezőszilas után kiírta, hogy kér motorolajat, amit Dégen a MOL kúton kissé drágán de vettem aztán bele öntöttem.Már mint az 1L-t.Azóta nincs baja.A fogyasztása kb. 6.5L volt, még nem kell tankolni, pedig itthon tele toltam löttyel.Jót tett neki a hosszútávozás.

Elküldve
Megjöttünk a Balatonról.Nagyon jó volt.Majd tolok fel képeket...... :wacko:

Vektrakocsi is szépen muzsikált.Mezőszilas után kiírta, hogy kér motorolajat, amit Dégen a MOL kúton kissé drágán de vettem aztán bele öntöttem.Már mint az 1L-t.Azóta nincs baja.A fogyasztása kb. 6.5L volt, még nem kell tankolni, pedig itthon tele toltam löttyel.Jót tett neki a hosszútávozás.

:wacko: Megvártad míg kéri? :D

Elküldve
:wacko: Megvártad míg kéri? :D

Terveztem, hogy elindulás előtt ellenőrzöm, de miután már volt ilyen kalandom vele, hogy kiírta a Motoröl Stand feliratot és utána kereken 1L-t Kellett bele locsolnom, nem estem kétségbe. :wacko: Ha kiírja, öntöm! :wacko: Az ECOTEC varázsa! :D

Elküldve

Egyébként Johnnynak és Tominak nagyon köszönöm a kiszállítást (beszerzést) és a gyors össze szerelést! :D Én, a sűrű időbeosztásom miatt (Bánffy festés) nem biztos, hogy 7vége előtt össze tudtam volna szerelni a cuccot! :wacko:

Elküldve
Egyébként Johnnynak és Tominak nagyon köszönöm a kiszállítást (beszerzést) és a gyors össze szerelést! :D Én, a sűrű időbeosztásom miatt (Bánffy festés) nem biztos, hogy 7vége előtt össze tudtam volna szerelni a cuccot! :wacko:

Nm!

A "fönök" előtt nem mertünk tökölni! :wacko:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.