Joee Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Joee most már eladó az autód Nagyon szépen köszönöm!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Holnap leparkolok egy extra forgalmas non-stop bolt előtt 2-3 órára, anno tesómék Tipo-ja 1 óra alatt elkelt. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Holnap leparkolok egy extra forgalmas non-stop bolt előtt 2-3 órára, anno tesómék Tipo-ja 1 óra alatt elkelt. :rolleyes: Nagyon KÖSZÖNÖM! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Losi, Gepárd: ma voltam cseréltetni a forgalmit, amihez ugye be kellett vinni a hátsó rendszámot. Namost amikor raktam vissza, sikerült letörnöm az alsó 3 fülből 2-t. Az lenne a kérdésem, hogy ha megy Tillás autó hozzátok, nem tudnátok küldeni 1et? Köszi: Zozo :rolleyes: Mind2n szabin vagyunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Ha minden jól megy, akkor most én is tudok menni segíteni (98%) :rolleyes: Gepard háza 07.24 1; Tomi 2; GsiCsabi 3; Köszi srácok, kezd alakulni a buli. <_< Amúgy most a garázsból nyomom a netet........ -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Én is mennék de valószínűleg az FX-et fogjuk csinálni már 1 hét lemaradásban vagyunk. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Július20, 2010 Megoszt Elküldve Július20, 2010 Mind2n szabin vagyunk. Uff... Kössz... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Július20, 2010 Megoszt Elküldve Július20, 2010 Köszi srácok, kezd alakulni a buli. :rolleyes: Amúgy most a garázsból nyomom a netet........ <_< Szombatra lehet be esek en is! -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Július20, 2010 Megoszt Elküldve Július20, 2010 Ha minden jól megy, akkor most én is tudok menni segíteni (98%) :rolleyes: Gepard háza 07.24 1; Tomi 2; GsiCsabi 3;Turci ha haza er Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Július20, 2010 Megoszt Elküldve Július20, 2010 Köszi Karcsi Bä!Mi lenne velem a modik nelkül! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Július20, 2010 Megoszt Elküldve Július20, 2010 Te Turci, mi ez az umlautos á? Ennyire ne németkedjünk má'. <_< A végén még nem fogsz szóba állni az egyszerű magyarhoni halandókkal. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július20, 2010 Megoszt Elküldve Július20, 2010 Szombatra lehet be esek en is! :rolleyes: Köszi papi, de festeni még nem kell. Annyira még nem haladunk. Most cserepezés lesz. Sajnos csak 3-an csináljuk a melót, faterom, apósom, és én. Timi meg főz. Nomeg majd a szombati brigád. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július21, 2010 Megoszt Elküldve Július21, 2010 vazze annyian leszünk, hogy vinnem kell széket, hogy le tudjak ülni ha nem férnék oda a munkához :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Július21, 2010 Megoszt Elküldve Július21, 2010 Köszi Karcsi Bä!Mi lenne velem a modik nelkül! <_< Nincs mit Pistike. Neked bármikor...ha észreveszem. :rolleyes: -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Július21, 2010 Megoszt Elküldve Július21, 2010 Te Turci, mi ez az umlautos á? Ennyire ne németkedjünk má'. <_< A végén még nem fogsz szóba állni az egyszerű magyarhoni halandókkal. :rolleyes: Ez csak az hogy itt nincs a betün vesszö meg hosszu u es ö! -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Július21, 2010 Megoszt Elküldve Július21, 2010 Köszi papi, de festeni még nem kell. Annyira még nem haladunk. Most cserepezés lesz. Sajnos csak 3-an csináljuk a melót, faterom, apósom, és én. Timi meg főz. Nomeg majd a szombati brigád. Arra mondtam ha haza erek segitek! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július21, 2010 Megoszt Elküldve Július21, 2010 Arra mondtam ha haza erek segitek! <_< Várunk minden jelentkezőt. -_- Tomi kérdésére válaszolva: Ne hozz széket az van nekem is, ha ennyien leszünk akkor nem kell használni hidd el. Amúgy nem sok cserepet kell felrakni, csak 1000-et. :rolleyes: (ha percenként 3-al számolok akkor kb: 5 óra alatt megvan) Kaja mi legyen, marhapöri, vagy Timire bízzátok? Sör, üdítő, ki, mit kér? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július21, 2010 Megoszt Elküldve Július21, 2010 Ne hozz széket az van nekem is, ha ennyien leszünk akkor nem kell használni hidd el. Továbbá a többiek szétrúgják a segg@ét, ha észre veszik, hogy leült! :rolleyes: <_< Nálunk elvileg holnap befejeződik a festés.Utána jöhet a parkettacsiszolás+elkezdődik a festés utáni ganyézás.Jövő 7n elkezdünk átcuccolni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július21, 2010 Megoszt Elküldve Július21, 2010 Továbbá a többiek szétrúgják a segg@ét, ha észre veszik, hogy leült! :rolleyes: <_< Nálunk elvileg holnap befejeződik a festés.Utána jöhet a parkettacsiszolás+elkezdődik a festés utáni ganyézás.Jövő 7n elkezdünk átcuccolni. Lakkozzátok is a parkettet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július21, 2010 Megoszt Elküldve Július21, 2010 Lakkozzátok is a parkettet? Mivel nem szalagparketta hanem hagyományos, így az állagmegóvás miatt szükséges! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Július21, 2010 Megoszt Elküldve Július21, 2010 Nálunk elvileg holnap befejeződik a festés.Utána jöhet a parkettacsiszolás+elkezdődik a festés utáni ganyézás.Jövő 7n elkezdünk átcuccolni. Hát nem tom..., de az a csiszolás az nem kis porral jár ám. Nekem azt mondta a parkettás mester, hogy a festés első rétege után szóljak neki, jön lecsiszol,lakkoz 3 réteggel, aztán takarófólia és utolsó sor festés. De nem is bántam meg, mert a fal az alsó 80 cm-en tényleg elég poros lett, ami elég szarul mutat egy frissen festett falon. Csak tanácsnak szánom, ha lehet inkább csiszoljatok az utolsó sor festés előtt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július22, 2010 Megoszt Elküldve Július22, 2010 Kaja mi legyen, marhapöri, vagy Timire bízzátok? Sör, üdítő, ki, mit kér? palacsinta, rántott hús, hideg vanília pudingos őszibarack leves Bazsiféle barackból! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Július22, 2010 Megoszt Elküldve Július22, 2010 Na ma nevemre került a verda. Köszönet Udinak a segítségért. Kimérte az alkudásnál selejtesnek mondott aksit is, ami 94%.os. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július22, 2010 Megoszt Elküldve Július22, 2010 Na ma nevemre került a verda. Köszönet Udinak a segítségért. Kimérte az alkudásnál selejtesnek mondott aksit is, ami 94%.os. meggondoltad, nem adod vissza? :rolleyes: <_< -_- biztos? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Július22, 2010 Megoszt Elküldve Július22, 2010 meggondoltad, nem adod vissza? :rolleyes: <_< -_- biztos? Ne legyél má genyóóóóó!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts