Turci Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Isten éltessen sokáig Turci és Csabi! <_< Ja, igen, Boldogat így utólag is :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 Csabinak boldog névnapot utólag is! :rolleyes: Ja, és Peti megoldotta a tükörkérdést: bepattintotta egymaga - úgyhogy a szerelés elmarad. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 Isten éltessen sokáig Turci és Csabi! :rolleyes: Csatlakozom! Az utóbbi napokban nagyon összeszaladt itthon minden alig van időm dolgokra. Szerencsére itt a hétvége és ott legalább dumálunk egyet. Kis híján ez is le lett fújva, de nem hagytuk magunkat Timivel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 Hehe, valaki ismer valakit..... :rolleyes: <_< -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 Tegnap délután a halasi úti felüljáró felől mentem a Katona felé.A lámpa enyhén bepirosodott, én meg nyomtam neki, hogy még átcsússzak.Motorfékkel gurultam tovább, de bőven 50 felett voltam.Aztán megláttam a következő jobbos nagy kanyarban a Suzuki motorkereskedés melletti sövény mögött dekkoló Yarist...... A vér meghült bennem.Na, mondom ez símán 30e.ft alsó hangon. Baxta a csőröm, és vissza mentem megkérdezni, hogy mennyi lesz kb. az annyi. Egy fiatal rendőr srác ült a gépben, éppen a telóját eszelte.A lézer meg lefelé figyelt, nem volt bekapcsolva.Köszöntem, és megkérdeztem, hogy mennyivel mentem.A válasz: -Ja nemnem, most nem mérek, hanem itt a gyalogosátkelő helynél a piroson átmenőket fotózom.- Na itt nem kis kő esett le a tö@kömről......... Szóval ha veritek neki, figyeljetek azon a szakaszon, mert oda bújnak be.Nekem most murvanagy szerencsém volt.De lehetett volna az is, hogy elkerül. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 Tegnap délután a halasi úti felüljáró felől mentem a Katona felé.A lámpa enyhén bepirosodott, én meg nyomtam neki, hogy még átcsússzak.Motorfékkel gurultam tovább, de bőven 50 felett voltam.Aztán megláttam a következő jobbos nagy kanyarban a Suzuki motorkereskedés melletti sövény mögött dekkoló Yarist...... A vér meghült bennem.Na, mondom ez símán 30e.ft alsó hangon. Baxta a csőröm, és vissza mentem megkérdezni, hogy mennyi lesz kb. az annyi. Egy fiatal rendőr srác ült a gépben, éppen a telóját eszelte.A lézer meg lefelé figyelt, nem volt bekapcsolva.Köszöntem, és megkérdeztem, hogy mennyivel mentem.A válasz: -Ja nemnem, most nem mérek, hanem itt a gyalogosátkelő helynél a piroson átmenőket fotózom.- Na itt nem kis kő esett le a tö@kömről......... Szóval ha veritek neki, figyeljetek azon a szakaszon, mert oda bújnak be.Nekem most murvanagy szerencsém volt.De lehetett volna az is, hogy elkerül. <_< Lehet, hogy a lámpára is rákérdezhettél volna nem? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 Lehet, hogy a lámpára is rákérdezhettél volna nem? :rolleyes: Nem azt a lámpát figyelte amin én átmentem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 Pajának a cuccait leküldöm Stefánnal Szelídre. Lenne valaki, aki átvenné és továbbítaná neki? És ha ez a valaki még a pénzt is odaadná Stefánkának, akkor annak nagyon örülnék. Hetesezer forintról van szó. :rolleyes: Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 Pajának a cuccait leküldöm Stefánnal Szelídre. Lenne valaki, aki átvenné és továbbítaná neki? És ha ez a valaki még a pénzt is odaadná Stefánkának, akkor annak nagyon örülnék. Hetesezer forintról van szó. <_< Köszi. Ha minden igaz, Pajáék jönnek le szombaton Szelidre, szal Stefán egyenesen oda tudja adni neki.Ha minden igaz... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 Ha minden igaz, Pajáék jönnek le szombaton Szelidre, szal Stefán egyenesen oda tudja adni neki.Ha minden igaz... :rolleyes: Ez lenne a legjobb. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július10, 2010 Megoszt Elküldve Július10, 2010 gyere le inkább! Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július10, 2010 Megoszt Elküldve Július10, 2010 gyere le inkább! Most is dolgozom, és holnap is jövök 8ra.... :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Július10, 2010 Megoszt Elküldve Július10, 2010 Sajna nem jutottunk el.....Wolfit megkértem hozza el... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 Trafizás Bp... :rolleyes: Milyen volt Szelid? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 Trafizás Bp... :rolleyes: Milyen volt Szelid? <_< Isten karaj! -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 Érdekesek ezek a családi összefonódások......vagy mik.... :rolleyes: <_< -_- :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 Isten karaj! :rolleyes: Tiszta ittasak voltatok! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 Sajna nem jutottunk el.....Wolfit megkértem hozza el... Okay, kössz Losi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 Jaffa kis hétvége volt! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 Okay, kössz Losi! NM. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Július12, 2010 Megoszt Elküldve Július12, 2010 Hát srácok a következő történt!Ki mentem húgiért a Tescoba!Ez magába nem egy élmény de ült hajléktalan fickó a bejárat mellett!Kérdezem tőle evett e ma már valamit mire jön a válasz még nem!Volt nálam kenyér oda adtam neki!Gyerekek embert így üres kenyeret enni még nem láttam!Kérdezem inni valója van e mondja az sincs!Adtam neki két üveg Profi mandarin levet!Mondtam neki melegen nem a legjobb de csak ez van!A fickó a sok köszönöm mellé még annyit mondott hogy még legalább 40 évig vigyázzon már a jó isten!Elég szomorú látvány embereket ilyen ki szolgáltatott helyzetben látni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július12, 2010 Megoszt Elküldve Július12, 2010 Hát srácok a következő történt!Ki mentem húgiért a Tescoba!Ez magába nem egy élmény de ült hajléktalan fickó a bejárat mellett!Kérdezem tőle evett e ma már valamit mire jön a válasz még nem!Volt nálam kenyér oda adtam neki!Gyerekek embert így üres kenyeret enni még nem láttam!Kérdezem inni valója van e mondja az sincs!Adtam neki két üveg Profi mandarin levet!Mondtam neki melegen nem a legjobb de csak ez van!A fickó a sok köszönöm mellé még annyit mondott hogy még legalább 40 évig vigyázzon már a jó isten!Elég szomorú látvány embereket ilyen ki szolgáltatott helyzetben látni! Jártam már úgy, hogy eldobta a kenyeret és elküldött anyámba, hisz ő pénzt kért nem pedig kenyeret...Persze nem szabad egy kalap alá venni az összes hajléktalant. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Július13, 2010 Megoszt Elküldve Július13, 2010 Akkor 40 évig biztonságban vagy, Turci. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július13, 2010 Megoszt Elküldve Július13, 2010 Joee vectrását nem lehet felhívni egész nap... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts