Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Helyes!Meg akär festö is lehetsz! <_<

Szerencsére végeztünk vele pénteken.Kész az egész ház.Egész jó lett ahhoz képest, hogy az első próbálkozás volt. :rolleyes:

Elküldve
Király lett nagyon!

Két kérdés... mennyiért vettél cserepet, és mennyi idő alatt szórtátok így fel??? Nekem is kéne tavasszal cserepet cserélni... vagyis igazából nincs gond a régivel, de megcsinálnám alatta a szigetelést normálisan...és akkor már lecserélném a bontott cserepeket...

Pü ment.

Köszi mindenkinek, nekem is tetszik. -_- <_<

Losi, te most tényleg a munka frontjára léptél....

El tudom képzelni Timi arcát. :rolleyes:

Elküldve
Losi, te most tényleg a munka frontjára léptél....

El tudom képzelni Timi arcát. <_<

Szó szerint! -_- :D A 7n dobozolás+átcuccolás. B)

Timi meg tényleg sírt a röhögéstől, miközben a lábamon meg folyt bele a cipőmbe a festék. :rolleyes: :) B)

Elküldve
Taliztunk Páhi alatt, szemből jöttetek, mi pedig éppen kiértünk a helységjelző táblától......Kb. 16:50 környékén lehetett....

Sajna, nem vettünk észre titeket....

Most a Peti vezetett, de ha én vezetek, akkor tényleg senkit nem ismerek meg, még saját anyámat sem, hiába integet ezerrel. :D

Egyébként el is felejtettem írni, hogy Kecskeméten voltunk, Malmozni.

Elküldve

TOMI, LOSI!

EHHEZ mit szóltok?!

4021371.jpg:wacko:

Most beszéltem a kereskedővel, állítólag,egyben van a gép, de sajnos a GSi-t nem számolják be, mert azon a környéken, nem naon szeretik a nagy köbcentis autót... :wacko:

Lehet el kellene menni Nyíregyházára... :D

Elküldve
TOMI, LOSI!

EHHEZ mit szóltok?!

:wacko:

Most beszéltem a kereskedővel, állítólag,egyben van a gép, de sajnos a GSi-t nem számolják be, mert azon a környéken, nem naon szeretik a nagy köbbcentis autót... :wacko:

Lehet el kellene menni Nyíregyházára... :D

Ritkán látok ennyi vakdugót. :wacko:

Elküldve
:D

Ezt most nem értem.... kifejtenéd bővebben? :wacko:

Műszerfalban, gondolom.Amúgy nekem tetszik, főleg ilyen színben elég ritka.Az ára is jó......bár az eleje mint ha puffos lett volna v.mikor...

Elküldve
Műszerfalban, gondolom.Amúgy nekem tetszik, főleg ilyen színben elég ritka.Az ára is jó......bár az eleje mint ha puffos lett volna v.mikor...

Állítólag nem volt törve, de a bal első sárvédő volt festve... :D

Elküldve
Jah, még 3 évvel ezelőtt... :D

De hát ha a baráti körében lenne érdeklődő a gépre....

alakul ez... :D

Már csak pééz kell! :wacko: :wacko: Meg egy vevő a GSi-re..... :D

Egyébként adni kellene neki egy esélyt, és betolni használtautó ker.be.... :wacko:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.