warwolf Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 Légyszi gyertek segíteni.... Egyelőre nyakig vagyok én is a házfelújításban, kérdés a 7végére hol fogunk tartani.Ezen múlik minden.Én is szabira jöttem a héten, az éjszakákat pedig szaxerűen becumiztam.700rl-ot toltam át. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 Egyelőre nyakig vagyok én is a házfelújításban, kérdés a 7végére hol fogunk tartani.Ezen múlik minden.Én is szabira jöttem a héten, az éjszakákat pedig szaxerűen becumiztam.700rl-ot toltam át. :rolleyes: Ha már nem ázok be, akkor mehetünk hozzátok is, a gyakorlat már meglesz. <_< -_- Lekapjuk, felrakjuk, 'semmi perc alatt. Ha tudok,megyek,ott leszek! :D Előre is köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 Ha már nem ázok be, akkor mehetünk hozzátok is, a gyakorlat már meglesz. -_- :D Festésben vagyunk elhavazódva.Ha rajtam múlna, minden fehér lenne......de hát ugye a női lélek.Szal felkenem, azt jóóvan! :rolleyes: Viszont a kertet lestipistopiztam. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 ....cserepet pakolni.... Ez mit jelent amúgy ? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 Festésben vagyunk elhavazódva.Ha rajtam múlna, minden fehér lenne......de hát ugye a női lélek.Szal felkenem, azt jóóvan! :rolleyes: Viszont a kertet lestipistopiztam. <_< Az fehér lesz? -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 Festésben vagyunk elhavazódva.Ha rajtam múlna, minden fehér lenne......de hát ugye a női lélek.Szal felkenem, azt jóóvan! -_- Viszont a kertet lestipistopiztam. :D Na én azt utálom legjobban (festés), (összekenem magam, és a végeredmény sem tetszik soha), ezért is bízom ezt szakemberre...... (Turci) :rolleyes: Amúgy rád meg azért gondoltam, mert gipszkartonban te vagy a császsár <_< .....de le is tettem a dologról, mert tudom, hogy te is költözöl. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 Ez mit jelent amúgy ? :rolleyes: Hát ilyen égett agyag darabok áthelyezése A-ból B-be! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 Az fehér lesz? :) Azt a projektet télre tervezem! <_< -_- Na én azt utálom legjobban (festés), (összekenem magam, és a végeredmény sem tetszik soha), ezért is bízom ezt szakemberre...... (Turci) :rolleyes: Én is gondoltam rá, de nincs itthon és most az idő szűkössége miatt nem tudok rá várni.Egyszer mindent meg kell tanulni! B) Amúgy rád meg azért gondoltam, mert gipszkartonban te vagy a császsár :D .....de le is tettem a dologról, mert tudom, hogy te is költözöl. Régebben csináltam..... B) Hát ha minden jól megy és nem csúszunk el az ütemtervtől, akkor jövő héten cuccolás délutánonként.Bazsit is meg szeretném kérni kisteherileg, és az összes bútort átcuccolni egyszerre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 Ez mit jelent amúgy ? :rolleyes: www.tondach.hu A tetőn egymás fölé felülünk a lécekre (nem ráállunk a cserépre, mint a képen), és lentről szépen feladogatják, az utolsó meg a helyére teszi. Ennyi kb. Valahogy így: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 Hát ilyen égett agyag darabok áthelyezése A-ból B-be! -_- Zömében házak tetejére helyezik fel! :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 ....Hát ha minden jól megy és nem csúszunk el az ütemtervtől, akkor jövő héten cuccolás délutánonként.Bazsit is meg szeretném kérni kisteherileg, és az összes bútort átcuccolni egyszerre. Te is jól belekezdtél. Kitartás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 Te is jól belekezdtél. Kitartás. Most jött el az idő.Csinálni kell. :rolleyes: Még ha be is bukom a délutános műszakot miatta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 Most jött el az idő.Csinálni kell. :rolleyes: Még ha be is bukom a délutános műszakot miatta. Átérzem a helyzeted. Nagy meló az is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 Átérzem a helyzeted. Nagy meló az is. A garázs projekten viszont még agyalni kell! :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 Én meg fesztiválozok...ti meg robotoltok...jó leosztás! <_< :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 Pár kép a telóból: Metropolis: 80' évek feeling,mindenki TJ Hooker szemcsiben nyomta: Egyszer egy házibuliba úgy indultunk havertól,hogy a bejáratnál apuka 20éves szemcsijét elloptunk az előszobapolcról és abban mentünk el bulizni.Most ez a haverunk kifoszotta a fater szemüvegkészletét és mindenkinek jutott valami Bee Gees-es darab! :rolleyes: A "jó" barátra mindig lehet számítani! <_< Óriás akcióban: IHM akcióban: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 Én meg fesztiválozok...ti meg robotoltok...jó leosztás! <_< :rolleyes: Nekünk ez is kikapcsolódás! -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 Nekünk ez is kikapcsolódás! <_< Nekem nem lenne az! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 Nekem nem lenne az! :rolleyes: Jöhetsz hozzánk is, már csak 160 tábla kartont kell felvinni a másodikra. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 Gepard háza 07.24 1; Tomi 2; 3; Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Srácok! Egy nagy kérésem lenne. Légyszi gyertek segíteni.... Ha minden jól megy, akkor most én is tudok menni segíteni (98%) :rolleyes: Gepard háza 07.24 1; Tomi 2; GsiCsabi 3; Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Apuka leülteti a 7 éves kisfiát: - Gyere, beszéljük meg, hogyan születnek a gyerekek! Mire a gyerek őrjöngeni kezd: - Nem akarom hallani! Nem akarom hallani! - Na de miért nem, kisfiam? - kérdezi Apuka - Azért, mert 4 éves koromban leültettél, és elmondtad, hogy a Télapó nem létezik, -5 éves koromban megtudtam, hogy nincs Húsvéti nyúl , - 6 évesen elmondtad, hogy nem a Jézuska hozza a karácsonyi ajándékot! -És ha most bejelented, hogy a dugás sem létezik, nem marad semmi, amiért érdemes élni! :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Apácákat szentel a pap. Az elsőtől kérdezi a pap: - Érintettél már péniszt? - Csak az ujjammal! - jó, akkor mosd meg az ujjadat a szentelt vízben! A 2.-nak ugyanez a kérdés. - Igen de csak a kezemmel! - Akkor mosd meg a kezed a szenteltvízben! Mire hátulról előreszól az Anna nővér. - Atyám ihatok a vízből mielőtt az Eszter nővér belemossa a seggét? :rolleyes: <_< -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Joee most már eladó az autód Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Losi, Gepárd: ma voltam cseréltetni a forgalmit, amihez ugye be kellett vinni a hátsó rendszámot. Namost amikor raktam vissza, sikerült letörnöm az alsó 3 fülből 2-t. Az lenne a kérdésem, hogy ha megy Tillás autó hozzátok, nem tudnátok küldeni 1et? Köszi: Zozo :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts