Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Holnap leparkolok egy extra forgalmas non-stop bolt előtt 2-3 órára, anno tesómék Tipo-ja 1 óra alatt elkelt. :rolleyes:

Elküldve
Holnap leparkolok egy extra forgalmas non-stop bolt előtt 2-3 órára, anno tesómék Tipo-ja 1 óra alatt elkelt. :rolleyes:

Nagyon KÖSZÖNÖM!

Elküldve
Losi, Gepárd: ma voltam cseréltetni a forgalmit, amihez ugye be kellett vinni a hátsó rendszámot. Namost amikor raktam vissza, sikerült letörnöm az alsó 3 fülből 2-t. Az lenne a kérdésem, hogy ha megy Tillás autó hozzátok, nem tudnátok küldeni 1et? Köszi: Zozo :rolleyes:

Mind2n szabin vagyunk.

Elküldve
Ha minden jól megy, akkor most én is tudok menni segíteni (98%) :rolleyes:

Gepard háza 07.24

1; Tomi

2; GsiCsabi

3;

Köszi srácok, kezd alakulni a buli. <_<

Amúgy most a garázsból nyomom a netet........ -_-

Elküldve
Szombatra lehet be esek en is! :rolleyes:

Köszi papi, de festeni még nem kell. Annyira még nem haladunk.

Most cserepezés lesz.

Sajnos csak 3-an csináljuk a melót, faterom, apósom, és én. Timi meg főz.

Nomeg majd a szombati brigád.

Elküldve
Te Turci, mi ez az umlautos á? Ennyire ne németkedjünk má'. <_<

A végén még nem fogsz szóba állni az egyszerű magyarhoni halandókkal. :rolleyes:

Ez csak az hogy itt nincs a betün vesszö meg hosszu u es ö! -_-

Elküldve
Köszi papi, de festeni még nem kell. Annyira még nem haladunk.

Most cserepezés lesz.

Sajnos csak 3-an csináljuk a melót, faterom, apósom, és én. Timi meg főz.

Nomeg majd a szombati brigád.

Arra mondtam ha haza erek segitek! :rolleyes:

Elküldve
Arra mondtam ha haza erek segitek! <_<

Várunk minden jelentkezőt. -_-

Tomi kérdésére válaszolva:

Ne hozz széket az van nekem is, ha ennyien leszünk akkor nem kell használni hidd el.

Amúgy nem sok cserepet kell felrakni, csak 1000-et. :rolleyes: (ha percenként 3-al számolok akkor kb: 5 óra alatt megvan)

Kaja mi legyen, marhapöri, vagy Timire bízzátok?

Sör, üdítő, ki, mit kér?

Elküldve
Ne hozz széket az van nekem is, ha ennyien leszünk akkor nem kell használni hidd el.

Továbbá a többiek szétrúgják a segg@ét, ha észre veszik, hogy leült! :rolleyes: <_<

Nálunk elvileg holnap befejeződik a festés.Utána jöhet a parkettacsiszolás+elkezdődik a festés utáni ganyézás.Jövő 7n elkezdünk átcuccolni.

Elküldve
Továbbá a többiek szétrúgják a segg@ét, ha észre veszik, hogy leült! :rolleyes: <_<

Nálunk elvileg holnap befejeződik a festés.Utána jöhet a parkettacsiszolás+elkezdődik a festés utáni ganyézás.Jövő 7n elkezdünk átcuccolni.

Lakkozzátok is a parkettet?

Elküldve

Hát nem tom..., de az a csiszolás az nem kis porral jár ám.

Nekem azt mondta a parkettás mester, hogy a festés első rétege után szóljak neki, jön lecsiszol,lakkoz 3 réteggel, aztán takarófólia és utolsó sor festés.

De nem is bántam meg, mert a fal az alsó 80 cm-en tényleg elég poros lett, ami elég szarul mutat egy frissen festett falon.

Csak tanácsnak szánom, ha lehet inkább csiszoljatok az utolsó sor festés előtt.

Elküldve
Kaja mi legyen, marhapöri, vagy Timire bízzátok?

Sör, üdítő, ki, mit kér?

palacsinta, rántott hús, hideg vanília pudingos őszibarack leves Bazsiféle barackból!

Elküldve

Na ma nevemre került a verda. Köszönet Udinak a segítségért.

Kimérte az alkudásnál selejtesnek mondott aksit is, ami 94%.os.

Elküldve
Na ma nevemre került a verda. Köszönet Udinak a segítségért.

Kimérte az alkudásnál selejtesnek mondott aksit is, ami 94%.os.

meggondoltad, nem adod vissza? :rolleyes: <_< -_- biztos?

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.