kadi418 Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Elvileg meg van rendelve az új sárvédő + javítóív :D De szerintem korához képest eléggé egyben van, a többi utcán látott kadetthez képest. De szívem szerint teljesen felújítanám, csak most még van egyéb költség, rendes munkahely meg nincs. Szeptemberben meg műszaki, most arra készülünk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Valami ötlet? :D Bazsi.Sajnos én csak olyasmihez értek ami zörög/csörög. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus11, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2010 Hát nem nagy itt a zsongás... Turciék már ketten nyomják nálam a melót, hogy mielőbb elkészüljünk. Tomi! Nem lehetne a te verébdeszkádat egy kicsit még odázni? Legfeljebb klubszinten összejövünk egy hétvégén, és egy fél délelőtt lekenjük. (viszem a zasszonyt is, ő szeret festeni) A verebeknek amúgy is mindegy hol alszanak, én meg már unom a garázst.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus12, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2010 Srácok!Nem jár v.ki az IKEA felé?Volna egy lapra szerelt cucc amit el kellene hozni.Az árát nyilván előtte oda adnám.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Augusztus12, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2010 Jövőhéten egyik nap arrafelé járok azaz pont útba esik. :D Fx-be befér a cucc? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus12, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2010 Jövőhéten egyik nap arrafelé járok azaz pont útba esik. :wacko: Fx-be befér a cucc? Egy lapra szerelt asztal és 4db szék amik elvileg megint csak legósak.Otthonról feltolom a pontos paramétereket és elküldöm PÜ.ben.Még az is megvan, melyik sorban és melyik szinten van. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus12, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2010 Pech..... :D :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus12, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2010 Aláírtunk minden papírt a probléma csak az, hogy aki a kereskedés részéről írna alá, semmi köze nincs papíron a kereskedéshez :D :wacko: :wacko: így ő nem írt alá. Most keressük azt a hajléktalant aki aláíró a cégben :D vidám ország ez :wacko: Magyarország én így szeretlek :D vazze Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus12, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2010 A derékfájós festőmesternek köszönet a mai munkáért. Szép lett csak..............ne fájna a dereka.......... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Augusztus12, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2010 Nem is olyan feltűnő.... :wacko: Tominak meg köszönet a besötétített Zafiért... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus12, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2010 Nem is olyan feltűnő.... :wacko: Nem is én vettem észre, hanem a takarítónő..... :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus12, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2010 Tominak meg köszönet a besötétített Zafiért... :wacko: nm :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus13, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2010 Aláírtunk minden papírt a probléma csak az, hogy aki a kereskedés részéről írna alá, semmi köze nincs papíron a kereskedéshez :D :wacko: :wacko: Be vannak biztosítva bukfenc esetére..... :D :wacko: Egyébként köszönöm a fuvart, majd mondod mijazára! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus14, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2010 Tomi, kérünk külső-belső képeket a kocsiról. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus14, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2010 Tomi, kérünk külső-belső képeket a kocsiról. :wacko: holnap megyek Kiskőrös felé, meg is nézheted vagy készíthetünk közös fotókat csak Te meg Én :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus14, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2010 Ezen beszartam behugyoztam a röhögéstől! :D :wacko: :wacko: :wacko: :D :D Zabáljam meg! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Augusztus14, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2010 Jooe !!!! :wacko: Lidli :wacko: Bocsi mi voltunk... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus15, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2010 itt az allergia szezon mostantól mindenhol klíma belsőlevegő keringetés, csukott ablakok és 100-as PZS Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus15, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2010 holnap megyek Kiskőrös felé, meg is nézheted vagy készíthetünk közös fotókat csak Te meg Én :wacko: Mi meg Kecskemétre megyünk mozizni. :wacko: De komolyan, nagyon fúrja az oldalam, milyen lehet egy nagyobb motoros Vectra. Egyszer kipróbálhatom? :wacko: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus15, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2010 Mi meg Kecskemétre megyünk mozizni. :wacko: De komolyan, nagyon fúrja az oldalam, milyen lehet egy nagyobb motoros Vectra. Egyszer kipróbálhatom? :wacko: :D Akkor csörizz rám mikor jöttök mert én nem megyek ma, itthon vagyok Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus15, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2010 Megjöttünk a Balatonról.Nagyon jó volt.Majd tolok fel képeket...... :D Vektrakocsi is szépen muzsikált.Mezőszilas után kiírta, hogy kér motorolajat, amit Dégen a MOL kúton kissé drágán de vettem aztán bele öntöttem.Már mint az 1L-t.Azóta nincs baja.A fogyasztása kb. 6.5L volt, még nem kell tankolni, pedig itthon tele toltam löttyel.Jót tett neki a hosszútávozás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus15, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2010 Megjöttünk a Balatonról.Nagyon jó volt.Majd tolok fel képeket...... :wacko: Vektrakocsi is szépen muzsikált.Mezőszilas után kiírta, hogy kér motorolajat, amit Dégen a MOL kúton kissé drágán de vettem aztán bele öntöttem.Már mint az 1L-t.Azóta nincs baja.A fogyasztása kb. 6.5L volt, még nem kell tankolni, pedig itthon tele toltam löttyel.Jót tett neki a hosszútávozás. :wacko: Megvártad míg kéri? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus15, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2010 :wacko: Megvártad míg kéri? :D Terveztem, hogy elindulás előtt ellenőrzöm, de miután már volt ilyen kalandom vele, hogy kiírta a Motoröl Stand feliratot és utána kereken 1L-t Kellett bele locsolnom, nem estem kétségbe. :wacko: Ha kiírja, öntöm! :wacko: Az ECOTEC varázsa! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus15, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2010 Egyébként Johnnynak és Tominak nagyon köszönöm a kiszállítást (beszerzést) és a gyors össze szerelést! :D Én, a sűrű időbeosztásom miatt (Bánffy festés) nem biztos, hogy 7vége előtt össze tudtam volna szerelni a cuccot! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus15, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2010 Egyébként Johnnynak és Tominak nagyon köszönöm a kiszállítást (beszerzést) és a gyors össze szerelést! :D Én, a sűrű időbeosztásom miatt (Bánffy festés) nem biztos, hogy 7vége előtt össze tudtam volna szerelni a cuccot! :wacko: Nm! A "fönök" előtt nem mertünk tökölni! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts