Gepard Elküldve Augusztus6, 2010 Elküldve Augusztus6, 2010 Biztos helyre jött a bal lába..... :D :wacko: :wacko: :wacko: Losi neked ilyet? Gyerekszobába. Hetényben vannak, én veszek pár métert.
Joee Elküldve Augusztus6, 2010 Elküldve Augusztus6, 2010 Losi neked ilyet? Gyerekszobába. Hetényben vannak, én veszek pár métert. Én is ott vásároltam.
warwolf Elküldve Augusztus6, 2010 Elküldve Augusztus6, 2010 Losi neked ilyet? Gyerekszobába. Hetényben vannak, én veszek pár métert. Nekem ez nem tecc.De megmutatom a vezérnek. :D
mélykék76 Elküldve Augusztus7, 2010 Elküldve Augusztus7, 2010 Nem is olyan rossz :D Megvan már a verda ? :wacko:
tomi023 Elküldve Augusztus7, 2010 Elküldve Augusztus7, 2010 Megvan már a verda ? :D még nincsenek rendben a papírjai
warwolf Elküldve Augusztus7, 2010 Elküldve Augusztus7, 2010 Remélem tetszett a birtok, még eléggé a berendezkedő fázisban vagyunk. :wacko: Amúgy előtted nem sokkal taliztam Pajával, éppen Mátéval kenték a quadot.Vagyis a Máté vitte az apját! :D Amúgy itt kint tanyán is van NET.Kicsit lassú, de van! :wacko:
tomi023 Elküldve Augusztus7, 2010 Elküldve Augusztus7, 2010 nagyon tetszett, nagyon rendben lesztek ott, ez már inkább neked való mint a társasház :wacko: csak az a 3 aknás garázs hiányzik :D Csabi és igazad volt lehet szépen menni a GSi-vel :wacko:
J0hnny Elküldve Augusztus7, 2010 Elküldve Augusztus7, 2010 Csabi és igazad volt lehet szépen menni a GSi-vel :D Kb fél utcányit. :wacko:
warwolf Elküldve Augusztus8, 2010 Elküldve Augusztus8, 2010 Voltam kint a nyomásinál, picit ücsörögtünk a lányokkal a fűben, néztük az eget.Nem sok minden volt ami érdekes lett volna.... :D
corsarulez Elküldve Augusztus8, 2010 Elküldve Augusztus8, 2010 Tegnap itt volt nálunk egy barátunk,aki a szolnoki légibázison dolgozik. Ő már annyit látta gépeket, hogy most inkább kihagyta a repülőnapot. :D Helyette elmentünk a Pintér műveknél levő múzeumba, ahol az ő segítségével minden gépről mindent megtudhattunk. :wacko: Most voltam először a múzeumban,bár csak pár kilométerre van tőlünk....
J0hnny Elküldve Augusztus8, 2010 Elküldve Augusztus8, 2010 Voltam kint a nyomásinál, picit ücsörögtünk a lányokkal a fűben, néztük az eget.Nem sok minden volt ami érdekes lett volna.... :D Köszi Márk a jegyeket,de a rep események miatt nem érte volna meg kimenni. Csakis az ismerősök miatt mentem ki,a repülések gyalázatosan laposak voltak.
Turci Elküldve Augusztus8, 2010 Elküldve Augusztus8, 2010 Köszi Márk a jegyeket,de a rep események miatt nem érte volna meg kimenni. Csakis az ismerősök miatt mentem ki,a repülések gyalázatosan laposak voltak. Mért nem az eget nézted!Ezek repülnek!!!!! :D Én is köszönöm a jegyeket!
Kacsero Elküldve Augusztus8, 2010 Elküldve Augusztus8, 2010 Márk! Mi is nagyon köszönjük a jegyeket... :D
Kacsero Elküldve Augusztus8, 2010 Elküldve Augusztus8, 2010 Csabi és igazad volt lehet szépen menni a GSi-vel :D Én mondtam :wacko:
J0hnny Elküldve Augusztus8, 2010 Elküldve Augusztus8, 2010 Mért nem az eget nézted!Ezek repülnek!!!!! :wacko: Én is köszönöm a jegyeket! Márk! Mi is nagyon köszönjük a jegyeket... :wacko: Voltatok kint? Mé nem szóltatok? :D
Udi Elküldve Augusztus8, 2010 Elküldve Augusztus8, 2010 Rep.nap helyett Bugacra mentünk a Kurultaj-ra ahol megtudtam, hogy az udi egy magyar íj. :D
tomi023 Elküldve Augusztus9, 2010 Elküldve Augusztus9, 2010 Csakis az ismerősök miatt mentem ki,a repülések gyalázatosan laposak voltak. meg az ak szétszedés miatt, amit még gyakorolni kell :D
warwolf Elküldve Augusztus9, 2010 Elküldve Augusztus9, 2010 Köszi Márk a jegyeket,de a rep események miatt nem érte volna meg kimenni. Csakis az ismerősök miatt mentem ki,a repülések gyalázatosan laposak voltak. Már a műsortervezet is ezt sugallta... :wacko: Rep.nap helyett Bugacra mentünk a Kurultaj-ra ahol megtudtam, hogy az udi egy magyar íj. :P Udi=Íj=lehet vele lőni=Magyarok nyilai.....hmhm..... :wacko: :wacko: :D :D meg az ak szétszedés miatt, amit még gyakorolni kell :D Ha lettél volna katona, gyakorolhattad volna eleget! ;)
mélykék76 Elküldve Augusztus9, 2010 Elküldve Augusztus9, 2010 még nincsenek rendben a papírjai Ez az 1etlen, ami miatt nem tiéd még ? :D
tomi023 Elküldve Augusztus9, 2010 Elküldve Augusztus9, 2010 Ez az 1etlen, ami miatt nem tiéd még ? :D igen
Stefan Elküldve Augusztus9, 2010 Elküldve Augusztus9, 2010 ... Ha lettél volna katona, gyakorolhattad volna eleget! :wacko: Szétszedéshez nem kell katonának lenni. Bőven elég, ha van/volt Corsád :D Az összerakás már más kérdés... :wacko:
mélykék76 Elküldve Augusztus9, 2010 Elküldve Augusztus9, 2010 igen Dejóóóóóóó :D Na majd ha meglesz, akkor toljál ám képeket :wacko:
tomi023 Elküldve Augusztus9, 2010 Elküldve Augusztus9, 2010 Dejóóóóóóó :D Na majd ha meglesz, akkor toljál ám képeket :wacko: ilyen: csak kék
Stefan Elküldve Augusztus9, 2010 Elküldve Augusztus9, 2010 ilyen: http://www.hyts.hu/autok/opel/vectra-gts/o...ctra-gts_e2.jpg csak kék :D :wacko: :wacko:
Recommended Posts